BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 2 tygodni temu #803687 przez Dorciaition
Iculinka mój gin mówił, że ok 37 tyg. Ja pewnie za tydzień jak pójdę dostaną skierowanie. Ale przy Leni miałam, wiec jest na pewno jeszcze.

Mokka a to dziwne, bo jak rodziłam Lenie i szłam na wywoływanie rano to odkąd mi podłączyli kroplówkę trąbiłam, że mam paciorkowca i chce antybiotyk. Kobieta mnie ciągle uciszała, że wie i jest jeszcze dużo czasu, że podadzą dopiero jak się zacznie poród. No i podali chyba w czasie cc, nie pamiętam, bo spałam ;)

Kasiek zadzwoń do Zusu, zapytaj. Ja tak zrobiłam tydzień temu i babka sprawdziła w systemie, że wypłata ma być pod koniec następnego tyg i się zgadzało, bo kasa dotarła dziś. Zadzwoń, wszystko Ci powiedzą.

Alanek[*] :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #803693 przez mokka
Dorcia, pewnie co lekarz to inna metoda leczenia ;) no ja własnie też czytałam że podczas porodu podają antybiotyk, ale co innego mi gin powiedział więc już sama nie wiem jak to jest z tym naprawdę.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #803715 przez Dagnes
Iciulinka mi moj gin na ostatniej wizycie pobieral probke na paciorkowca i z tym wymazem co zrobil poszlam zaraz do laboratorium. Zaplacilam 25 zl i wyniki byly za 3 dni. Mowil tez ze jakby cos wyszlo to wlasnie przy porodzie podaje sie antybiotyk. U mnie na szczescie badania wyszly ok.

Wiktoria

11 lata 2 tygodni temu #803721 przez pysiaczek19918
Moja gin tez mi mowila ze ona pobiera. Ale niewiem bo jeszcze mi nierobila. A w szpitalu przy przyjeciu robili mi jakis wymaz ale niewiem jaki. Co do ruchow to ja w domu nie liczylam ale w szpitalu karza po sniadaniu przez godz po obiedzie przez godz i po kolacji. Najlepiej zeby nie bylo mniej niz 10 ale jak jest mniej raz na jakis czas to tez nic sie niedzieje bo moze dzidzia ma lenia. Dzisiaj dostalam drugi zastrzyk masakra bolalo kak cholera dobrze ze to ostatni.

11 lata 2 tygodni temu #803734 przez niteczka
ElaM- ja bede kupowac w mothercare, bo wydaje mi sie ze maja duzy wybor i teraz tez maja 20% znizki.

11 lata 2 tygodni temu #803735 przez ElaM
Dziękuję Niteczka :) jutro tam zajrze

11 lata 2 tygodni temu #803771 przez niteczka
Nie ma za co. Mam nadzieje, ze znajdziesz tam cos dla siebie, a moze nawet cos dla malenstwabo maja duzo promocji.A spodziewasz sie chlopczyka czy dziewczynki? Bo jesli dziwczynki to akurat w mothercare mieli promocje na mate edukacyjna dla maluszka,taka rozowiutka w sam raz dla dziewczynki i kosztowala chyba niecale £13.

11 lata 2 tygodni temu #803782 przez motylek19
Mi na paciorkowcowa pobierał gin na tym fotelu ginekologicznym podczas wizyty,.80zl zapłaciłam i wyniki do tygodnia czasu, ale ja odbiore.dopiero przed wizyta w czwartek bo nie chce mi się specjalnie po nie jechac.

Zanka postram się wstawić jutro zdjęcie karuzeli :)

Iciulinka ja też mam łożysko 3stopnia.. Mój gin wykrył to jak byłam w 34tc ale kazał się nie martwić. Oczywiście po wizycie przegrzebalam cały internet i zaczęłam panikowac ze dziecko niedotlenione itp ale jakoś się.uspokoilam. Puki się rusza to się nie martwie

Dorciaition
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 tygodni temu #803791 przez Bella27
Cześć Makuśki!
Pewnie sobie słodko jeszcze śpicie:-) Ja już na nogach bo mój T na rano do pracy więc wstałam razem z nim.Byliśmy wczoraj na zakupach. Zjeździłam cale miasto i nic nie kupiłam.Wróciłam wściekła i obrażona:P Jadę na kilka dni do mamy to może u niej w mieście coś znajde!
Załączniki:

11 lata 2 tygodni temu #803792 przez Bella27
No i zdjęcie z Jankiem oczywiście:-)

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #803807 przez Dagnes
Bella super wyglądasz :)
My mamy taką karuzelkę
allegro.pl/fisher-price-c0108-karuzela-z...tor-i3763481415.html
Znajoma ma identyczną i jest z niej zadowolona.

Wiktoria

11 lata 2 tygodni temu #803821 przez Dorciaition
Dzień Dobry :)

Mam nadzieje, że też gin mi pobierze.

Motylek o tak! Tak się wczoraj ucieszyłam, że allegro było moje ;) ;)

Bella laseczka z Ciebie i brzuszek zgrabniutki.

Dagnes cudna ta karuzela.

U nas taka pogoda masakryczna, że szok. Masa śniegu, wszystko zakorkowane. Mój mąż dziś do pracy jechał 1,5 godziny, gdzie normalnie jedzie 7 minut :/
Mieliśmy też dziś jechać do teściów, i zostawić Lenkę na jakieś 2 dni, ale u nich brak prądu, trasa na pewno brzydka wiec poczekamy do jutra.

Miłego weekendu

Alanek[*] :(

11 lata 2 tygodni temu #803832 przez Bella27
Ja mam lekarza we wtorek i też jestem ciekawa czy mi pobierze..
U mnie wczoraj była śnieżyca, a dziś strasznie wieje.Jestem tak zdesperowana, że zastanawiam się czy zamiast kombinezonu nie kupić śpiworka....jak myślicie?Zamówiłam staniki na brzuchatki.pl bo były najtańsze, a ja nie wiem czy one w ogóle mi się przydadzą.

11 lata 2 tygodni temu #803843 przez mokka
Bella ze śpiworkiem będziesz miała problem żeby zapiąć w nim dziecko w foteliku. Patrz w razie czego czy ma dziurę między nogami na pasy.

U mnie w sumie wczoraj wiecorem popruszylo, dziś wieje, ale leca tylko pojedyncze płatki sniegu, a tego co jest na chodnikach to tyle co nic.

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 2 tygodni temu #803850 przez Bella27
mokka Dziekuję Ci! Nawet o tym przez chwile nie pomyślałam, a już miałam wybrany na necie i czekałam aż mój przyjdzie żeby zamówić, a on też by nie wpadł na to. Wielkie dzięki bo bym się obudziła z palcem w nocniku...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka