BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu #759983 przez anuuuusia
Aguśka88 ale miałaś przeżycia :ohmy: Mnie się film tylko raz urwał, ale to po pijaku było i daaaaaaaawno temu :blush: :lol:
Co do dorabiania, to zawsze będzie coś - każdy człowiek ma przecież tyle narządów :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #760050 przez Aguśka88
Paradise studio flat za 1000? :ohmy: masakra....

anuusia
a widzisz, ja nie musiałam pić żeby "załapać zgona " :lol: :lol: różnica w tym że mój był krótszy ;)

11 lata 2 miesiąc temu #760081 przez Paradise1982
Ponawiam pytanie: jak tam z waszym zmiennym nastrojem?
Jesteście wredne albo płaczliwe? A może hormony wam nie dokuczają? Ja mam raczej dziwne humory... Raz mi wesoło, raz smutno, za chwilę mogę się wścieknąć o byle co...

11 lata 2 miesiąc temu #760097 przez Mmusia
Paradise1982 ja mam tak samo, mąż nazywa mnie "zołzą" mówi że raz mu tak dopiekam, że myśli że go nie znoszę a za chwile jestem kochana ;)

Paradise1982 wiem, że to niemożliwe ale jak patrze na Twoje zdjęcie wydaje mi się, że skądś Cię znam albo że już gdzieś Cię widziałam :) a poza tym jeśli w 1982 to twój rocznik to jesteśmy w tym samym wieku. :)

Tobiasz i Tymoteusz Nasze Największe SKARBY

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #760110 przez Paradise1982
Mmusia - jak to dobrze, znaczy sie, ze nie jestem sama. Ja czasami nienawidzę samej siebie za te szalejące hormony. Ech... A w Bydgoszczy kiedys byłaś? :)
Tak 1982 to mój rocznik :)

11 lata 2 miesiąc temu #760124 przez Mmusia
Niestety nie byłam ja jestem ze Śląska a dokładniej z miasta Tychy skąd pochodzi piwo Tyskie ;)
Też mieszkałam krótko w Angli ale to w sumie było 9 miesięcy 4 z nich spędziłam w Harrogate a pozostałe 5 w Yorku. Tęsknię za Anglią ale jak tam byłam to bardziej tęskniłam za rodziną.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #760132 przez Paradise1982
O jaaaaa!!!!! A ja mieszkałam w Leeds przez 5 lat :-D wow :) no i w Yorku oczywiście tez byłam :) wiec może tam mnie gdzieś widzialas hehehe ;-)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #760152 przez Aguśka88
mój też mówi że cały czas się czepiam o byle co.... ale cóż ja na to mam poradzić :P coś mi nie pasuje to mowie, przecież nie bede trzymała w sobie :P :P
może czasami rzeczywiscie przesadzam....no ale co, w koncu powinien to zrozumiec, jestem w ciaży i hormony szaleją :lol:
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #760169 przez Gosia27

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #760181 przez Mmusia
Paradise1982 :) może Cię gdzieś widziałam "przelotnie". :)

Gosia27 Witaj w naszym gronie ;) na pewno będzie wszystko dobrze :)

Aguśka88 oj szaleją hormony , szaleją ja ostatnio miałam pretensje i nawet sama nie wiedziałam o co :/

Dzisiaj kolejny dzień walczę z mdłościami w pracy, to jest straszne rano jak jechałam zawieść młodego do żłobka to powiem brzydko zarzygałam w żłobku całą ubikację. Nie potrafię się w ogóle skupić na pracy a pracuje jako księgowa więc ciągle się zastanawiam czy zwymiotuję na komputer czy jeszcze nie to jest straszne drugi tydzień tak mam i nie wyrabiam już. :(

11 lata 2 miesiąc temu #760187 przez Paulaaa
Gosia27

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #760203 przez danusia87
Mmusia ja pochodzę z okolic Tych-Lędzin, ale mieszkam na stałe w Austrii...

Jak tam dziewczynki minął wczorajszy dzionek? Ja kolejny dzień umieralam wyszłam z córka na spacer i po 30min musiałam wracać bo zawroty głowy i chęć wymiotowania wzięła górę!

A dziś z kolei zapowiada się lepszy dzień bo zawsze od rana się zaczynało a dziś puki co spokój :)

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 2 miesiąc temu #760229 przez karla2102
Witam;) ja tez mam huśtawkę nastrojów. raz się wściekam, raz plącze, raz śmieje się ze aż płacze. i na pewno częściej dogryzam mężowi hehehe ale jakoś to znosi... Mi jakoś mdłości przeszły, krotko je miałam.... Ale patrze na swój brzuszek a tam jakieś ciemne włoski zaczęły rosnąć a jestem jasna blondynką :cheer: szok.... co się wyrabia.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #760242 przez Paradise1982
Karla - no slyszalam, ze ponoc mozemy miec troche wiecej owlosienia :lol: ale ponoc to po ciazy zniknie...

Gosia27 - witam imienniczke :) Przeczytalam Twoja historie, na pewno wszystko bedzie dobrze.

Mmusia - wspolczuje mdlosci. Widze, ze nawet zawod mamy podobny, chociaz ja nie ksiegowa pelna geba, ale troche tam w pracy z fakturami walcze hehehe. Moze rzeczywiscie widzialysmy sie "przelotem" ;-)

Danusia - trzymam kciuki za brak puszczania "pawii"

No nic, spadam do pracy. Jakos humor mi nie dopisuje, znowu hormony szaleja :(

11 lata 2 miesiąc temu #760256 przez moniaW
Paradise ja też mam zmienne nastroje,czasami chodzę po domu zadowolona i uśmiechnięta :lol: ale zdarza mi się również złościć o byle głupotę :dry:
największym problemem od paru dni są mdłości :dry: nie wymiotuje ale przez gardło nie chce mi nic przejść a jak otworze lodówkę to wszystko mi śmierdzi :( tragedia
jutro kolejna wizyta u mojego nawiedzonego doktorka :)
Gosia27witaj :) ja niestety nie jestem z Bielska Białej :dry: ale mam nadzieję że ktoś ci tutaj pomoże :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka