- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Ja bym chciała moją małą wychowac w przyjaźni z kościołem
Bo to dużo daje, będzie miała poszanowanie zasad.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabi ale modelka z Twojej niuni:) przesłodkie minki robi
ojej burza idzie do nas a my same bo mąż w pracy do 2 buuuu...
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
Uwierzycie moj szczęście jak już wybrała mieszkanie czekałam tydzień aż właściecielka przyjedzie podpisać umowę toooo wczoraj jak miałyśmy podpisać umowę się rozmyśliła....
Oglądaliśmy jeszcze coś ale już nam się tak nie podobało:( Oglądamy dalej...
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
U mnie tylko blyskalo ale deszczu nie było i nadal duszno. Już teraz o 7:00 rano jest 30 stopni w cieniu bo słońca nie ma.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
U nas taka burza była ze masakra :o normalnie jasno miałam w pokoju i walilo równo a teraz przyjemny chlodek
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/wielofunkcyjna-duza-mata-rain...yka-i3415750726.html
czy może taka?
allegro.pl/mata-edukacyjna-tunel-do-zabaw-2w1-i3417668632.html
Bo ja już sama nie wiem.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas była burza masakryczna... 40 min tak błyskało i waliło ze wsadziłam malunia do wózka i bujałam zeby nie bała sie grzmotów a ja ze strachu robilam pod siebie
dzisiaj pogoda rewelacyjna, w koncu jest czym oddychac. Widze ze mojej corci tez odpowiada bo zasnela kolo mnie bez zadnego problemu, opowiadalam jej bajeczki i patrze a ona kima ale fajnie jakby tak juz zawsze zasypiala
mbrava kurcze ale Ci ludzia są podli!! Nie martw sie znajdziesz jeszcze lepsze-zobaczysz! 3 mam za to kciuki!
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
Testowałam dzisiaj wynik negatywny.
Heh a teraz do kupowania wybierania mieszkania wlączyly się mamy jedna na swoim osiedlu chce a druga drzwi w drzwi ... ciekawe ile wytrzymam...
co powiecie o tej kiecuszce na wesele ? Chciałam coś stonowanego żebym miala póxniej do pracy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
A Zuzka wczoraj poszalała, bo poszła pierwszy raz spać o 23, pewnie z tego upału, trzy razy musiałam jej dawać cycka zanim w końcu zasnęła. Ale za to wstała o 7
U nas na dworze trochę "chłodniej", jeśli tak można nazwać 27 stopni deszcz sobie pada, ale lubię taki zapach ciepłego deszczu, tak wakacyjnie się czuje ale w mieszkaniu duszno, przydałoby się zrobić przeciąg, ale muszę poczekać aż moja mama wróci z pracy, to wtedy mała eksmituję na górę a u siebie wietrzenie.
M-brava życzę cierpliwości z szukaniem mieszkania, w końcu się uda, widocznie jeszcze nie trafiłaś takiego, które jest wam pisane
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
M-brava fajna ta droższa ale niestety kasy brak bo musimy spłacić Igora laptopa aż 800zł. No i chcemy jechać na wczasy i jeszcze męża brat poprosił Go na chrzestnego i my też chcemy we wrześniu zrobić chrzciny. Trochę się uzbierało tego. A dobił nas remont pokoju. Liczyliśmy że to będzie jakieś 4500zł a bylo 5500zł. No i mąż popsuł oponę w samochodzie czyli następne 500zł. Cieszyłam się że to nie ja ją popsulam ale oczywiście to przeze mnie.
Moja dzisiaj odsypia po wczorajszych upalach. Obudziła się tylko na jedzenie i dalej śpi. Dzięki temu mama ufarbowala mi włosy. Muszę wymienić dowód bo już minęło 10 lat i trzeba zrobić zdjęcie. Jeszcze muszę jechać wyregulować brwi ale to chyba jutro.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Doluje mnie to że nie mogę schudnać. Nie jem słodyczy i nie opycham się a waga stoi w miejscu. Powinnam zrzucić jeszcze jakieś 6,5 kilo. Zazdroszczę tym które wróciły do wagi sprzed ciąży. Mi to trochę zajmie czasu.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Kuba przez ten upał obudził się dziś po raz pierwszy od miesiąca o 24:30 i potem o 5 na jedzonko. Ale potem też spał do 8 co mu się rzadko zdarza.
U nas zero burz, lekko dziś pokropiło i po wszystkim. I nadal jest 30 stopni.
W sobotę jedziemy na mazurki nad jezioro na cały dzień.
Szukam jakiś fajnych miejsc nad morzem znacie może jakieś? Chcemy jechać na tydzień z małym. Fajnie by było żeby bbyło tam dużo chodników do spacerów z małym nad morzem. Może gdzieś przy promenadzie.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Już zamówiłam chrzest na 8 września Spoko ksiądz nie robił żadnych problemów i chrzestny może być żyjący w separacji, nauki nas ominą hihi bo w wakacje nie ma. Teraz zamówić lokal.
Od dzisiaj zaczynam ćwiczyć bo ostatnio okres mi przeszkodził w postanowieniach a 8 kg dalej wisi po ciąży
Eee u mnie wisi 6kg i mam wrażenie, że wyglądam jak klucha (najwięcej oczywiście na brzuchu, mimo tego, że robię brzuszki
U nas chrzest również 8 września, a 15 sierpnia idziemy na wesele. Coś czuje, że będę musiała kupić wciągające brzuch gacie ...
U nas w domu w te upały również pozamykane okna, mały śmiga na golasa, jak tylko często się da ...
Dziś w nocy była taka burza, że grzmot z błyskiem szły równocześnie, dodatkowo walnęło w syrenę strażacką i mój prysnął na służbę w środek szalejącej burzy ...
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sevilla można już ćwiczyć mięśnie brzucha po cc? nie boli Cię rana ? też już bym sobie poćwiczyła