- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Sevilla- podziwiam za 6 weidera:) kiedys robiłam, ale teraz mi jakoś ciężko sie za nia wziac...w ogoel kiedys nie wyobrazałm sobie dnia bez ćwiczeń, basenu albo aerobicu...A teraz wstyd Gabi wstyd!!!!!
Darika- slicznie wyglądasz i mała taka fajna:)
Mała dziś taka marudna , że masakra...łożeczko be, pozytywka nie, fotelik nie, hustawka nie,mata a fuj, raczki mamusi tez nie...ciagle płacz. Smieje się bo moja mała nie guga tylko robi gigi i gęgę...Mówię Wam czad!!!!Teraz jest na etapie strasznego slinienia i ciagle trzyma raczki w buzi...
Ja uwielbiam gotować, teraz niestety brak czasu, ale codziennie jakis szybki obiad jest, mała czesto o tej porze potrzebuje towarzystwa, wiec wsadzam ja w fotelik, gotuję i mowie jej co robie:) Uwaznie slucha...dzis pomiedzy płaczem zacieszała jak jej mówiłam ze teraz robimy kotleta dla tatusia.
Pauluska-ja chrzcin nie miałam jeszcze ale ponad dwa tygodnie temu były chrzciny mojej bratanicy i moj mąż był chrzestnym...dalismy personalizowana książkę:
www.bajkopisarze.pl/produkt.php?id=435&t...jka&o=personalizacja , złoty krzyżyk i pieniądze. Oni chcieli małej kupić parę rzeczy, kojec płotek bo zaczeła raczkowac i uciekac im po domu wiec stwierdzilismy ze pieniadze im się przydadzą a mała i tak bedzie miała pamiątkę- książeczkę i krzyżyk.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Powiem szczerze, gdyby mi moja mama nie dopiekła, że pulpet się zrobiłam i gdyby nie to, że mam wsparcie w Michale, to nie wiem, czy bym się za siebie wzięła a tak to nawet jak mi się nie chce to on mnie motywuje Dziś dostałam dwie spódniczki od lubego i od razu poczułam się kobieco
I sumiennie obiecuję być dla Was przykładem
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Gabi moja też wydaje taki dźwięk coś w stylu aaaggghii albo gliii, ale najlepsze jest jak mnie straszy i mówi uuu i wtedy robi taką poważną minkę
achh te obiady, ja czasem ugotuję jakąś zupinę, ewentualnie na szybko mięso, spagetii...czasem idziemy na obiad do mojej mamy, ale po dzisiejszym to chyba jest zła na mnie, bo powiedziałam jej, że mnie krytykuje a ona stwierdziła, że wcale nie i że ona chce dobrze, ale jak tak uważam to więcej do mnie nie przyjedzie i takie tam. Ciekawe ile wytrzyma, bo mieszka piętro wyżej
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Kubulaaaa też śpi
Alex Aaaaghiiii jest najlepsze jeszcze jak tak zabulgoczę przy tym to wymiękam
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w ogóle przyleciała do Polski moja przyjaciółka z liceum której synek jest starszy aż o 1 dzień jutro się mamy spotkać oj będzie o czym rozmawiać nie widziałyśmy się 2 lata
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Czytałam też gdzieś, że potem dzieciom łatwiej się wymawia "r". Zobaczymy:). Ale zabawę ma przy tym niesamowitą.
Byłam dziś na spacerze z koleżanką, której córcia jest dokładnie 2 miesiące starsza od Kacperka, mówię Wam jaka różnica, to szok:). Przy moim synku to ona taka duża. A pamiętam jak byłam w ciąży, a ona była taka malutka jak mój szkrab:).
Sevilla też kupiłam Kacperkowi tego kurczaka z BabyOno i jest nim strasznie zachwycony .
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hej ja jestem z kwietniówek, moj mlody tez robil pieniste kupki, pediatra powiedziala zeby dawac BioGaia 5 kropelek dziennie, odkad podaje mu kropelki pienistej kupki nie bylo
Dzięki za radę, może spróbuję, bo ostatnio dość często je ma. Może to jest spowodowane tym, że nie daję mu już żadnych kropelek?
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czesc sylka! 3kg to prawie nic szybko zejdzie
moja uwielbia piszczec jak myszka ale tak glosno ze az bebenki bolą
ja ograniczam jedzenie i mam zamiar jezdzic na roweru stacjonarnym i na steperku zobaczymy co z tego bedzie
Sevilla SZACUN za weidera
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jakiego kurczaka ? Podajcie linka. Muszę coś dokupić do wózka na spacerki bo Igunia ani myśli spać w wózku.
www.babyono.com/produkty/zabawki/zawiesz...dukacyjna---kurczak-
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajny ten kurczak, moja ma ulubiona taka smoczyce allegro.pl/lamaze-zawieszka-smok-27071-n...eki-i3417776614.html