BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898312 przez mesy
Mowilam wam , ze Patryk siedzi mi non stop na dole brzucha..... to Patrzcie o to dowod :woohoo: :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Karolincia robilas dzis test ? kreska troche sciemniala czy zbladla ?

w ogole wezcie sobie mojego emka .....tyle razy go prosilam , zeby ciasta nie kupowal ani nic slodkiego , a dzis mi przyniosl prawie pol blachy makowca :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898325 przez gwiazdka2014
Karola to czekamy :)

Asiaa chyba mam nowe hobby ;p

Mesy wiesz co :P chuderlaku - masz karnego kota celebixy.pl/w-razie-pozaru-splon-24016 za ten płaski brzuch
Mesy a Patryk będzie długi ? Bo były takie bodziaki jak portki... moge jutro po nie dla ciebie pojechać - na 52 CHCESZ ?

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898327 przez mesy
Gwiazdka nie zalczam sie do chuderlakow bo mam boczki az plyna hehehe a mlody mi w dole siedzi ze masakra

gwiazdka dzieki za dobre checi ale watpie ze mlody wejdzie w rozmiar 52 :( on bedzie dlugi.... zreszta co usg to nogi ma o 2 tyg do przodu.....

10 lata 5 miesiąc temu #898335 przez gwiazdka2014
Mesy jak coś znajdę takie to ci kupie, i jeszcze kapcie :P szukałam ale nic na razie nie było - mam jeszcze 10 tygodni :)
Podziękowania: mesy

10 lata 5 miesiąc temu #898340 przez mesy
Super - dzieki ;)

10 lata 5 miesiąc temu #898349 przez aggi
monique czekamy na wieści z wizyty :kiss:

moofka hahahha dobry patent, muszę na czerwono na kartce sobie zapisać. Wiesz mam taką kartkę gdzie na czerwono mam napisane co jeszcze do torby muszę włożyć :P To tam sobie przypominajkę o fotce zapiszę hahah :P :P a te Twoje tzn Zośkowe zakupy wymiatają ! szał :whistle:

ulka weeeeź nie gadaj mi że mnie wydęło, ciekawe co będzie na koniec :blink: mój mąż zawsze pojęcia myli i się śmieje że wydymana jestem hahahahah no coś w tym jest :laugh: :P

gwiazdka Ciebie do lumpka wpuścić no masakra :D hahahaha. No to dużo opłat macie, ale jak mieszkanie własnościowe to i tak nie dużo w porównaniu jak za sam wynajem nieraz chcą ok 1000zł + jeszcze opłaty to dopiero masakra.......

Asiaa jeśli cykle masz 32dniowe to ja Ci przewiduję na 16/17/18 no w porywach 19 dzień cyklu owu :P ja miałam takie cykle :P

mesy hahahha ale Patryk skulony na dole :P mój mi dupą przy żebrach siedzi taką kulkę mam :P

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898367 przez monique1983
Dziewczyny jestem po wizycie :) Za dużo u mnie nie widać na razie, tzn. pęcherzyk jest w macicy i coś się zaczyna dopiero kluć. Ginka mówi, że to gdzieś 5 tydzień jest. Myślałam, że to będzie dalej już, bo licząc od okresu wychodzi mi 6 tydzień i 2 dzień. Może dlatego, że owulację miałam w 18 d.c. A jak to u Was z tym było, zgadzało się, czy też inaczej z usg wychodziło? Na wizytę mam przyjść za 2 tygodnie. Nie wiem czy zakładać suwaczek, bo dalej się boję :pinch: A jak zakładać to chyba tak jak ona powiedziała 5 tydzień nie? :ohmy:

edit: a w ogóle jak by było wszystko dobrze, to powiedziała mi że marzec, a ja myślałam, że jednak będzie luty :woohoo:

10 lata 5 miesiąc temu #898370 przez Asiaa
Aggi zazwyczaj mam właśnie późne owu (dowiedzialam sie o tym dzieki testom; @ miewalam nieregularnie) ale jak 2cykle temu owu była w 10dc to teraz wole nie ryzykować i zacząć wczesniej testować ;)

Monique to za 2tyg powinno juz być serduszko :)

10 lata 5 miesiąc temu #898375 przez Anabelle
mesy wow wow wow!
jaki zgrabny brzuszek jak na 30 tydzień.
niesamowite ;D zazdroszczę ;D
Podziękowania: mesy

10 lata 5 miesiąc temu #898393 przez Pinezka
Monique - no to ladnie, ze sie kluje :) A jakas marcowka juz jest czy pierwsza bedziesz?

