- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rodzinka w komplecie :P
a tak to wsio oki . Batmaniku super ,że się odezwałaś ,bo już myślałam ,ze coś się stało .
Ja czasem wchodzę na stronki pup i lukam co oni maja za oferty .
gratulacje dla Barteczka nasz jeszcze sam nie usiądzie ,a jak siada to coś musi złapać . ale za to chodzi po łóżeczku i marudzi ,żeby go wyjąć z tego więzienia . Ja zauważyłam ,że on łóżeczko traktuje ostatnio tylko do spania a ja przez to nic nie mogę zrobić w domu ,bo muszę mieć oczy w du...e ,żeby nigdzie nie wlazł ten mój urwis . Jak w chodzik go w lożę to śmiga do kuchni i piekarnik otwiera albo na szewkach wisi
Martuska popytaj w upu może jakieś zajęcia maja dotyczące szukania pracy i może oni podpowiedzą co i jak
Mam nadzieję ,że JASIU dziś tez będzie ładnie spal
/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]
s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
Martuska, dobrze napisane CV to połowa sukcesu, druga połowa to dobre wrażenie. Życzę Ci powodzenia.
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na dzisiejszym spotkaniu dowiedziałam się, że dyrektor generalny po rozmowie ze mną cały czas pytał o mnie, i ponaglał właściciela placówki żeby się ze mną spotkał, więc jeśli chcą mi iść na rękę i czekać na mnie, to raczej to wykorzystam. Zawdzięczam to pewności siebie i konkretnemu charakterowi- wiem czego oczekuję i jak to zdobyć. Żeby jeszcze było mało, z jednej szkoły dzwoniła do mnie kumpela że szukają nauczyciela wosu a do drugiej dzwoniłam w sprawie pracy i kazała mi złożyć podanie, bo szukają wosisty , jeśli to się potwierdzi będę miała kłopot z wyborem. Miłość do nauczania czy pewna i niezła wyplata, bo facet z banku chce mi dać umowę na czas nieokreślony...i jak do tej pory była cisza na froncie tak teraz nie wiem za co się zła[pać, daj panie Boże, żeby to się nie rozmyło w czasie.
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
gratuluje zabka!!!
u nas juz drugi obok na dniach bedzie:)
u nas pogoda dopisuje dzis trzeba sie na spacer wybrac...
milego dnia!!!
Marysia trzymamy kciuki za prace!!!
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
lj'l;/.4n\
8 to pozdrowienia od Mikołaja;) Ale się skubaniec dorwał do laptopa!
My tez zaraz uciekamy na dworek, synek pośpi a ja sobie powysyłam CV w różne miejsca
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wkoncu mam chwile aby do Was napisac swieta minely szybko ale bez klotni z D...mama sie nie obylo bo wielce obrazona bo jej nie dalam dziecka do karmienia - szkoda tylko ze zapomniala ze to nie jest jej dziecko a jak jej zwrocilam uwage to jej drugi synek sie wpier...
i tym sposobem nie zobaczy wiecej wnuka dopkoki D..nie wroci... chyba ze na zdjeciu!!!
Marysiu jedna odpadla to cos innego wpadnie...
a my pol nocy mamy nie przespane masakra a na mleko znow obrazony jest i tym sposobem od wczoraj rano z 6 butelek wylalam bo nawet na snie nie chcial jesc...
milego dnia!!
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój Tusiol nie odmawia jedzenia, teraz daję mu zupki z dużymi grudami warzyw i wciąga skubany, dałam mu kiwi też wsunął, nie licząc biszkoptów za którymi przepada i kukurydzianych chrupek z którymi dzieli się z psem A wczoraj to spadł z łóżka mimo iż był obłożony poduchami i siedział spokojnie, a to duże małżeńskie łoże i jestem w szoku że mu się to udało. na szczęście mamy nisko i się nie potłukł. A mój mąż się od dobrego tygodnia wycwanił i śpi w salonie, bo ponoć potrzebuje więcej odpoczynku... Ciekawe kiedy ja będę mogła odpocząć?
Batmaniku, co do pracy to wrzuciłam na luz, bo ile można się tym zamartwiać. Nie mam już parcia na prace w szkole- jak nie tam to gdzie indziej. Byle nieźle płacili
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no dokladnie ze tak nie mozna Marysiu pracowac spolecznie bo sie lubi no chyba ze kogos na to stac
a nawet mi sie nie chce o niej pisac jeszcze mi sie dzisiaj snila- masakra
nabuntowala D zeby mi dziecko odebrac koszmar jakis
u nas dzis pochmurno niestety
a nam sie juz drugi zabek przebil ale ledwo go czuc jak narazie
milego dnia!!!
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Batmaniku super ,że Igorek ma już 2 ząbki naszemu też lada dzień 2 wyjdzie ,bo już 2 biała krecha na dziąśle a dotknąć się nie da,.NIE było mnie tu 2 dni bo maialam w domu awarię z prądem główny bezpiecznik mi zwarcie zrobił no i wszystkie żarówki mi popaliło w domu i poszła tez listwa od kompa a najgorsze ,że pralkę szlak trafił i to 2 dni po końcu gwarancji normalnie same straty mam cichą nadzieje ,że programator nie poszedł
a co tam u was u nas dzis pogoda pod psem i jest zimno
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i jak tam minela niedziela???
u mnie do d...
dopiero co pojechal a poklocilam sie juz z nim o mieszkanie bo nie chce wynajac powiedzialam mu ze jutro dzwonie bo akurat trafilo sie pare ofert a on jest na nie- juz nie wiem jak do niego dotrzec wogole nie chce sie wyprowadzic a jak mu powiedzzialam ze pomieszkalam u niego od listopada do kwietnia i mam serdecznie dosc wpierd...sie innych osob to mi odp to po co JA sie wpierdalam wiec powiedzialam mu zeby ulozyl sobie zycie z mamusia i beda szczesliwi a ja im z zycia odejde bpo doza do tego i na tym cisza:(
juz nie mam sily!!!jestem zalamana;( brak slow
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja to bym nie wytrzymała i chyba wyprowadziła się na swoje choćby wynajęte jeżeli by ci to dało spokój ducha i szczęście. Bo takie szarpanie to nie ma sęsu . A twój by może w końcu zrozumiał to wszystko . Ja kiedyś na sierpniu dziewczynom pisałam ,że kiedyś tez się spakowałam i zabrałam dzieci i poszłam na swoje i mieszkałam osobno od swego mężna 9 miesięcy . A teraz jest wszystko u nas poukładane i czasem warto postawić na swoim . Więc trzymam za ciebie ,żebyś dopięła swego