BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #97764 przez aska27
no nic, chciałam pochwalić się ciuszkami dla Mkołaja,ale niestety nie mogę wrzucić fotek.. moze innym razem! Szkoda.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #97765 przez kaska191919
Hej :D
Viszkaprzy mnie w tabelce napisz kasia, suwałki.
Ja wróciłam ze szkoly rodzenia, położna mówiła, że tak od 26 tygodnia można chodzić bo wcześniej to nie bardzo można ćwiczyć, ale mówiła, że mogę chodzić:D :) zajęcia mam jutro ale raczej teoretyczne na początek, dziś pokazali nam jak będziemy się uczyć oddychać :silly:
i nie jedna miała problem z tym, ale położna mówiła, że z czasem wejdzie nam to w krew :laugh:

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #97772 przez aska27
kaska191919 dziel się znami wrażeniami i nowinkami ze szkoły rodzenia.. bardzo ciekawa jestem :) moje znakome które chodizły są bardzo zadowolone :blink:

Dziewczyny jeśli lubicie chwalić się swoimi brzuszkami... jest konkurs: :woohoo:
Załączniki:

13 lata 8 miesiąc temu #97885 przez masuska
Musze się pochwalić, wreszcie wcinam moje ukochane truskawki mrożone:) Synek się cieszy:) Ale za durny kubeczek 2,50zł - warto było.

Rika Ty jedz bo z sił opadniesz całkiem.
Też nie jadałam śniadań, tylko kawka i papieros, a teraz od razu szklanka mleka z musli i nie nudzi mi się:P

13 lata 8 miesiąc temu #97889 przez Rika
A dla mnie szkoła rodzenia to strata czasu :)
Rany jeszcze mnie na wieczór gorączka złapała. Uporałam się w końcu z albumami i już wszystkie zapełniłam zdjęciami ślubnymi, Zuzi i tymi "innymi" :)
A teraz walczę ze snem...

13 lata 8 miesiąc temu #97896 przez Rika
Masuska to tak jak ja tylko ze ja przed pracą zawsze piłam red bulla lub tigera i fajeczki :D a jak zaszłam w pierwszą ciążę to wiecznie byłam głodna, później jak karmiłam piersią (szczególnie na początku) to nic innego nie robiłam tylko jadłam i karmiłam małą... do tej pory jestem pełna podziwu ile taka osóbka jak ja może w siebie wchłonąć :D i nawet szpitalne żarcie smakowało jak nigdy wcześniej... :blush:
Teraz w drugiej ciąży też apetyt mnie nie opuszczał dopóki mnie choroba nie wzięła :(

13 lata 8 miesiąc temu #97898 przez Rika
Błąd się wkradł w tabelce
powinno być RIKA MARIKA JÓZEFÓW 3 lipca

13 lata 8 miesiąc temu #97909 przez masuska
Też doiłam te "dopalacze", ale głównie w pracy i dziennie po 3-4 kawy naturalne z mlekiem (ale takie siekiery) i paczka papierochów. A teraz grzecznie pożywne śniadanie i owocki, czasem zgrzeszę na słodycze, ostatnio za często.

kaska191919 No a ja jutro na 17tą z Mężem na Szkołę rodzenia, ciekawi mnie najbardziej sala tortur:) Siostra mówi, że to rzeźnia:)

Viszka Rika to nie Rita, która ostatnio wcale się nie odzywa, nawet już bym powiedziała że bardzo długo.

Idę Męża poprzytulać, ale dosłownie, bez aluzji:)
Buźka, do jutra.

13 lata 8 miesiąc temu #98001 przez Rika
Heh Masuska wiele nas łączy :D mi też szła paka fajorów dziennie i teraz tak se myślę ile ja na nie wydawałam :/

13 lata 8 miesiąc temu #98024 przez hoborr
Dzień dobry wszystkim.

Coś ostatnio nie siadam na kompa. I troszkę się zaniedbałam z naszym forum.

Całe dnie śpię bo w nocy coś mi nie idzie! A i wczoraj wieczorkiem zauważyłam białą kropeczkę na piersi: czy to ta siara? Mam z tym coś robić czy to normalne? Macie takie coś?

A Viszka fajna tabelka - tylko u mnie nie da się powiększyć.
Proszę u mnie wpisać: hoborr -Agnieszka - Stalowa Wola.

Pozdrawiam i miłego dnia!

13 lata 8 miesiąc temu #98030 przez aska27
hoborr nie martw się, wypływanie siary jest całkiem normalne :blink: A co dzieje się w nocy, dlaczego nie mozesz spać??

Co do tej tabelki...też nie moge jej powiększyć.

13 lata 8 miesiąc temu #98050 przez iwanek1
Hej.
U mnie prosze wpisac Iwona Toruń.
Dziś mam wizyte u gina i powoli w panike wpadam,jak zwykle zresztą,jeszcze do tego wydaje mi się,że mała coś słabo się rusza,zgłupieje niedługo :blink: od tego wymyślania.
A co do fajek,przypomniałyście mi jak jeszcze 5 lat temu rano była kawka i papierosek i to było takie super,nie wiem jak Wy ale ja lubiłam palic,czasem chyba paczkę przekroczyłam,eh,głupota,a ile kasy szło.
Ale teraz jem normalne śniadanka :)
Miłego dnia :)

13 lata 8 miesiąc temu #98051 przez natimp1
hej dziewczyny
a ja znów adh ciazowe- nosi mnie od rana, w pracy od 8 zrobiłam tyle co normalnie w ciagu dnia :):)
hobbor to normalne z piersiami- nic z tym nie rób;)

ja byłam w sumie zadowolona ze szkoły rodzenia, teraz chodze ale tylko na ćwiczenia, a dzis jescze aerobik dla ciężarnych...
wogóle to juz nie mogę sie doczekac wekendu majowego, jedziemy nad morze i tylko sie martwie czy pogoda będzie.. oby nie padało i wiatru nie było, reszte jakoś przeżyję.....
ciągnie mnie tez w góry w czerwcu ale chyba sie nie uda bo wszyscy patrza na mni9e spod byka , ze mam taki pomysł:)

13 lata 8 miesiąc temu #98058 przez masuska
hoborrku, tylko nie wyciskaj, bo możesz wywołać nadprodukcję. Mi leci, ale to płynie już od około 20-22 tygodnia, kupiłam sobie wkładki, bo czasem potrzebuję.

Rika, iwanek1, ostatnio byłam przy zakupie petów a tam 10,10zł za Westy. Cieszę się że nie palę, ale lubiłam. Jestem jedna z towarzystwa, która nie pali i jeszcze świeżo upieczona mamusia, ale ona rzadko już się ze wszystkimi widuje.

Natimp1 też bym się przejechała nad morze, ale ... kurczę za dużo wydatków:( Powiem ślubnemu, może mu się zachce:)

13 lata 8 miesiąc temu #98063 przez Rika
No właśnie ceny są masakryczne! Pamiętam jak kupowałam L&M za 5,60 teraz nie wiem ile kosztują ale np marlboro 2 lata temu kupowałam za 9,20 a teraz mężowi kupuję za 11,20 :/
Ja też lubiłam palić. Mama pytała co ja z tego palenia mam... a ja po prostu lubiłam, co z tego że to nie zdrowe, szkodliwe, ohydne :) i drogie...
Teraz próbuję męża oduczyć. Coś słabo mi idzie...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka