- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
anek ja robię manne mleczną, więc sypię na oko, tak żeby była średnio gęsta, bo trzeba pamiętać, że po chwili gęstnieje bardziej.
Olka wpisz w internecie studio materacy i zadzwoń, tam Ci dobrze doradzą gdyż tylko tym się zajmują. Ja tak zrobiłam jak w zeszłym roku kupowałam. A dobiera się indywidualnie w zależności od ewentualnych dolegliwości, ja np mam problem z kręgosłupem i to trzeba im powiedzieć zawsze myślałam, że w związku z tym materac musi być twardy, a tu nie, pan mnie uświadomił
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Ja na 200 ml wosy sypie 2.5 łyżki manny a mm dodaje bezpośrednio bez mieszania z wodą ale dopiero jak kaszka ostygnie troszke
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
U nas chyba jakiś skok rozwojowy w sumie to akurat wypada, bo jest między 36 a 40 tygodniem nawet dziś zaliczyłyśmy karmienie nocne najgorsze jest, że wstaje w nocy w łóżeczku i krzyczy. no i cycki mnie zaczynają boleć, co się pije na zahamowanie laktacji? Jakieś ziółka?
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
My byliśmy na spacerku i nas desZcz złapał. Ogólnie jak tylko wyszłam z klatki już tego zalowalam bo wiało ale nie mogły się zmarnować te trudy ubierania Kuby.
Alex też o szalwi słyszałam ale niepamietam gdzie i czy to wiarygodne
Karina jak masz i siebie to w leclercu kupiłam bebiko 2R 600g.za 19.90
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Irinka dopiero wstała z drzemki a jest 18:20. Ciekawe o ktorej pójdzie spać.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My dzis dzien na zakupach, Klaudia pojezdzila w markecie w wozku, pozaczepiala inne dzieci Jak wrocilismy zasnela w domu jak susel i spala prawie 2h czyli niedawno wstala
Kupilismy dzis ksiazeczke z odglosami zwierzat i Klaudia jest nia oczarowana, w ogole ostatnio ma faze ogladania ksiazeczek jak jej tlumacze co i jak... Ale i tak najlepsze zabawki to telefony, piloty i magnesy na lodowce
Olka Weronisia słodka! Widze ze ma domek w kartoniku Klaudia tez lubi takie kryjowki :D
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
Chwaliłam się chyba za szybko, że wynajęliśmy mieszkanie Pan miał przyjść dziś podpisać umowę i nawet nie zadzwonił jak ja kocham takich ludzi.!!!
Darika tak tak fajna zabawa Śmiałam się, że jeszcze tylko znaczek i wysyłam ją do babci
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Klaudia też śliczniusia i jaka duża się wydaje ...no no rosna te nasz dzieciaczki a moja stoi w miejscu dziś byliśmy na wizycie kontrolnej i co gardło zaczerwienione wysypka na ciele i ten paskudny katar Brrrr
oczywiście prawie 100 w aptece stukła ale na szczęście brak antybiotyku...bakterie znikły ale jeszcze w moczy nie wszystko ok
mnie katar wykańcza mam tak zatkany nos aż mi się wszystkiego odechciewa mdli mnie głowa mi pęka i czuje się strasznie wypompowana masakra jakaś
no a Tośka waży 7280 kurcze albo te wagi żle im mierzą albo spada bo juz 7300 ważyła apetyt jej dopisuje kupy zredukowaly się do 2 na szczęście ale odstawiłam całkiem nasze jedzenie ...boje się,że żle trawiła i dlatego tyle kupsk było..
kupilam duży zapas słoiczkow i na razie przy tym staniemy chociaż dwa tygodnie i licze na poprawę...juz jest widoczna kupki nie są już takie częste i takie lużne
kupilam jej BLF100 podobno ma pomoc zobaczymy
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewela pewnie że dzieci nam czas ograniczają żeby wchodzic na forum...Mi dodatkowo mąż przeszkadza bo to w sumie jak trzecie dziecko NIe no super jest ,wszystko fajnie ale wiecie same jakie te chłopy są....Gardło go boli a mam wrażenie że zaraz zejdzie z tego świata
U nas jakoś po malutku,byłam z Mikim u naszej pani doktor i pow.że ,,KTOŚ,,mi zasugerował że Miki może mieć AZS ....a ona że ,,NOooooo,możżeeee ...,,i dała nam Fenistil w kropelkach,do tego Elocom (na sterydach ) i Elobasa czy jakoś tak -ale to na natłuszczenie po Elocomie więc pani w aptece pow.że skoro mam Alantan to bez sensu coś innego No i po pierwszej nocy z Elocomem już widac efekty...zobaczymy jutro i przez kolejne dni Oby było dobrze
Oprócz tego Miki to szalony kojot Włazi wszędzie ,ściąga wszystko ,ciągle się śmieje i ciągle coś mieli w buzi
Darika Klaudia nosi rozmiar 92????????????????? Kurde Miki nosi 74 choc bywa że 68 pasuje ...a 92 to mój Miłosz nosił jak miał 2,5 roku . A waży 8 kg.,wiec ja nie wiem dlaczego tyle osób mi gada że z niego ,,nabity,,szkrab...wychodzi że jest chyba jednym z mniejszych majówkowych dzieci
Mój MIłosz stwierdził ostatnio że jak dorośnie to będzie fotografem i chodzi całe dnie z aparatem i robi fotki -oto jego dzieło Oczywiście Miki to jego ulubiony model
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Alex szacun 92 Aczkolwiek Maksior dzielnie goni, bo już większość 86 jest na styk i co najważniejsze nie są za szerokie
U nas mleko tez dwa razy dziennie, rano koło 6.30 i wieczorem około 19.30. W ciągu dnia raczej już jedzenie nasze. Na śniadanie zamiennie, parówka, kanapka z szynka, jajo bądź serek homogenizowany naturalny. A zapomniałam wspomnieć ... od trzech dni Maksior przesypia całe noce od 20.00 do 6.30 (mleko) i dosypia do 7.30. W sumie coś kosztem czegoś, stwierdził, że jedna drzemka godzinna w ciągu dnia mu wystarczy ...