Ja was czy tam, ale nie odzywam sie za bardzo, bo zle sie czuje ostatnio. Mdlosci mi dokuczaja, a w srode tak senna bylam, ze w biurze myslalam, ze zaraz zejde. Dzis bylam na pobraniu krwi i umowilam sie na 25.07 na kolejne usg. Myk jest taki, ze ten moj gin stad bedzie prowadzil ciaze do 8 mies, a potem odda mnie w rece kolegi ze szpitala w Walencji (notabene uznany tu specjalista od porodow). Najwyrazniej w tandemie pracuja, bo sie zastepuja, jak ktorys jest na urlopie. No wiec 25.07 ide do tego drugiego i jak sie umawialam, to mi sie przez tel bardzo spodobal ;) Jeszcze mnie na oczy nie widzial, a juz zapowiedzial, ze jakby sie cokolwiek dzialo, moge do niego od razu dzwonic :whistle:

Gosia - fajnie, ze wrocilas :kiss: wczoraj takiego smaku na pizze mi narobilas, ze musialam na kolacje zrobic :woohoo: Inna sprawa, ze wcisnelam w siebie tylko 2 kawalki i znowu mi bylo niedobrze...

Mesy ty szczupaku :) Ja startuje z 55-56, zobaczymy ile dojdzie ;)

Gwiazdka - piekny duzy pokoik dzieciecy :) Zazdraszczam, nasz bedzie mial 5 m2 w porywach
Podziękowania: gwiazdka2014

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898397 przez mesy
pinezka moja waga stsrtowa 62,5 :P wiec z czym ty do ludzi :P

Moni troche sie w obliczeniach poslizglas :P za 2 tyg uslyszysz serdenko jak dzwon ;)

10 lata 5 miesiąc temu #898398 przez monique1983
Pinezka - chyba nie ma jeszcze Marcówek. A u Ciebie ten 6 tydzień i 3 dzień to jest liczony od ostatniej miesiączki? Chyba nie, bo Ty miałaś długi ten cykl. Tak na USG wyszło?

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898429 przez gwiazdka2014
moni ja też tak miałam na początku a później mały dogonił, dziewczyny kazały ustawiać suwaczek od miesiączki :)

Beata?? a ty nie chcesz zaopiekować się slicznym buldożkiem na tydzien ??

dziewczyny ważne tera... jaki materac mam kupić

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898454 przez ann-sunshine
Moni serduszko bedzie za dwa tygodnie jak nic, a tymczasem cieszymy sie ze fasola zaczepila sie tam gdzie powinna.

Mesy ale smiesznie masz ten brzuszek, rzeczywiscie lokator na samym dole. Zgagi pewnie nie miewasz co? Bo moja macica to juz pod cycki siega :dry:

Pinezka wspolczuje kiepskiego samopoczucia, oby przeszlo jak najszybciej. I oby lekarz na zywo tez okazal sie fajny.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gwiazdka pojedz do sklepu i podotykaj materace bo da różne i kazdy wybiera co mu pasuje.

Asiaa dzieki, adrenalina mnie dzis trzymala i nie poszlam w dzien spac, licze na to ze nocka bedzie dzis lepsza.

I co z tego ze dostane dziecko po cc po dwoch godzinach. Nie wyobrazam sovie tego. Po sn tego samego dnia rozbieralam marte do kapania. Prysznic i bieganie po korytarzu na drugi dzien jakby nigdy nic.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898455 przez Dagnes
Gwiazdka my mamy materac pianka-kokos-gryka ale dla małej póki co to nie ma znaczenia bo dalej śpi z nami w łóżku :blush:

Gosia w końcu jesteś :kiss: Zaglądaj do nas częściej, bo my tęsknimy.

Mesy ale śmiesznie Ci się Patryk usadowił. Faktycznie na samym dole siedzi. A łazienka to bardzo mało Was wyniosła. Ale dużo się oszczędza jak się ma fachowca w domu. My za samo układanie płytek zapłaciliśmy 1000 zł i prawie drugie tyle poszło na hydraulika.

Moni na następnej wizycie serduszko będzie na stówę.

Ja po cesarce problemów z karmieniem piersią wcale nie miałam. Od początku mleko leciało. Małą dostałam po ok. 2 h i już cały czas była ze mną. A bólu to już nie pamiętam wcale :P

Wiktoria

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka