BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 8 miesiąc temu #108265 przez Batmanik
Dziekujemy za zyczonka!!!!
a co do strzelania w kosciach to malemu tez przeskakuje jak dobrze pamietam to jak rusza raczka gdzies w ok ramienia( dawno nie slyszalam zeby mu strzelalo dlatego nie pamietam)
i tak od urodzenia ale co jestem na szczepieniu to zapominam zapytac o to...
a dajecie smyka witD3 ja jeszcze podaje lekarka nic nie mowila zeby przestac a ja gapa zapomnialam zapytac bo od slowa do slowa a o najwazniejszym sie zapomni...nastepnym razem pojde z kartka ytan zeby nie zapomniec heh choc tym razem mialam tak zrobic ale sie wstydzilam :blush:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #108270 przez raczek10
ja nie daje już ,bo mały przecież w mleku dostaje a teraz to na dworze częściej się jest a słoneczko też swoje zrobi:)
Ja bym na twoim miejscu wcale się nie wstydziła iść z kartko i się pytać przecież ty młoda mama i masz prawo wiele rzeczy nie wiedzieć ja sama 3 dziewczyny wychowałam a teraz z Jasiem to wszystko jest inaczej a jego rozwój mnie zaskakuje np. te strzykanie w kościach albo ten przeraźliwy plącz u moich dziewczyn tego nie było :huh:

dobrej nocki życzę i zmykam spać :laugh:

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

13 lata 8 miesiąc temu #108274 przez Martuska
Ja też życzę wszystkim Mamusiom i ich rodzinom wesołego Alleluja i mokrego śmigusa dyngusa of course;)

13 lata 8 miesiąc temu #108279 przez raczek10
he he a miałam iść spać , ale KAFKA SIĘ ODEZWAŁA U MNIE .

MARTUSKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA ŚWIĘTA I GŁOWA DO GÓRY :)

13 lata 8 miesiąc temu #108289 przez Martuska
Ja dziś samotnie w nocy bo K. ma nockę a po wczorajszej awanturze na klatce schodowej mam dosyć spania:( Boję się jak cholera , wczoraj o 4 nad ranem jacyś idioci zaczęli kopać w drzwi jakiegoś mieszkania a później walić oknami na korytarzu tak że na półpiętrze powybijali szyby;/ Ja nie wiem co się dzieje okolica niby spokojna, domofon w bloku a tu takie chamstwo się szerzy

13 lata 8 miesiąc temu #108355 przez Marysia27
Wesołych świąt dziewuszki :woohoo:
Martuska, tylko debile są w stanie zdemolować coś takiego!!! nie rozumiem takich moronów, ale jedno jest pewne że tez bym miała pietra przed nimi :(
Mika, świetnie że masz możliwość częściowej pracy w domku, i o fajnej godzinie wracasz do domu, bo jeszcze z dzieckiem można wyjść na spacer. Ja jak pójdę do pracy do 18 to będę mogła zapomnieć o spacerach :(
Od wczoraj uczę Bartka pić z niekapka, i póki co nauka idzie nie najgorzej. I też kupiłam młodemu cieniuteńką czapeczkę z daszkiem i z tyłu na karczek jest materiał, że wygląda jakby z Sahary się urwał, po prostu rewelacja :lol:
Wit. D daje cały czas, bo pediatra kazała nam do ukończenia 1 roku życia, przez wzgląd że Bartek tak szybko rośnie i może mieć niedobory.A wczoraj mój ex szef debil powiedział mi jak do niego zadzwoniłam, że od początku planował mnie nie przywrócić do pracy, a co lepsze moje godziny oddał mojej najlepszej koleżance polonistce, i zafunduje jej studia historyczne, żeby miała dyplom uprawniający do nauczania!!!!!!!! Magda wczoraj przyznała się że wiedziała o tym, ale nic mi nie powiedziała. To się nazywa lojalność. Niech szlag trafi pieprzonego Pana Dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13 lata 8 miesiąc temu #108402 przez raczek10
NO TO WITAM :laugh: U mnie już święta naszykowane :laugh:

no MARYSIU to masz fajną koleżankę :angry: ,że szkoda gadać !

ja Jasiowi muszę kupić kubeczek ,bo nie mamy :S jakoś mi z glowy wylecialo żeby go uczyc pic z kubka .
jak tam u was dzień miną :unsure: u nas na 22 do kościoła i jak nie zaśpię to jedziemy ,żeby już z rana się nie zrywać :)

13 lata 8 miesiąc temu #108403 przez Martuska
No to rzeczywiście ładne świństwo Ci zrobili ;/ Taka jest niestety polityka interesu w naszym państwie... Czym ona jest niby lepsza od Ciebie, że tak chciał się Ciebie pozbyć??

13 lata 8 miesiąc temu #108407 przez Martuska
My mamy taki kubeczek ale Mikołaj wogóle nie chce z niego pic nie wiem dlaczego. A co do dzisiejszego dnia to o 11 poszlismy do moich rodziców, do kościoła jajeczka święcić no i później do rodziców, Ale była porażka co chwila moja mama się mnie czepiała i już nie mogłam tego znieść tak mnie szmaci..a słownie;/ Wyszłam po zupie bo miałam dosyć taka jest właśnie moja mama coś jej się nie podoba, nie po jej myśli to już wyzywa

13 lata 8 miesiąc temu #108411 przez Martuska
Dziewczyny użytkowuje któraś portal chomik.pl?

13 lata 8 miesiąc temu #108414 przez Martuska
Jeżeli nie to zapraszam do zakładania konta i korzystania z usług Chomiczka;)

13 lata 8 miesiąc temu #108496 przez raczek10
Witam jak tam pierwszy dzień świąt miną ?
My dzisiaj w domku byliśmy i mieliśmy gości a jutro my jedziemy się imprezować i moczyć heh ehe :lol: :lol: :lol:
Nasz szwagier chwalił się że kupił nowego karschera i nie zawaha się go użyć he he jutro:p

13 lata 8 miesiąc temu #108572 przez raczek10
ale tu cisza cy nasze dziewczyny ostro imprezują :laugh:

13 lata 8 miesiąc temu #108577 przez Martuska
Właśnie wróciłam od rodziców, i był taki śmigus dyngus że szok. Mój brat cały czas latał i mnie lał wodą aż się wkurzyłam i wrzucilam go tak jak stał do brodzika i puściłam wodę. Ależ był śmiech ;) Przez chwilę czułam się jak małe dziecko

13 lata 8 miesiąc temu #108591 przez Marysia27
My wczoraj byliśmy na 18stce kuzynki męża, było super i rodzinnie, najadłam się tak, że mało nie pękłam, a dziś byliśmy u moich rodziców, mały dzielnie przetrwał te 150 km w aucie. W rodzinnym domu było cudnie, spotkałam się również z przyjaciółką, masakra ile radości dają takie spotkania, a ostatnio w domu rodzinnym byłam półtorej roku temu... Rodzice po raz drugi zobaczyli live Bartka i byli nim zachwycenia, nawet mój paputek- tak mówię do taty :side: - bawił się z małym i nosił na rękach, choć nie przepada za dziećmi.
Martuska, czemu twoja mama się Ciebie czepia? przecież szkoda życia na takie chimery :S
Ja właśnie dostałam @ i czuję się wymięta że hej, a w ciągu dnia biegałam na 12cm szpilach i w sumie miałam 186 cm wzrostu a nogi to nawet mojego męża powaliły, takie długie w obcasiorach :blink:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka