BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 10 miesiąc temu #835788 przez ewela86
tysiak ogladalas moze Nostalgke Aniola? Bo ja chcialam obejtzec ale sen wygral z ciekawoscia :angry:
Diana jeszcze nie odkryla swojego.cienia.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #835789 przez tysiiiak
Ewela tak właśnie to ;) też myślałam że polegnę przy pierwszych reklamach ale dałam radę. Przepłakałam pół filmu. Przed ciążą i urodzeniem Kubula nie wzruszały mnie aż tak filmy.
Kubula kocha swój cień. Robi mu papa i go łapie i goni albo się buja i obserwuje :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #835834 przez ewela86
No to szkoda ze zasnelam :( moze jeszcze bedzie okazja.
No to kuba ma fajna zabawe:)
Diana spi a ja szykuje sie do kosciola.

10 lata 10 miesiąc temu #835839 przez anek
Witam niedzielnie:)

Olga wyglądasz na 20lat, baaaardzo młodziutko.
dzieciaczki przesłodkie!

Karina oby szybko zleciało w pracy.

Daaarika super te róze,w zyciu bym takiego czegos nie zrobiła!

U mnie Lena raczej nie zwraca uwagi na cien,przynajmniej nie zauwazyłam.

U nas nocki CHYBA w porzadku.przyznam sie ze od miesiąca(jak wróciłam do pracy) spie ze starszakiem a mąz z Leną tzn z Nia w sypilani bo Ona w swoim łozeczku.
jak ide na dzien wstaje o 5 to M.bierze tez starszaka do siebie a ja spie sama w pokoju :laugh: :cheer: oczywiscie na poczatku z mezem "śpie" a pozniej On zmyka do dzieciaków ;).Chciałam sie wymieniac zeby sie wyspał, bo jak ma na rano to tez musi o 6 wstac ale M.mowi ze mu to nie przeszkadza,nie bede sie kłocic :P

Moja Lenucha nosi rozmiar 74 i wazyła miesiac temu 8kg.nieiwem jak teraz.ostatnio tez mamy kiepski apetyt wiec pewnie wiele nie przybrała.

Ostatnio Lena robi mi ciągle zielone kupska.robi 1 dzienie w porywach do 2 ale zieloną.nieiwem czy mam sie martwic.
Plamki smaruje jakims emolientem pare razy dziennie i widac ze pomaga.

10 lata 10 miesiąc temu #835843 przez munnecabrava
Nostalgia anioła baaardzo smutny film ....w ogole tłumaczenie mnie rozbija...

Ja zaczęłam dzisiaj trening wlasciwy z Nike'i powiem krótko ciekawe ile wytrzymam.... dobija mnie fakt że te ćwiczenia bbędą latwiejsze dopiero za jakieś 4 tygodnie ....a dzisiaj jak skończyłam i się położylam na ziemi to miałam czarno przed oczami. Ale ćwiczenia fajne jest rozgrzewka nie obciążają aż tak kolana aczkolwiek trochę stawy skokowe jak ktoś nie ćwiczy, ale zobaczymy co z tego będzie 3x w tygodniu po 30 minut i codziennie 30 minut zumby. Muszę w międzyczasie zbadać ile mam tkanki tłuszczowej i porównać po miesiącu czy są efekty.

Olga ty często piszesz że dajesz niuni kromkę chleba na śniadanie ale taką normalną pajdę ? nie dławi się bo ja Magdzie daję okruszki jak jem od siebie. Ale w zasadzie myślałam żeby wprowadzić prawdziwą kanapkę.

