- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
Chwilową ulgę dają mi : porzeczki i lody.
Ale to na krótko i znów wraca..
W ogóle mam wrażenie,że Janek się obrócił i teraz nóżkami mi uciska żołądek...
...nieustająca awaria suwaczka
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Dotkawy te czapeczki, buciki i łapki na ciuchlandzie kupiłam;).
Ania ja nie będę kupować literek, kupie styropian i materiał oraz albo klej introligatorski, albo znajdę swój pistolet z klejem na gorąco i sama ro zrobię lubie takie duperele
Malvi już myślałam nad tym,że sówki mogą się gryźć z literkami . Jakoś ogarnę, napewno same literki nie będą .
a co do spania dzieci, mimo że nie mam jeszcze swojego przy sobie więc mogę powiedzieć śmiało,że jestem mamą z lekkim stażem ponieważ zajmowałam się kuzynami, dziećmi koleżanek to wiem,że Moja Perełka do momentu odpadnięcia tej pępowiny będzie kładziona na bokach, a później na brzuchu. Na plecach za chiny nie położę, boje się. Boje się,że jak się jej uleje to się zadławi czy coś.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Ćwiczysz to się nie dziw że masz zgage. Ja wystarczy że się schyle i już mi się wszystko podnosi i pieczę. Piję mleczko i pomaga.
Zauważyłam że przy Zosi unikałam takich typowych dziewczęcych rzeczy a teraz z przerażeniem zauważam że róż nami zawładnął
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
A właśnie a propo mam pytanie - jak się urodzą maluszki to zamierzacie mieć obcięte paznokcie na krótko? Oczywiście, żeby małych osobników nie podrapać
Dotkawy pokaż swój manicure
Jagodzianka to widzę, że też chcesz coś sama zrobić dla córeczki Ja może dziś zrobię projekt lambrekina
Nelka ja się właśnie też zastanawiam, czy nie odpuścić naklejek i nie namalować sówek na ścianie, bo cena nie jest najniższa. Ale to jeszcze sprawa do przemyślenia
Ja brwi robię sobie sama w domu, a włosy farbuje mi i obcina moja mama No chyba, że jest jakaś mega okazja to wybiorę się do fryzjera i kosmetyczki, ale to zazwyczaj raz na rok
Ja tak samo jak Ty przez najbliższy tydzień to mogę się wybrać co najwyżej do Biedronki po jedzenie i z powrotem hehe (ja mam wypłatę "ostatniego")
Anetka weszłam na stronę JYSK, ale nie widzę zasłonek z sówki Masz jakiś namiar?
Fajnie, że sobie coś kupiłaś Ja to już nie pamiętam kiedy kupiłam coś dla siebie, jedyne co mi przychodzi do głowy to legginsy i bluzki ciążowe
Co do lakieru - jeśli Ci tak odpryskuje to może być wina albo lakieru (słaba jakość) albo Twoich paznokci (niektóre dziewczyny po prostu tak mają). Spróbuj przed malowaniem zeszlifować sobie płytkę paznokci takim miękkim pilnikiem kostką, jeśli masz. Polecam też nałożyć odżywkę jako pierwszą warstwę - ja używam 8w1 Eveline
A w ogóle nie chcę Wam smęcić, ale miałam okropną noc.... Obudziłam się do wc, ale poleżałam chwilę i dostałam takiego bólu w podbrzuszu z lewej strony, że aż zaczęło mnie skręcać. Na szczęście nie trwał długo, ale musiałam wstać i pochodzić chwilę... Później przez jakieś 1,5h nie mogłam zasnąć, a jeszcze o 6 rano miałam znów skurcz łydki :/ Masakra! Myślicie, że ten ból to były właśnie te "słynne" skurcze macicy?
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
jagodzianka44 Wiesz zajmowanie się dziećmi kuzynek, koleżanek to troszkę inna bajka, niż zajmowanie się swoim własnym dzieckiem. Moja przyjaciółka pracuje w przedszkolu z małymi dzieciaczkami, a tak naprawdę o wychowaniu dzieci nie ma bladego pojęcia.
