- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Gusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ❤Oles 30.05.2003, Julcia 25.05.2013❤
W maju zdecydowaliśmy sie na drugie dzieciatko a czekaliśmy do września bo tak wychodziła nam dziewczynka
Olek miał być Julka dlatego robiliśmy wszystko zeby ta Julke miec
A i tez dużo czytaliśmy kiedy sie starać o dziewczynkę a kiedy o chłopca , w skrócie to zeby miec dziewczynkę trzeba zacząć pracować 2 dni przed dniami plodnymi , tak do około 2 dnia a o chłopca od 2-3 dnia plodn.
Plemniki na dziewczynkę sa wolniejsze ale dłużej żyją a na chłopca sa szybsze ale krócej żyją wiec jak my próbowaliśmy przed dniami plod to w dniu jajeczkowania wszystkie męskie obumarly a dziewczynki spokojnie sobie doplynely
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ❤Oles 30.05.2003, Julcia 25.05.2013❤
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
Właśnie też miałam pytać o ryby, ja dziś dałam małej kawałek flądry, nie wiem czy to był dobry pomysł, ale zjadła.
Jest 22.20 a ona dopiero zasnęła to jest jakaś masakra !!!
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
darika allegro.pl/wozek-baby-jogger-citi-mini-p...osk-i3857867957.html czy to ta o której mówisz? fajna ale sporo kosztuje, my szukamy coś tak do 500 zł.
moniak masz teraz urwanie głowy oby mężowi się jak najszybciej poprawiło i wrócił do domku. Trzymaj się!
alex ja gotujesz kaszę mannę? na wodzie a potem dodajesz mleko miarkami w zależnosci ile wody czy jak?
też chcę zrezygnować z tych słodkich kaszek i mam nadzieję że jej zasmakuje. Teraz wcina najchętniej Owsiane Śniadanko z BoboVity.
vika u mnie się sprawdziło widzę że ostro się przymierzasz celujesz na chłopca??
kurcze dopiero co przysiadłam a tu się cisza na forum zrobiła... a mi się nie chce spać.
dzisiaj była noc prawie idealna z jedną pobudką o 3.30 na mleczko! już zapomniałam jak to fajnie jest się wyspać
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jasne ze chodzilo o Polunie (przepraszam) zamyslona jestem ostatnio
ale Blaneczka tez nam sie pokazala wiec rowniez pasowalo co napisalam:) Blaneczka slodki cukiereczek
Moniiak zdrowia dla meza a dla Ciebie duuuzo sily, 3 majcie sie!!!
Olka ja dlatego wole nie wchodzic za czesto na te strone
Klaudia tez dopiero zasnela bo mielismy gosci, moj brat zladowal bo jechal po drodze i wstapil no i nie chcielismy go wczesniej wypuscic
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jak Klaudia zachowuje się w kościele? my chodziliśmy z małą cały czas ale ostatnio zostawiamy ją z moją mamą bo wypada jej o tej godzinie drzemka a jeśli juz nie śpi i ją weźmiemy to nie usiedzi w jednym miejscu zbyt długo i mąż musi kombinować i wychodzić z nią
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moniaaak greenmama.pl/195-holle-kaszka-jaglana-.html o taką dokładnie jak wprowadzę gluten będę próbowała jeszcze inne. Świeże ryby są w Lidlu i Biedronce.
kupilam, narazie jaglana i jaglana z owocami, a niech sinlak sie schowa z tym swoimcukrem
ale mialam harcorowa noc. niewiem cosie stalo ale maly obudzil sie o 22 i plakal. nie wiem czy muzyka od sąsiadów czy zęby ale po nieudanych próbach uśpienia zgodzilam sie na propozycje meza i wzielismy go do lozka. budzil sie często, rozpychal jak szalony, a mnie biodra nie dawaly spac, kołdry dla mnie tez nie starczylo i Adaś kopal jak szalony. nie poszlam tez siku bo sie balam Kacpra zostawic. i tak ani ja ani maz niewyspani. nigdy wiecej. a brzdac kochany ani mysli w pierwsza drzemke. ehhhhh
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Amela w nocy wymiotowała...nie spałam od 1 do 2. Na szczęście mąż ją obsługiwał... ale to jego wina bo popcorn popijali Pepsi w kinie i myślę że to jej zaszkodziło wrrr
Blanka też się wierciła achh nie ma co narzekać od poniedziałku
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Mam nadzieje, że minie
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
popcorn jest ciezki wiec to napewno to jej poszkodzilo
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tweety ja też nie umiem spać razem z małą w łóżku, jej też chyba niewygodnie bo jeszcze więcej się kręci i w konsekwencji wszyscy jesteśmy niewyspani.
mróz jest ale dalej czekamy na śnieg
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nas zawiało całkowicie haha muszę kupić sanki bo teraz tutaj koło mnie nie ma szans na spacer w wózku macie jakieś sanki do polecenia ?
Olga a jak robiłaś łososia i dawałaś kalafior i brokuł to warzywa w kawałku czy rozdrobniłaś wymieszałaś wszystko i dopiero ?
Anabelle wysyłam Ci wiadomość prywatną jak możesz odpisz