- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Poza tum mialam dziwny sen o pociagach i....w kulmunacyjnym momencie Kregiel zadzwonil I mnie zebal ze pokoj nie gotowy I spsul mi humor
Nawet mi sie patrzec na niego nie chce
Mesy we wrzesniu wpadne na kapiel w pianie
A jak ja pimysle ze mnie czekaja takie mega generalne porzadki we wrzesniu I pazdzierniku to az mam dreazcze
Bo przed wyjazdem to zrobilam sodome I gonore a teraz przed weselem poprawilam
I jeszcze musze kacik kubie zrobic ale to akurat przyjemne
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
tzn wanne wliczam w koszta , bo kupiliśmy wcześniej , ale seriooo po taniemu od znajomych
FERR zapraszamy
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ej Kuba mój bedzie nocny marek... I poranny
Bo caly dzien jakies takie pojedyncze puki stuki
A wieczorem od 23 zaczyna gimnastyke, fikolki I sama nie wiem flaki mi przestawia nie ze narzekam bo na to czekalam nooo
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Spore macie mieszkania my remontujemy te nasze dwupokojowe 39m2 ojjj przydałyby się dodatkowe pokoje
Zrobiłam dziś test owu, jak na mnie wcześnie ale nie chciałam nic przegapić tak jak w jednym cyklu , jest cień drugiej kreski
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Mesy - fajnie wyszła łazienka, nie dużo wydaliście. Ja też mam płytki w różnych odcieniach szarości i grafitu i podobne ustawienie jak u Ciebie, tylko, że ja mam prysznic
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
my mamy metraż ponad 60m i 2 pokoje łazienka ma z 10m i można się ganiać a kuwa dla Zośki pokoju brak no ale szukamy mieszkania do kupienia, oby się coś znalazło
aggi jak dostaniesz skurczy czy odejdą wody to nie lecisz do szpitala tylko pykasz foto do kolekcji
monique będzie dobrze, trzymamy kciuki i czekamy na wieści
Asiaa czekamy na malinki piękne
ferri zobaczysz później jaki będzie szał w brzuchu Agi uwielbiała jak ją straszyłyśmy
u mnie też upał szalony a ma być coraz cieplej Zośka chyba będzie w samym pampersie poginać
aggi tu część moich łowów ostatnich reszta idzie pocztą
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Julka tak mi powiedziała pani doktor ale ja sie póki co nie muszę przejmować bo grzecznie poleguję i przestrzegam zaleceń a zus to powinien się poważniejszymi sprawami zająć z nie ciężarnym życie zatruwać mąż ma prawo wyboru jeszcze w garażu a potem to decydujemy razem albo ja sama i będzie o wiele szybciej ciesz sie ze mieszkacie sami i to najważniejsze bo teście czy rodzice nie kręcą sie pod nogami a maleństwo najlepiej mieć blisko siebie ja chociaż może z czasem sie przeprowadzę to i tak dzidzia będzie spory czas z nami w sypialni bo bym się martwiła że dziecku coś się stanie a ja nie zauważę
Gwiazdka tak już jadę tylko nie wiem gdzie stara mówisz jesteś a ja myślałam że młoda mamą sie nie przejmuj ważne żeby Antek fajnych rodziców miał dostajesz szlaban na zakupy
Gosia powtórzę to jeszcze raz fajnie że wróciłaś do nas pod brzuchem to mam
Ann
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja też budzę się nad ranem i zasnąć potem nie mogę hahaha no jeszcze trochę to potrwa ale na razie tylko kotłownia jest na gotowo robiona bo centralne będziemy zakładać mam nadzieję że jeszcze w lipcu
Karolincia trzymamy kciuki
Mesy śliczna łazienka gdzie można tak tanio materiały kupić
Aggi w końcu Cię chociaż trochę wydęło a poród już blisko zgrabniaro akurat czarnej nie było
Bella ja miałam 5 letnią przerwę między dziewczynkami i szybko poszło mam nadzieję że teraz też tak będzie choć różnica większa
Asiaa hahaha to albo ta mała taka silna albo Ty bardzo delikatna już miałam pisać kiedy testujesz ale widzę po suwaczku że jeszcze czas o jednak testujesz i już cień jest szybko chyba owu będzie
Moni dasz radę trzymamy mocno kciuki
Ferr Pola też o tej godzinie harce zaczynała chłopy to chyba właśnie są od psucia humoru
Moof super strój taki słodki fajnie będzie Zośka w nim wyglądać
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ulka no my powoli kompletowali i efekt jest jaki jest
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
pojechałam już dziś do lumpka, ale było przebrane wiec lipa :/ ale nie wyszłam z gołą łapką (zdjęcia dodane - sukienka dla małej Lenki będzie)
Ja się dziś tak nie wyspałam :/ wczoraj walczyłam z skype żeby pogadać z Michałem z 2-3h, a on aż mną 18 min mi poświęcił
aggi pytasz o ten koszmarny gaz ?? w grudniu, styczniu po 600 zł miesięcznie tak to nasze mieszkanie a raczej Michała zimą opłat mamy z 1200-1300 zł
Ferr wiesz co za te 0,5 kg to ja ci to wysyłam celebixy.pl/w-razie-pozaru-splon-24016
Coś jeszcze miałam napisać ?
