BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898229 przez ferritka
Bry...looo matko, Jaka lampa :ohmy: nie ma sie gdzie schowac...
Poza tum mialam dziwny sen o pociagach i....w kulmunacyjnym momencie Kregiel zadzwonil I mnie zebal ze pokoj nie gotowy I spsul mi humor :angry:
Nawet mi sie patrzec na niego nie chce :S

Mesy we wrzesniu wpadne na kapiel w pianie :woohoo:

A jak ja pimysle ze mnie czekaja takie mega generalne porzadki we wrzesniu I pazdzierniku to az mam dreazcze :S
Bo przed wyjazdem to zrobilam sodome I gonore a teraz przed weselem poprawilam :dry:

I jeszcze musze kacik kubie zrobic ale to akurat przyjemne

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898231 przez mesy
Asia wszystko prócz wanny , pralki i umywalki :P
tzn wanne wliczam w koszta , bo kupiliśmy wcześniej , ale seriooo po taniemu od znajomych ;)

FERR zapraszamy :D :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #898241 przez ferritka
Aaa no to bede B)

Ej Kuba mój bedzie nocny marek... :blink: I poranny
Bo caly dzien jakies takie pojedyncze puki stuki
A wieczorem od 23 zaczyna gimnastyke, fikolki I sama nie wiem flaki mi przestawia :blush: nie ze narzekam bo na to czekalam nooo :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 5 miesiąc temu #898250 przez Asiaa
Ferri to będzie dobry narzeczony dla Poli bo ona też od 23 fikała u Agni w brzuchu :D

Spore macie mieszkania :) my remontujemy te nasze dwupokojowe 39m2 :D ojjj przydałyby się dodatkowe pokoje :D

Zrobiłam dziś test owu, jak na mnie wcześnie ale nie chciałam nic przegapić tak jak w jednym cyklu ;), jest cień drugiej kreski ;)

10 lata 5 miesiąc temu #898252 przez monique1983
Ada - u mnie też gorąco. Tak, dzisiaj mam wizytę, stres mam straszny :S

Mesy - fajnie wyszła łazienka, nie dużo wydaliście. Ja też mam płytki w różnych odcieniach szarości i grafitu i podobne ustawienie jak u Ciebie, tylko, że ja mam prysznic :)

10 lata 5 miesiąc temu #898258 przez Asiaa
Monique będzie dobrze :kiss: :)

10 lata 5 miesiąc temu #898272 przez moofka
mesy właśnie kuwa wyleciało mi z głowy wcześniej - skąd masz te legginsy??? też chce takie :woohoo: fajnie wyszła łazienka :)

my mamy metraż ponad 60m i 2 pokoje :S łazienka ma z 10m i można się ganiać a kuwa dla Zośki pokoju brak :pinch: no ale szukamy mieszkania do kupienia, oby się coś znalazło :blink:

aggi jak dostaniesz skurczy czy odejdą wody to nie lecisz do szpitala tylko pykasz foto do kolekcji :silly:

monique będzie dobrze, trzymamy kciuki i czekamy na wieści :kiss:

Asiaa czekamy na malinki piękne :kiss:

ferri zobaczysz później jaki będzie szał w brzuchu :woohoo: Agi uwielbiała jak ją straszyłyśmy :evil:

u mnie też upał szalony a ma być coraz cieplej :ohmy: Zośka chyba będzie w samym pampersie poginać :blink:

aggi tu część moich łowów ostatnich :laugh: reszta idzie pocztą :)
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #898274 przez ulka1983
hej :) upał niemożliwy byłam pranie powiesić to myślałam że padnę :blink:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Julka tak mi powiedziała pani doktor ;) ale ja sie póki co nie muszę przejmować bo grzecznie poleguję i przestrzegam zaleceń :P a zus to powinien się poważniejszymi sprawami zająć z nie ciężarnym życie zatruwać :P mąż ma prawo wyboru jeszcze w garażu a potem to decydujemy razem albo ja sama i będzie o wiele szybciej :laugh: ciesz sie ze mieszkacie sami i to najważniejsze bo teście czy rodzice nie kręcą sie pod nogami ;) a maleństwo najlepiej mieć blisko siebie ja chociaż może z czasem sie przeprowadzę to i tak dzidzia będzie spory czas z nami w sypialni bo bym się martwiła że dziecku coś się stanie a ja nie zauważę :unsure:

Gwiazdka tak już jadę tylko nie wiem gdzie :P stara mówisz jesteś a ja myślałam że młoda :whistle: mamą sie nie przejmuj ważne żeby Antek fajnych rodziców miał :) dostajesz szlaban na zakupy :P

Gosia powtórzę to jeszcze raz fajnie że wróciłaś do nas :kiss: pod brzuchem to mam
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
a w brzuchu jeszcze nie wiem ale jeszcze czas w poniedziałek mam wizytę u gina ( w międzyczasie zmieniłam na innego po wizycie w szpitalu ) a w piątek badania prenatalne B)

Ann
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja też budzę się nad ranem i zasnąć potem nie mogę :( hahaha :laugh: no jeszcze trochę to potrwa ale na razie tylko kotłownia jest na gotowo robiona bo centralne będziemy zakładać mam nadzieję że jeszcze w lipcu B)

Karolincia trzymamy kciuki :)

Mesy śliczna łazienka :) gdzie można tak tanio materiały kupić :whistle:

Aggi w końcu Cię chociaż trochę wydęło ;) a poród już blisko zgrabniaro :) akurat czarnej nie było :laugh:

Bella ja miałam 5 letnią przerwę między dziewczynkami i szybko poszło mam nadzieję że teraz też tak będzie choć różnica większa :)