Wasze dzieciaki też tak lubią flipsy ? Magda to piszczy niemalże a później wpycha całego do japy i na koniec się dławi :P

10 lata 10 miesiąc temu #835858 przez Olga60
Witam :)

Nocka ok bo spałam w drugim pokoju :lol: , tej nocy mąż był podawaczem smoka ;)

Daarikaa widzę, że posiadasz zdolności plastyczne, no no, a przy tym i cierpliwość :laugh: gratuluję :kiss:

m-brava Nataszka zjada pół kromki chleba bez skóry z masłem lub szyneczką np z indyka. Odrywam kawałki wielkości opuszka bo okruszkami lub bardzo małymi kawałkami też by się dławiła bo po prostu ciężko by jej było memłać i lądowałyby w gardle, a tak większy kawałek jest w stanie "gryźć", w między czasie ślina zdąży zmiękczyć chlebek i jest ok.

anek odjęłaś mi 16 lat :cheer: sporo :ohmy: :lol: miło mi :)

10 lata 10 miesiąc temu #835870 przez pauluska
Olga nie gadaj że masz 36 lat ? Max ile bym Ci dała to 25 ;) Co do chleba ja daje Iguni pół kromki do ręki i sobie radzi uwielbia chlebek :D w ogóle ma taki apetyt że ciągle by buzią "memłała" :D

10 lata 10 miesiąc temu #835874 przez KarinaM
Ach już po pracy. Dobrze mam że w niedzielę mogę wyjść wcześniej. Nie muszę siedzieć 8h.

Ewela zamontowal mąż zestaw naprawczy i jest ok. Teraz jak składamy wózek to nie ma tych dziur w tym trójkącie i nic nie zrobimy sobie z palcami.

Justynko moja młoda nie odkryła jeszcze cienia.

Moi chłopcy mają zrobić sobie ognisko więc będę miała spokój w domu.

Anek łączę się w bólu wstawania o 5. Tylko że ja nie mam tego komfortu że mąż wstaje w nocy. Nieraz jak w nocy ogląda film to poda Jej smoka ale zdarza się to rzadko. No i On wstaje o 7 jak idzie do pracy a dwie godziny to dużo.

Lecę bo młoda się obudziła.

Igorek

Irina

10 lata 10 miesiąc temu #835878 przez Olga60
Tak pauluska w tym roku skończę 36 lat i wcale nie jest mi z tym źle :silly: :woohoo:

10 lata 10 miesiąc temu #835901 przez KarinaM
Olga a z którego miesiąca jesteś?
Ja też w tym roku kończę 36 lat.

Igorek

Irina

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #835945 przez tysiiiak
Karinko chyba dzięki Twojemu życzeniu zawitało i do nas słoneczko i zrobiła się wiosenna pogoda :) ahhh :kiss:
Olga rzekłabym że to ja chyba starzej od Ciebie wyglądam :silly: hehe Widać, że młoda duchem :)

Byliśmy na huśtawce a potem Kubula zasnął i śpi do tej pory już chyba z 2 godziny :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #835949 przez Olga60
Karina sierpień ;) , ja pamiętam, że jesteśmy w tym samym wieku i chyba anek jeszcze :)

tysiiiak od razu widać, że Kubie się podoba, jaki uradowany :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #835972 przez KarinaM
Mam pytanko. Czy któraś używa pieluszek Dady? I czy się sprawdzają? Czy nie przesiąkają?

Igorek

Irina

10 lata 10 miesiąc temu #835975 przez KarinaM
Olga to ja jestem wrzesień.

Tysiiiak Kubuś zachwycony.

My też po spacerku. Fajnie bo ciepło ale szybko robi się chłodno. Trzeba jednak korzystać z tego ciepła bo nie wiadomo kiedy wróci zima.

Igorek

Irina

10 lata 10 miesiąc temu #835979 przez pauluska
Karina dużo osób chwali pampersy Dada jednak jak ktoś przechodzi z Pampersów na Dady jest raczej niezadowolony zaobserwowałam to wśród znajomych każda próbowała :P ja też miałam trzy podejścia do nich ale mi nie pasowały jakieś mało chłonne mi się wydawały.

Iga nauczyła się zgrzytać zębami zwariuje :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka