- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas ostatnio z zabawek to...ładowarki, kable, przedłużacze :/ mamy w pokoju taki przenośny grzejniczek to dziś go ciągała, echh wszystko co niedozwolone...no ale polubiła też garnuszek na klocuszek i klocki ja układam z nich wieże a ona rozwala
dziś trzeci dzień bez cyca wieczorem tylko butla, zasnęła później sama w łóżeczku oby tak dalej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Haha dziś miałam taką frajdę z moich chłopaków że szok -oboje biegali na czworaka -najpierw Miłek gonił Mikusia ,pozniej odwrotnie Ale sie śmiali,Mikuś jak ,,stary,,aż w głos sie śmiał Aż wzięłam kamere i nagrałam -kurcze fajnie tak patrzec na swoje szkraby jak nawiązują kontakt
Ach i dziś Miki sie dusił-niby siedział w łóżeczku z górą zabawek ...a tu nagle słyszę że se krztusi i dusi...Szok!!! Nie mogłam uwierzyc ze cos było w łóżeczku...Jak pozniej poszlam sie kąpac i znowu był w łóżeczku to zagladam do niego a skubny odkejał naklejki z pudełka na zabawki i wcinał Pewnie jutro bedzie naklejka w kupie
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dopiero skonczylam robic tort na dziadkow swieto ... mykam do wanny i lulu, jutro zrobie zdjecie i pochwale sie moimi wypocinami
Kladuia z tych zabawek 18+ to najbardziej lubi piloty, przelaczniki swiatel, telefony ofkors i aparat, jak probuje ja nagrac to zaraz sie rozkojarza i po ptakach
Joasia hehe Miki chcial troszke klocki pozklejac
u nas banana daje lzeczka, bo jak pannica sama ugryzie to odrazu pol banana
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Najlepszego również dla Oli z okazji 8 miesięcy.
U nas pierwsza pobudka na karmienie zaliczona. Ale co z tego jak zostawiła 70ml mleka ze 180ml (tu podaję wodę).
Chyba w dzień zacznę robić Jej 150ml (woda) bo Ona i tak nie wypija.
Moja pluszaki lubi ale musi mieć humor na nie.
Ostatnio muszę zakładać sliniaki bo ślina idzie litrami ale zębów nie widać poza dwoma które ma.
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Nie pisalam bo jakos czasu nie miałam ale podczytuje regularnie
Ostatnio mam jakas nerwice nie wiem wszystko mnie wkurza wczoraj naryczalam na Fabiana i potem sie rozpłakalam i Go przytulilam i przeprosilam
Kurde dziewczyny czasami mnie to wszystko przerasta i mam dość....
sorki ze tak smece ale tylko tu mozna sie wyzalic....
Dzis Dzien Babci a ja nie mam nic kupione i dla dziadka też nie..nawet nie wiem co kupic
A mam pytanie napiszcie mi jak robicie ta kasze manna dla swoich maluszkow bo chce tez zrobic ale nie wiem jak
IGUNIA rosnij duza wszystkiego najlepszego
OLKA rowniez wszystkiego najlepszego
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Nocka z jedną pobudką na soczek o 3 Suuuuuuuper
KArina Kuba wypija mleczka max 180 ml a dziś rano po całonocnym niejedzeniu wypił jakieś 70 ml Teraz wcina ze mną kanapeczkę
Sisina każda chyba ma chwilę załamki na szczęście to mija
Sto latek dla Iguni naszej 9 miesiecznyj panieńki Kurcze to tyle co ciąża
iii sto latek dla Olci z okazji 8 miesięcy to praaawie tyle co ciąża
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/sanki-doti-z-pchaczem-oparcie...iem-i3872091100.html
Jakiego kremu używacie na te mrozy ?
- anusias22
- Wylogowany
- gaworzenie
Ola dziekuje za zyczenia.
Ola ostatnio zawisla w hustawce do gory nogami bo jeden zaczep puscil boze ile ja strachu sie najadlam. To byly sekundy. Moja siostrzenica (6 lat) ja hustala a ja stalam obok a ty nagla bach. Na szczescie nic sie dla niej nie stalo za to Zuzia ostro sie wystraszyla bo myslala ze to jej wina i dluzej plakala niz Ola. Teraz hustawka jest schowana.
U nas jest strasznie zimno -10 do tego wiatr i snieg ze nawet na spacer wyjsc nie mozna.
A co do okresu to u mnie chyba sie zatrzymal bo ostatni mialam w listopadzie. Jak w tym miesiacu nie dostane to pojde do gina.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Sisina mam proźbę zmień suwaczek na jakiś z innej strony bo przez ten wyskakuje mi złośliwe oprogramowanie
Anusias no to się najadłaś strachu. Dobrze, że nic się nie stało Nasza huśtawka czeka na zawieszenie
Kuba właśnie tobie odpiął górny pas w krzesełku do karmienia i sobie go gryzie
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
anusia ja chuśtawki już od dawna nie używam bo moja już by wielokrotnie z niej wyszła...na szczęscie Ola nic sobie nie zrobiła....
ja raczej nie miewam napadów złości na Tośkę bardziej na starszej się wyżywam bo ta potrafi być nieokrzesana a przy Tośce nerwy ukajam
my jesteśmy uziemieni mąż zabronił mi wychodzić u Nas taki lud,ze ludzie kulosy łamią a sprzęty jeżdżą cały czas na zmiane a moż wczoraj wrócił z pracy o 22 położyliśmy się o północy to Tośka wstała i tak do 1 wojowała...dopiero jak butlę mleka dostała poszła spać mężuś przespał się godz. i do pracy na 2 ciekawe do której będzie zapier.... wkurza mnie taka praca jak jest okazja robią jak woły a zarabiają ja psy tylko Ci na stołkach u nich chapią duże pieniądze ....dodam,że spółka U.M. Tych na stołkach wynagradzają a pracownicy fizyczni zarabiają tyle co NIC i SĄ NA KAŻDE ZAWOŁANIE ...ACH żyć nie umierać bo trzeba na innych robić
Moja psita wstała przed 8 i już usnęła w łóżeczku ...ranki u Nas wyglądają tak,że mała się budzi i miączy do puki jej nie wezmę do łóżka zrobię mleczko zje i rozrabia wszystko na parapecie jest jej ..a ja sobie leżę.....po 9 wstajemy poczołga się po podłogach i po 10 wrzucam ją do łóżeczka pobawi się pomiączy wtuli w wielbłąda i księżyc (bez nich nie uśnie sama) i zasypia....w łóżeczku spędza troszkę czasu a mimo to prawie o stałych porach zasypia...
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mi też wyskakuje złośliwiec...na Google Chrome non stop, Intertnet Explorer jakoś sobie radzi
Iguniiiuuuu I Oluniuuuu rośnijcie duże i zdrowe!!!!!
Igunia już 9 miesięcy...ale ten czas leci...
u nas nocka wporzadku...nad ranem wzięłam Polcie do siebie do łożka a miałam już tego nie robic. Ta cwana bestyjka tak mnie sobie urobiła, ze w nocy albo nad ranem płacze do momentu kiedy nie weźmiemy jej do "dorosłego łożka", jak już się znajduje dosłownie nad nim to zasypia w locie.....
Polka tak się rozruszała, ze masakra, nie wiem czy to tydzień masażu zdziałał cuda i basen w sobotę,ale już z masowaniem robi się ciężko bo mi dosłownie ucieka...nie raczkuje ale pałza z prędkością światła...
Wczoraj nie chciało mi się isc na fitness bo lało okrutnie,wieć uwaga uwaga po raz pierwszy odpaliłam skalpel Chodakowskiej...posapałam, pojęczałam, zrobiłam całość i definitywnie stwierdzam, ze ten fitt mix na którego chodze to zwykłe podskakujki dla geriatrii
Joasia- ale Ci zazdroszczę tej mega frajdy patrzenia na dwójkę szalejących dzieciaków
Sisina- ehhh...kazda z nas miałąachyba chwile załamania, też tak mam i ze dwa razy tez mi na Polkę zdarzyło się krzyknąć, a potem szybkie opamiętanie co ja robię i płacz....jesteśmy tylko ludzmi niestety...
Anunias- dobrze ze się nic nie stało, eh te nasze dzieciaczki potrafią niezle nastraszyć...
U nas w końcu snieg ...