- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do wagi to ja chciałabym schudnąć 10 kg koniecznie tylko oczywiście z ćwiczeń nic nie wyszło bo upał taki (wiem wiem głupie wytłumaczenie ) Trzeba działać nic się samo nie zrobi a zauważyłam że czasami przed moim D. się wstydzę a to już nie jest fajne.
Sevilla nie boli Cię brzuch bo robieniu brzuszków ? Po ile robisz ?
Co do smoczków Iga od początku jest na mm ale smoka żadnego nie toleruje do ssania i już w sumie to i dobrze jedna rzecz mniej do oduczania będzie
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A i jestesmy (nie)szczesliwymi posgadaczkami ciemieniuchy. Najpierw czolko teraz glowka i o ile z czola ladnie zeszlo to z tym we wlosach nie mozemy sobie poradzic
U Nataszy też się pojawiła na główce a na początku była w brwiach i chyba jeszcze jest przy uszkach, jeśli to ona
Odparzenie też miała jak były upały, ale pod jedną paszką, po sudokremie nie ma
Dziewczyny śliczne te Wasze bobaski
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
A i jestesmy (nie)szczesliwymi posgadaczkami ciemieniuchy. Najpierw czolko teraz glowka i o ile z czola ladnie zeszlo to z tym we wlosach nie mozemy sobie poradzic
My też mieliśmy najpierw na brwiach na lewej. Zlikwidowałam maścią cholesterolową. Potem pojawiła się na główce ale mało. Poszła w ruch maść cholesterolowa. Ale widzę że znowu ma na brwiach ale teraz po prawej stronie. Trzeba zacząć smarować.
Młoda spała dzisiaj od rana od około 8:00 do 15:30. Teraz gada z małpką w leżaczku. Jest grzeczna. Ciekawe kiedy Jej się znudzi.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
No i zauważyłam, że we włoskach lekko jej się łuszczy skóra, ale nie wiem czy to ciemieniucha, jeśli już to lekka odmiana
Właśnie wróciliśmy od pediatry, bo chciałam się dowiedzieć czy nic jej nie jest w związku z tymi jej histeriami - jest zdrowa jak ryba, ale lekarz powiedziała, że rzeczywiście powoli mogą jej iść już zęby. Urządziła taką histerię jak wracaliśmy, bo chciała na ręce a w foteliku siedziała. Tylko, że już zauważyłam, że jak chce wymusić noszenie to poprostu krzyczy w niebogłosy, a jak rzeczywiście jest głodna albo ma brudną pieluchą to lecą jej łzy.
Pauluska dzieci do 3 miesięcy podwajają wagę? Jeśli to prawda to będę miała niedługo 8-mio kilogramowego klocka a domaga się coraz częstszego noszenia
No i jeszcze jeśli chodzi o smoki, Zuzka na początku nie chciała, później ją nauczyłam a teraz od kilku dni zamiast je ssać to je gryzie albo wogóle nie chce. Dostała w prezencie gryzaka i jak jej dawałam to też go gryzła. A ten smok to jednak fajna sprawa była hmm a może te są już za małe i jej nie pasują?
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do ćwiczeń to byłam leń przed ciążą a chce zacząć 30 dniowe ćwiczenia z Jillian Michaels - 30 Day Shred tylko chyba muszę wstawać godzinkę wcześniej bo wieczorem jestem zbyt zmęczona teraz w ogóle Igula bawiła się w leżaczku a ja się położyłam nawet nie wiem kiedy usnęłam budzę się a moje dziecko wielki uśmiech do mnie (mimo że muzyczka przestała grać ona sobie grzecznie leżała i czekała aż mama się obudzi )
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pauluska brzuchol mnie nie boli, ale może dlatego, że przed ciążą dużo ćwiczyłam, a brzuszki to dla mnie była podstawa Ja obecnie robię 6 weidera, więc obecnie robię 144 brzuszki (jestem na 7 dniu ćwiczeń)
Booszee Sevilla jestem pełna podziwu! !! Kiedyś próbowałam to ćwiczyć, ale padłam po 4 dniu
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
jak często wasze dzieciaki wydają z siebie dżwięki? Bo mój to chyba za rzadko. Chce coś powiedzieć, wierzga nogami i rękami ale nie wydaje dzwięku. Jak mu dotykam ust to guga.
Demonique Kacperek też nie za często. Najwięcej gada do karuzeli, czasami jak się do niego nagadam to usłyszę w odpowiedzi: "a guuuuu"
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Moniaak Kupek spienionych nie robi ale za to ostatnio ulewa jeszcze więcej niż zwykle czasem wręcz wymiotuje biore go do odbicia, beknie tak że na dworzu słychać i zaraz chlust na podłogę niewiem czy to przez te upały czy jak chyba się do pediatry wybiore bo czytałam o zagęszczaczu do mleczka i niewiem czy jest sens podawać "Bebilon Nutriton Instant" - stosuje się go też do mleka mamy.