Koleżanka miała cc w tym tygodniu i mowie ze tragedia... strasznie wspomina :OOOO
A co do paznokci to ja w gipsie nawet miałam pomalowane i nic mi nie mowili, a niby tez sie nie powinno mieć
Ja dziś się tak źle poczułam w sklepie ze prawie padłam :/ upał... a ja w portkach byłam masakra... dziś tylko dwa razy z psem i nigdzi noska nie wystawiam
Mam dziś na obiad albo pierogi albo truskawki z makaronem wyjdzie w praniu
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gwiazdka hehe
Ee mama moofffka super lowy ja tez juz chce kupować kubowi
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Ula jak chcesz poszukam ci tanich produktów budowlanych. U mnie mieście kafle 80 zł a ja znalazłam za 55 zł Panele do Antka pokoju 50 zł a ja znalazłam 31zł
Mooffka widzę ze ty też jesteś niezła w zakupach - śliczne kurteczki a masz jakieś male ciuszki do opchnięcia ? moja koleżanka będzie miała właśnie Lenkę
Karolina i jak wiesz już coś ??
A kto jest przede mną do porodu ?? która ja w kolejce a Antosiem ?
Fajna łazienka - 1000 zł szkoda ze ja tyle nie wydałam :/ ale my wszystko kupowaliśmy nowe
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ferritka napisał: Aaa no to bede
Ej Kuba mój bedzie nocny marek... I poranny
Bo caly dzien jakies takie pojedyncze puki stuki
A wieczorem od 23 zaczyna gimnastyke, fikolki I sama nie wiem flaki mi przestawia nie ze narzekam bo na to czekalam nooo
No to będziesz chyba miała tak jak ja pATRYK MI chyba wczoraj jajniki poprzestawiał
Gwiazdka te spodnie fajne- chce takie ! skąd ty masz kurde tego lumpka
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
Moofka super ciuszki dorwałaś A nie da się zmienić rozkładu mieszkania?
Ula pewnie że powód do dumy bo progres w budowie jest
Od dziś zaczęłam testować by nie przegapić owu np w 10dc (tak jak raz było)
Mała jest taka silna, jej rodzice opowiadali że jak czasami złapie za twarz albo szyję i ściśnie to aż łzy do oczu nachodzą. U mnie było tak niefortunnie że podrapała mnie pazurkiem w środku nosa, ale nie odpadł więc jest dobrze Takiemu maluchowi dużo się wybacza
Tak się rozpłakała jak zobaczyła mego męża Pewnie przez jego brodę, rodzice blondyni i ona nie przyzwyczajona do ciemnych włosów. Później było ok ale z taką rezerwą patrzyła na niego
Gwiazdka sukienka urocza A kto to Lenka? Skoro zakupy to Twoje hobby to może wyszukuj perełki w lumpku i przesyłaj dziewczynom? Już widzę, że wpadłaś na podobny pomysł i już wiem co za Lenka
Ann i jak się czujesz po tak "przespanej" nocy?
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21