Aaaa... mój suwaczek pokazuje, że weszłam do magicznych ostatnich 10 tygodni: Ale yten czas szybko leci. Szkoda godać
Czasem czytam sobie na tej stronie coś o bliźniakach multimama.pl/index.php/ciaza/ciaza-blizn...ymestr-27-tydz-porod
Miłego dnia:)
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Ja powinnam mieć wypłatę do 3 dnia miesiąca. Także powinna być w przyszłym tygodniu:)
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Anetka, Dotkawy też mam okropną zgagę ale jak pisała Jagodzianka biorę Rennie i przechodzi, można spokojnie brać w ciąży.
Jagodzianka, super że chcesz sama zrobić literki dla Majeczki, to się ceni. Ja niestety nie mam talentu do takich rzeczy więc się nawet nie zabieram.
Malvi, pazurki wyszły Ci piękne wiem że to całkiem co innego ale sądzę że z sowami też nie miała byś problemu. Co do paznokci to ja mam raczej zawsze krótko obcięte i jak urodzi się mała na pewno też tak będzie. Współczuję problemów nocnych, takich bóli brzucha póki co nie miałam ale łydki i nogi bolą mnie jak cholera.
My wypłata 8-go więc prawie 2 tygodnie a nie mogę się już doczekać żeby pokupić kolejną część wyprawki
Jejku dziś zaczęłam 29 tydzień o matko.....
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
Malvi mnie skórcz łydki też złapał haha, a jak się chciałam przekręcić to takie kłucie w lewym podbrzuszu jakbym sb jakiś mięsień naciągnęła. Marcin ma wypłatę też 10, a ja chciałabym już ten pokój skończyć, a sie nie da. Jeszcze sb rzeczy do szpitala muszę kupić, kosmetyki Majce, pampersy, pieluchy tetrowe i flanelowe ;x
Ania myślę,że dałabyś radę . wg asystenta ciążowego, który mam w tel to masz skończony 29, a zaczęty 30:)
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Ale mi sie dzis obiadu robic nie chce, chyba tylko zupe zrobie i pierogi wyciagne z zamrazarki........
kosmetykizameryki.pl
kosmetykizameryki.pl/sally-hansen-comple...9-good-to-grape.html - te lakiery sa bardzo dobre !!!
nelka mleko tez pije, ale to tylko na chwilke mi pomaga.....a potem jak bumerang.............wrrrrrrrr
malvi postaram sie zrobic dzis zdjecie i wkleic Tez mam niekiedy takie bole, ale zazwyczaj wieczor po calym dniu, moze to sa te skurcze, powiem Ci ze tez sie nad tym zastanawialam...ale widziosz ciebie lupie z lewej strony a mnie zawsze z prawej.....Nospe bierzesz codziennie? Oooo nie wiedzialam ze tak mozna, ja tylko biore jak mnie cos lupie i to w sumie mam zwykla nospe i biore tylko po 1 tabletce.
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
Jagodzianka no ja też bym już chciała skończyć pokój Krzysia, ale w sumie to jeszcze muszę kilka rzeczy przemyśleć w tej kwestii Znalazłam jeszcze tkaninę z motywem sówek (tych, które mam na rożku i podusi-kojcu) otula.pl/pl/p/Tkanina-bawelna-sowy-sowki...elony-patchwork/1360 i teraz się zastanawiam czy nie uszyć z niej zasłon
Ania - Jagodzianka dobrze mówi, 29 tydzień to skończyłaś a zaczęłaś 30
Widzisz ja z kolei mam praktycznie zawsze długie paznokcie i do tego pomalowane, także ciężko mi się będzie przestawić A nie wyobrażam sobie, żeby przy małym mieć długie, bo bałabym się, że mu coś zrobię...
Nelka czym Twój M maluje na ścianach? ;>
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Ja szykuje się do roczka Stasia ... i mam już 6 stron do przeczytania i przeczytam gdzieś za tydzień jak goście wyjadą.
Trzymajcie się ciepło i się o mnie nie martwcie
We wtorek męża odstawiam do szpitala:)
Pozdrawiam
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa