- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
Ja niestety już dostałam paru rozstępów na piersiach. bo, nie powiem, dość fajnie mi się powiększyły, bo wcześniej miałam maleńkie pryszczyki (czyli coś za coś ) na brzuchu jeszcze nie mam, ale jeszcze dużo czasu, żeby się pojawiły
Teraz jem śniadanko, zrobię pranko i do gin na 14, pewnie znowu się skrzywi, że za dużo przytyłam ( a sama wygląda jak wieloryb ). ja jestem zdania kiedy mam tyć jak nie w ciąży. po porodzie i tak ostra dieta i spacerki, tak ze jestem nastawiona na szybkie chudnięcie
Miłego dnia ciężaróweczki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Małgośka
- Wylogowany
- gaworzenie
my w niedzielę najedliśmy się stracha od 14 do 22 Nineczka prawie cały czas dosłownie rzucała się w brzuchu, nie wiedziałam co się dzieje... Bolało okropnie...
Na szczęście okazało się, że przemieściła się do góry nogami, bo do tej pory cały czas leżała w poprzek. Mam nadzieję, że teraz już tak zostanie.
Jeśli chodzi o resztę to wszystko jest super . Ubranka w zasadzie w komplecie. Wózek jest, czekam tylko na fotelik samochodowy i musimy kupić kosmetyki i ręczniki
Pozdrawiam was i oby do wiosny
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Mnie lekarz wczoraj ekspresem załatwił nawet nic nie wpisał w kartę ciąży poza datą Tylko usg bardzo długo robił, oglądał główkę, serduszko żołądek i inne wnętrzności Wszystko Gabi ma na swoim miejscu. A ważę dokładnie +10kg.
Gosiu ja pamiętam jak mi się Gabi przekręcała, to też mnie trochę bolało, ale zupełnie inne uczucie niż normalne ruchy, więc wiedziałam, ze to przesuwanie
Wklejam foteczkę naszej perełki - jak się dobrze przyjrzycie, jest to calutka twarzyczka - główka, czółko, oczka, nosek i usteczka Już widzę te usta ma po tacie
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Wisnia,sliczna corcia, Kakaszka to twarzyczka na wprost.
Marta,sliczny brzusio,a Ty wygladsasz kwitnaco. Fajna sukienka.
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Wisnia jak dobrze widze to poliki, oczka, nosek, kochana ta Twoja Gabi.Ostatnio na wizycie gin też mi pokazywał buzie ale zdięcia nie dostaŁam
Marta Bartuś ma śliczny domek
Ja okna wymyje chyba przed samymi świętami bo pogoda teraz zdecydowanie nie sprzyjająca
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi od rana dokucza bol pleców i tak juz od paru dni,ale nie narzekam za bardzo,mozna sie przyzwyczaic,cale szczescie ze w nocy nie najgorzej spie
Też na raznie nie mam rozstepów choc pewnie pojawia sie przed samym porodem,moja mama mi mówiła ze nie miala ani jednego jak mnie urodzila-szczesciara..tez bym tak chciala.
Wiśnia sliczna córeczka,Martuś przeslicznie wygladasz,piekny brzucholek
Moj tez jest olbrzymi,na codzień chodze w luznych rzeczach to bardzo go nie widac ale mały rosnie to i brzusio coraz wiekszy
Aleksia ja mam podobny problem jak ty..kupilam sobie ladny plaszczyk na wiosne,a tu wiosny nie widac,a w zimowych tez sie nie zapne...teraz jak jestem w PL to biore kurtke zimowa od siostry bo jest tęższa ode mni i w nią tylko sie mieszcze
Ide pichcić obiadek.
Miłego dnia dziewczyny
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Do 10.30 spałyśmy z Lenką
U nas dziś pogoda wietrzna i na przemian chmury i słońce.
Patrzyłam właśnie na pogodę na czas naszego pobytu w PL i nie za ciekawie to widzę. Chciałam wziąć wiosenną kurtkę , ale chyba będę musiała zimową bo 2-3 stopnie w plusie to niewiele. A tutaj jak my będziemy w PL to ma być plus 15 stopni a w moje urodziny plus 17 !!! Czyli rewelacyjnie ciepło.
Natali, każdy robi jak uważa ze szczepionkami...ja się cały czas zastanawiam...podstawowe chyba zrobię...ale na te pneumo i rota raczej nie...wiele kobiet pisało że dzieci otępiałe były po tych szczepionkach...że zamiast odpowiadać na pytania to je powtarzało i były jakby "wczorajsze", przy czym utrzymywała się jeszcze gorączka. Ale tak jak piszesz, każdy organizm jest inny i każdy przechodzi to inaczej.
U mnie na razie żadnego przemieszczania Lenki nie czuję więc jak na razie leży sobie w poprzek nadal
Wiśnia córcia super. Mimo że drobniutka to na zdjęciu widać pyzulcie na buźce
Marta świetnie wyglądasz, i ta kiecka no,no
Też zaraz idę pichcić obiad. Dziś zupa ogórkowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Małgosia,to sie najadlas strachu.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Ja chciałam myć okna zwłaszcza, że przyjeżdża do nas na ślub siostra Przemka od czwartku do niedzieli, no ale jak tu w taką pogodę Z resztą ogólnie lipa z tym śniegiem, ale może zdjęcia nam ładne wyjdą.
Marta piękny brzuszek, mój przy twoim to mikrus, ale co się dziwić, skoro Gabi też kurdupelek
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Dziś chyba dzień pomodorowych heh u mnie też się pojawi (chyba)...Mam chęć od dłuższego czasu. Póki co siedzę w pracy popijam herbatkę i patrząć na pogodę dobrze że jeszcze nie wybieram się do domu
Kurdę Wiśnia ja też nie widzę maluszka... patrze patrze i nie widze... chyba okulary powinnam kupić
Marta świetnie wyglądasz ja w takiej obcisłej kiecce wyglądałabym pewno jak baleronek ;P No ale fakt kiedy tyć jak nie w ciąży
Ale jak mówię do męża "ale jestem gruba" to on zawsze mi odpowiada.. "nie kochanie nie jesteś gruba, jesteś w ciąży " i za to go kocham ;*
Mnie mamuśka też pomagała myć okna ale w salonie i tak muszę umyć jeszcze raz bo sucza nochalem narobiła zacieków, chyba szyba jej bardzo przyjemnie pachnie
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
My mamy na odwrót właśnie, Przemek mówi, ze jestem grubasem, to mu muszę tłumaczyć, że jestem w ciąży
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Wisnia Gabi będzie podrywac facetów, z taką buzieńką Musisz przyszłego męża nastawić na ostre ilnowanie córy
Martusia, nie mogę się na Ciebie napatrzeć, cudnie wyglądacie. Piękny brzuszek i piękna mamusia.
Ja z okien zdecydowanie zrezygnowałam na święta. Trudno... jeszcze światło słoneczne dociera więc nie jest najgorzej, a jeszcze nie oszalałam żeby w śnieżyce okna myć
Tak więc zasypało Łódź strasznie i jak tak dalej będzie to w święta zamiast zająca będzie bałwan...
Dziś zapisałam się na darmowy warsztat z "mamo to ja" ma się odbyc 8.kwietnia... ciekawe czy dowiem sie czegoś nowego:P
A na obiadek dziś barszczyk czerwony.