- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
A ja dla równowagi właśnie posprzątałam całe mieszkanie, hehe. Pół dnia słodkiego lenistwa i nabrałam tyle energii, że jak zaczęłam lecieć ze szmatą tak nigdzie nie zostawiłam grama kurzu Czas na wieczorny relaks przy filmie! Do jutra mamusie :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Renatka - ja juz mam tyle ciuszków ze muuuuuuuuusze przystopowac
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
dzis byl dzien rodzinny i spacerek i mlody zawital do pracy tatusia chcial sie tokarka pobawic i ukrasc tulejki
a oto nasz Kajtus . maly wstydnis
aaaa dzis latalam na strych znosilam wory z rozmiarem 62 na 68 bo Tymek wazyl ponad 4 kg majac 4 miesiace hahaha i tak bede musiala dokupic , ale to jak sie urodzi juz
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
kupiłam dziś młodemu pościel z ochraniaczem, poduszkę i kołdrę, ręcznik z kapturkiem, pieluszki tetrowe także zadowolona jestem bardzo z zakupów
Dziewczyny nie denerwujcie się że wasze dzieciaczki są za duże lub za małe lekarze gdyby widzieli że coś jest nie tak to na pewno by Wam o tym powiedzieli i działali szkoda waszego stresu mojej siostrze przez całą ciąże gin mówił że córka jest większa o 2 tyg a do tego przed porodem że ma dużą głowę i waży 5800 a mała urodziła się z wagą 3770 i główkę miała w normie także głowa do góry będzie dobrze bo być musi
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
Megi 1600 i kolos? Moj wazy juz 1885 a termin mam na druga polowe kwietnia wiec ja to wogole urodze krola spoko, po pierwsze usg nie podaje idealnej wagi a jedynie szacunkowa i czesto sie myli, a po drugie to ze teraz tak szybko rosnie nie znaczy ze utrzyma tempo. Najwazniejsze ze chlopaki sa zdrowe i dobrze sie rzwijaja:) sliczny Twoj Kajtus, wstydnis i dobrze! Co mu do domku bez pytania zagladaja hehe
Surenka tak mi sie wydaje ze ktoras z dziewczyn tu na forum pisala ze umiala usuwanego zeba w ciazy ale nie jestem pewna. Moze sie odezwie.
A ja zrobilam sobie plan dzialan, ile potrzebuje czasu na dokonczenie wszyztkich projektow i wyszlo ze ostatni zamukalabym 10 marca. 5 tygodni przed planowanym porodem, wiec tyle bede miala czasu na ogarniecie wyprawki. Dam rade
Milej niedzieli :*
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ciekawa jestem ile moj maluch wazy i jak sie ma, ale wizyta dopiero za tydzien...
Wracam do pracy, jeszcze 100 pudelek do sklejenia!
SPOKOJNEJ NIEDZIELI!
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bylismy z Tymkiem na spacerze prawie godzine, ale juz mnie dolem uciskal maly i musielismy odpocz6nek robic, wzielismy wozek , ale mlody z tata na nozkach szli, za to smiali ze mamusie na wozek posadza hehe
- Tequilly
- Wylogowany
- gaworzenie
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja dziś kupiłam kapcie i koszulkę do porodu także większość rzeczy do spakowania można powiedzieć że mam, takich typowo mamusiowych no bo jeszcze kosmetyki codziennego użytku itp.
Lepiej żeby były w domu bo nigdy nie wiadomo co nas czeka, a nie wyobrażam sobie NieMęża idącego z zakłopotaną miną po podkłady poporodowe czy wkładki laktacyjne pewnie itak by kupił nie te co trzeba
Taaaak, wyszłam pogoda taka piękna że pojechaliśmy na te zakupy ciążył brzuszek ale nic więcej się nie działo, teraz leżę Kupiliśmy jeszcze młodemu zwykły w miarę cienki polarowy kocyk za 11zł reszta zakupów w marcu.
Na stany zapalne jest masa antybiotyków, pytanie czy konkretny zadziała bo nie musi, a faszerować się trzeba ;/ niestety jak mus to mus tylko jak to rozwiązać, kiedy mówią Ci że urodzisz naturalnie, dodatkowo masz stan zapalny którego pozbyć się nie masz jak albo najzwyczajniej nie zdążyłaś, a okazuje się że jednak cesarka i to koniecznie?
Olimpiadę oglądacie? Mam wrażenie że ruscy to nawet śnieg specjalnie wybielili