- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Moje dziecko wczoraj przestraszyło sie swojego taty i pół godziny się godzili tzn ja ich próbowałam pogodzić ale jaki byl krzyk;P
Lekarka mi powiedziała kiedys że dzieci do 7 miesiąca nie są świadome tego co robią i nie robią nic "specjalnie" nol łej:P nie wierzę moja np popiskuje w łóżeczku tzn tzw woła mnie przychodzę a ona mina "ktos krzyczał ?? to napewno nie ja"
Sylka fajjne maleństwo
Darika co za zmiana motywujesz mnie do nowego farbowania
Kurcze tylko zaczęłam moją regenerację włosów w zasadzie nie powinnam farbować...no ale najwyzej dłużej to potrwa bo henną na farbowanych się boję ;/
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
www.tinylove.com.pl/index.php?p985,moj-p...y-owoc-bananowa-anna
www.tinylove.com.pl/index.php?p2129,moj-...oc-truskawkowa-sally
Swietne są, truskawka ma w środku małą truskawkę, która wibruje i się chowa jak się pociągnie tyle tych zabawek jest, że trudno się zdecydować ale od któregoś momentu dzieci się bardziej interesują drewnianymi łyżkami i pudełkami, więc pewnie nie ma sensu kupować za dużo zabawek dla dzieciaków
Mnie też kusi, żeby zafarbować włosy, ale odkąd zaszłam w ciążę to nie farbuję, więc już prawie mi odrosły naturalne, które mają fajny odcień, ale raz na jakiś czas mnie tak nachodzi. Ale teraz nie ulegnę pokusie bo wiem, że później nie chce mi się farbować odrostów
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Są dwa rodzaje: ok 300zl i 1000zl, po tej drugiej w ogóle się nie ma okresu, ale pozostają wszystkie objawy które świadczą o zbliżeniu się jakby @ , czyli np bolą piersi
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Mój mały nadal ma gorszy okres. Kolejna noc od poniedziałku gdzie się budzi często. Obudził się o 2 na cycka, a od 3 co 15 min smok mu wypadał aż do 4. Potem pobudka o 5 i o 6, o 6 cycek i spanie do 7:15. Teraz drzemie od 9. Ma jakiś gorszy okres naprawdę. Kiedy wróci mój dawny Kubuś który śpi 8-10 godzin???
Daarika super ci w tym kolorze. Ja mam 3 kg jeszcze do zrzucenia i troszkę brzuszka a w sobotę jadę nad jezioro i nie wiem w co się ubrać. Na szczęście jedziemy ze znajomymi, którym się urodziło dziecko 3 tyg temu przez cc i koleżanka ma duuużo większe brzusio jeszcze.
Ja ostatnio nie gotuję, nie sprzątam, jakoś nie mam weny po takich nocach. Dziś obiadek u teściowej.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Oj dziewczyny ja też bym chętnie wzięła się za jakieś ćwiczenia ale ciągle czymś sobie tłumaczę planuje zapisać się na zumbe ale też ciągle to odkładam,zero mobilizacji nie wiem jak się do tego zabrać
a czy któraś z was ma jakieś nietypowe zmiany po porodzi??? ja z tego co się okazało dostałam uczulenia na słońce masakra jakaś pojechałam na wieś odpocząć i poopalać się to nie dość,że już pierwszego dnia się spiekłam to w dodatku dostałam mega krostki w miejscach opalonych do tego całe kolana mam w bąblach ropnych wyglądam jak ropucha,okazało się że to alergia na słońce teraz już jest lepiej bo pije wapno i już się nie opalam ale zastanawia mnie czy to było jednorazowe czy tak będzie za każdym razem, dodatkowo mam alergię na pylące rośliny która mi się teraz strasznie wyostrzyła MASAKRA
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my po szczepieniu 6w1 i rota malunia dosc szybko sie uspokoila i ma juz 71 cm moj wielkolud dlatego nie dziwie sie ze musze kupowac juz 80 rozmiarowo
teraz spi sobie w hustaweczce, mam nadzieje ze bedzie spala caly dzien tak jak po ostatniej szczepionce.
pogoda u nas znosna nie jest za goraco wiec Klaudia lepiej sie czuje
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Jak mały zaraz nie wstanie to mi pierś eksploduje od dziś zaczynam trochę ściągać laktatorem bo muszę zacząć mrozić.
ja biorę tabletki od miesiąca, okresu a raczej plamienia dostałam po 7 tabletce (takie "nic" dwudniowe).
Teraz cały czas leci mi duużo śluzu i to takiego dziwnego dość, gęstego i częśto żółtawego.
Sylka mnie też kiepsko zszyli i wyczuwam grudki. Dodatkowo cały czas czuję szwy, szczególnie po seksiku jak tam spuchnie wszystko.
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Darika wynagadza z kazdym dniem ale drugi poród zdecyduję się na cesarkę jednak ;( Chociaż chciałabym naturalnie ale ten strach ;(
współczuje
choć ja miałam dwie cesarki pierwszy poród trwał 5 godzin a póżniej 2 godz na uspokajających i cesarka a drugi 12 godzin i gdyby nie położna dalej by mnie męczyli ale gdybym mogła wybierać wolała bym naturalnie obie cesarki mi się paprały goiły się ponad miesiąc Brrrrr jeszcze to czuje masakra nigdy więcej.....
ale to fakt opłaca się przeżywać każde katusze dla takiego słodziaka
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sylkaax fajny ten twój słodziachek
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
wrrr a u mnie okresu jak nie było tak ni ma. PAuluska Gabi ?? Drugi okres dostalyście regularnie czy nie ?
Ja jeszcze w ogole nie miałam okresu, a od poltora miesiaca juz wcale piesią nie karmie. I nie wiem czy juz sie powinnam stresowac czy nie...w ciazy nie jestem...