Asiaa hahaha :laugh: to albo ta mała taka silna albo Ty bardzo delikatna ;) już miałam pisać kiedy testujesz ale widzę po suwaczku że jeszcze czas :) o jednak testujesz i już cień jest :woohoo: szybko chyba owu będzie ;)

Moni dasz radę trzymamy mocno kciuki :kiss:

Ferr Pola też o tej godzinie harce zaczynała :laugh: chłopy to chyba właśnie są od psucia humoru :angry:

Moof super strój taki słodki fajnie będzie Zośka w nim wyglądać :)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898276 przez mesy
moofka fajne łowy ;) legginsy kupiłam w sinsay za 19,90 :P

ulka no my powoli kompletowali i efekt jest jaki jest ;)

10 lata 5 miesiąc temu #898282 przez gwiazdka2014
witam się i Ja :*

pojechałam już dziś do lumpka, ale było przebrane wiec lipa :/ ale nie wyszłam z gołą łapką :P (zdjęcia dodane - sukienka dla małej Lenki będzie)

Ja się dziś tak nie wyspałam :/ wczoraj walczyłam z skype żeby pogadać z Michałem z 2-3h, a on aż mną 18 min mi poświęcił :evil:

aggi pytasz o ten koszmarny gaz ?? w grudniu, styczniu po 600 zł miesięcznie :( tak to nasze mieszkanie :) a raczej Michała :P zimą opłat mamy z 1200-1300 zł :(

Ferr wiesz co za te 0,5 kg to ja ci to wysyłam celebixy.pl/w-razie-pozaru-splon-24016

Coś jeszcze miałam napisać ?

Koleżanka miała cc w tym tygodniu i mowie ze tragedia... strasznie wspomina :OOOO

A co do paznokci to ja w gipsie nawet miałam pomalowane i nic mi nie mowili, a niby tez sie nie powinno mieć :P
Ja dziś się tak źle poczułam w sklepie ze prawie padłam :/ upał... a ja w portkach byłam masakra... dziś tylko dwa razy z psem i nigdzi noska nie wystawiam :)

Mam dziś na obiad albo pierogi albo truskawki z makaronem :) wyjdzie w praniu

10 lata 5 miesiąc temu #898287 przez ferritka
Sinsay uwielbiam :woohoo: I nie jak telly wrlly same super eski :silly: mam kiecuszke w paski za 29,90 B)

Gwiazdka hehe

Ee mama moofffka super lowy B) ja tez juz chce kupować kubowi :ohmy:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 5 miesiąc temu #898290 przez gwiazdka2014
Ula obiecuje ci ze jak będziesz miała chłopa to ci będę szukać ciuszki i wysyłać - jakoś się dogadamy, dodasz moj nr konta do stałych odbiorców ha ha ha
Ula jak chcesz poszukam ci tanich produktów budowlanych. U mnie mieście kafle 80 zł a ja znalazłam za 55 zł :P Panele do Antka pokoju 50 zł a ja znalazłam 31zł :P

Mooffka widzę ze ty też jesteś niezła w zakupach - śliczne kurteczki :) a masz jakieś male ciuszki do opchnięcia ? moja koleżanka będzie miała właśnie Lenkę :D

Karolina i jak wiesz już coś ??

A kto jest przede mną do porodu ?? która ja w kolejce a Antosiem ?

Fajna łazienka - 1000 zł szkoda ze ja tyle nie wydałam :/ ale my wszystko kupowaliśmy nowe
Podziękowania: ulka1983

10 lata 5 miesiąc temu #898298 przez mesy

ferritka napisał: Aaa no to bede B)

Ej Kuba mój bedzie nocny marek... :blink: I poranny
Bo caly dzien jakies takie pojedyncze puki stuki
A wieczorem od 23 zaczyna gimnastyke, fikolki I sama nie wiem flaki mi przestawia :blush: nie ze narzekam bo na to czekalam nooo :silly:

No to będziesz chyba miała tak jak ja :P pATRYK MI chyba wczoraj jajniki poprzestawiał :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Gwiazdka te spodnie fajne- chce takie ! :woohoo: :woohoo: skąd ty masz kurde tego lumpka :pinch:

10 lata 5 miesiąc temu #898301 przez Asiaa
:angry: i wcięło mi posta :angry:

Moofka super ciuszki dorwałaś :) A nie da się zmienić rozkładu mieszkania?

Ula pewnie że powód do dumy bo progres w budowie jest :)
Od dziś zaczęłam testować by nie przegapić owu np w 10dc (tak jak raz było) :whistle:
Mała jest taka silna, jej rodzice opowiadali że jak czasami złapie za twarz albo szyję i ściśnie to aż łzy do oczu nachodzą. U mnie było tak niefortunnie że podrapała mnie pazurkiem w środku nosa, ale nie odpadł więc jest dobrze :lol: Takiemu maluchowi dużo się wybacza :silly:
Tak się rozpłakała jak zobaczyła mego męża :laugh: Pewnie przez jego brodę, rodzice blondyni i ona nie przyzwyczajona do ciemnych włosów. Później było ok ale z taką rezerwą patrzyła na niego ;)

Gwiazdka sukienka urocza :) A kto to Lenka? Skoro zakupy to Twoje hobby to może wyszukuj perełki w lumpku i przesyłaj dziewczynom? :silly: Już widzę, że wpadłaś na podobny pomysł :laugh: i już wiem co za Lenka :)

Ann i jak się czujesz po tak "przespanej" nocy?

10 lata 5 miesiąc temu #898305 przez Karolincia
Gwiazdka - Kochana dzis na bete jade po pracy :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka