- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
tata mu w kapaniu zawsze polewa to lubi.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
M-brava fajna ta Twoja kluseczka
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Alex silna bestia z Zuzki
Demoniqe też już bym chciała być po chrzcinach ale my musieliśmy na wrzesień przełożyć bo mojego taty nie będzie w sierpniu. Fajnie że Kubuś nie płakał
Dziwczyny, które mają probemy z bączkami polecam Infacol ja daję czasem profilaktycznie jak zjem coś co mogłoby go wzdymać i młody strzela bąki aż miło
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też bym chciała być już po chrzcinach, my mamy za 3 tygodnie, ale taaak mi się nie chce na samą myśl o tym :/ a na dodatek dzień wcześniej mamy osiemnastkę kuzyna, ale chyba darujemy sobie, bo ma tam być 40 osób, a nie chce żeby Zuza była rozdrażniona na drugi dzień na swoich chrzcinach.
Hmm suwaczek mi zniknął
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
Potem pojechaliśmy do moich rodziców z teściami na wieś na tarasik na poprawiny chrztu było super, piwko, słonko, tarasik, basen z zimną wodą
Wypiłam chyba 3 Karmi aż mi cycki pękały
W kościele były 3 chrzty. Matki poubierały dzieciaczki w całe garniturki a tu 33 stopnie!!! Darły się całą mszę! Mój był w spodenkach i bluzeczce na krótki rękaw i kimał jak złoto!
Ksiądz poleca żeby chrzcić przed ukończeniem 6 miesięcy bo potem dzieci ciężko ogarnąć ostatnio jeden wylał nawet całą wodę święconą jak złapał za miseczkę
Kuba już 3 noce śpi od 20 do 5 rano potem zje i śpi do 7:20 jestem wyspana jak nigdy!!! Bałam się o laktację jak tak długo śpi ale jest wszystko ok.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ciekawe czy to prawda, że dzieci po chrzcie są grzeczniejsze Moja babcia też tak uważa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
Podaję mu co prawda nadal espumisan co 6 godzin i Bio-Gaia raz dziennie, ale nie wiem czy to ich zasługa czy raczej tego że jelitka mu się już przyzwyczaiły. Wczoraj na przykład wogóle mu nie dałam espumisanu i było dobrze.
Mama się śmieje że w przyszłym miesiącu zaczniemy mu maczać smoka w różnych pokarmach znając życie naprawdę to zrobi bo przy dwójce dzieci mojej siostry tak było Iga lizała czereśnie jak miała 3 miesiące i wysysała soczek
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
A tu Zuśka śpi sobie w hamaku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ciekawe czy to prawda, że dzieci po chrzcie są grzeczniejsze Moja babcia też tak uważa
Ależ ma boskie włoskiii!!!
Kubie się strasznie wycierają (cała czapka we włoskach ostatnio) i zaczęły mu rosnąć blondaski!!
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do chrzcin my robimy we wrześniu idę dzisiaj do księdza porozmawiać co i jak , tak w ogóle zastanawiam się czy chrzestnym może być osoba która żyje w separacji nie wiecie ? Bo jak nie to nie mamy chrzestnego:D
Co do spania Igula dalej nocki ładnie przesypia od 20 do 6 poguga i tak od 7 jeszcze drzemka. Ale jest taki ukrop że masakra , Igusia śpi w samym pampku.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do bąków i kolek, czasem moją coś dopadnie, daję Delicol i Espumisan. Przyznam, że diety już nie trzymam, jem większość rzeczy, jedynie to wzdymające potrawy omijam i niektóre owoce, bo stwierdziłam, że ta moja dieta to na nic. Jak byłam tydzień temu chora to jadłam przez 3 dni bułkę z masłem tylko i mała też miała kolkę...Więc akurat w naszym przypadku kolki nie zależą od diety tylko pewnie mała się nałyka powietrza za dużo czasem.
A taką czuprynę miało moje dziecko dzień po porodzie w ogóle kluska z niej była, teraz ma głowę bardziej proporcjonalną do ciała
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
KarinaM Irina super też duża dziewczynka i nas dziś żaden materiał nie przejdzie Kuba w samym pampku a i czasem bez jest marudny strasznie dziś z tego gorąca
Ja też diety raczej nie trzymam ostatnio nawet fasolkę jadłam i było oki jedyne czego się boję to cebula, czosnek, orzechy, czekolada (w większej ilości) i owoce niektóre (też w większej ilości) no i kapusta,groch a i nie przesadzam z ostrymi bo chyba po takim czasie i mój żołądek by tego nie zniósł