BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 4 miesiąc temu #906646 przez Caroina
Malvi Śliczne te sówki na ściane. Normalnie im więcej takich rzeczy widze tym bardziej mnie trafia, że nie mamy dodatkowego pokoiku, żebym mogła go sobie tak przystroić dla 2 księżniczek.
Zdolna jesteś z tymi pazurkami, pokaż jak Ci wyszło :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #906651 przez dotkawy
Jagodzinka jakie buciki slodkie, gdzie Ty dorwalas takie cudo.... :) to ja mam znow problem z kotem, ktory byl jak domownik, spal u nas na lozku, a odkad jestem w ciazy to nie wpuszczamy go do sypialni, ale oczywiscie jak tylko drzwi sa uchylone to....a najgorsze jest to ze sie straszne leni teraz!!! A mam persa, takze....

malvi mnie tez zgaga juz nawiedzila...od paru dni, ale zauwazylam ze kisiel mi pomaga. A najsmieszniejsze ze jak zgagi nie mam to zeby mi sie nie nudzilo to znow kregoslup mnie boli i tak w kolko, hihi :evil:

marza tak jak Aneta pisala nie powinno sie jezdzic na rowerze (mozna na stacjonarnym) wlasnie ze wzgledu na delikatne wstrzasy, badz nie daj boze ze mozna sie przewrocic...

10 lata 4 miesiąc temu #906653 przez Marza
Jejku dziewczyny :D wiem, że jest niewskazany, ale to był kawałeczek i to w bardzo bardzo wolnym tempie :) dziewczyny z osiedla też duzo jeździły, nawet w zaawansowanej ciąży, więc uznałam, że nie ma co przesadzać :) przecież jak jadę autem to 5razy mocniej mnie wytrzęsie, a tak mogę sobie omijać nierówności :) są dziewczyny co biegają w ciąży i też nic złego się nie dzieje :) a ja się czułam na siłach więc nie jest źle :)

10 lata 4 miesiąc temu #906655 przez malvi
Dziewczyny dałam jeszcze 2 linki do naklejek pojedynczych w poprzednim poście ;)

10 lata 4 miesiąc temu #906656 przez Marza
Już poukładałam w półkach i moge się byczyć do wieczora :) właśnie zajadam się płatkami śniadaniowymi xD

Jagodzianka też mi się podobają takie literki ! :) muszę gdzieś wyhaczyć :) tylko jeszcze nie wiem gdzie :)

10 lata 4 miesiąc temu #906658 przez Kinga2424
malvi Ja do sprostowania jestem za kładzeniem na boczku. Paulinka nie miała żadnych problemów przez to, że ją tak kładłam. I teraz przy bliźniaczkach też tak będę robić. Na brzuszku kładłam tylko w dzień przy nas.

10 lata 4 miesiąc temu #906659 przez Ania86
Jagodzianka, hehe oko jak oko ale jak się ma z tej samej serii to się poznaję. Będziesz zadowolona moje mają już 3 lata i się trzymają przy codziennym użytkowaniu.
Malvi, spodobały mi się te ostatnie z Disneya - Kubusie, Myszki Miki itp. sówki też super ale trzeba mieć więcej miejsca a nasza mała będzie mieć tylko kącik u nas więc nie poszaleję ;)
Marza, ja zamawiam takie literki allegro.pl/literki-3d-na-sciane-20cm-imi...isy-i4434842301.html kiedyś dziewczyny dawały linka i mi się spodobały :)

10 lata 4 miesiąc temu #906660 przez Marza
Aniu śliczne ! chyba też je sobie zamówie :D

10 lata 4 miesiąc temu #906666 przez malvi
Macie pazury :D trochę słaba jakość zdjęcia no ale trudno :P

Dotkawy mówisz kisiel na zgagę? ;> Jutro przetestuję :D

Marza ja przed chwilą zajadałam bułeczkę z kremem orzechowym ala Nutella z Biedronki :woohoo: :woohoo: PYCHAAAAA

Kinga w razie czego to będę na bieżąco pytać o sposoby ułożenia dziecinki jak już będzie na świecie :)

Ania no mi się te sówki bardzo podobają, ale też nie jestem do końca przekonana, bo strasznie ich dużo na tych szablonach ;) Także myślałam ewentualnie, żeby wziąć Kubusia, Tygryska i Kłapouszka :D ale muszę to jeszcze przemyśleć :P

Jagodzianka nie wiem czy by Ci się te sówki nie "gryzły" z literkami, musiałabyś sobie rozrysować co i jak.... no chyba, że masz super wyobraźnię przestrzenną :evil:

Caroina a może da radę w kąciku dać jakieś delikatne naklejki dla dziewczynek? ;) np. jakąś Minnie, one są super dla kobitek :D
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu #906670 przez jusia
Hej dziewczyny jestem z wrzesniowek i tak was podczytuje :) ja swoja corcie tez na boczku kladlam, podpieralam lekko pod skosem czyms raz na jednym raz na drugim przez dosyc dlugi czas, takie mialam zalecenie od poloznej i absolutnie problemow z bioderkami nie bylo i nie ma :) na brzuszku niestety malo na poczatku bo pepek za chiny ludowe nei chcial odpasc ( byl 2 meisiace) i sie tylko nadrywal i krwawil jak ją kladlam dlatego na jakis czas musialam zaniechac no ale w koncu sie udalo i mala chetnie potem lezala :)
Pozdrawiam

10 lata 4 miesiąc temu #906674 przez malvi
Jusia ja też Was czasem podczytuję :woohoo: :woohoo: Dzięki za radę, ja tak jak pisałam i tak na pewno będę jeszcze o to pytać jak się Mały urodzi, chociaż wszystkie rady już obecnych mamusiek uważam za cenne i staram się zapamiętać :D

10 lata 4 miesiąc temu #906678 przez Marza
Malvi piękne pazurki! Aż wstyd na moje patrzyć... Też muszę zapodać jakiś kolorek ;-) mmm ten krem jest pyszny! Ale nie mogę go kupić, bo bym cały czas go podjadała xD

10 lata 4 miesiąc temu #906679 przez jusia
Malvi mi sie wydaje ze kazdy zbiera swoje doswiadczenia i jak sie sprawdza metody to uwaza ze sa dobre, polozne tez roznie mowia w tym szp zalecaja tak w innym inaczej :) sama zobaczysz jak ci bedzie bardziej pasowalo, pamietam ze na boczku malej bylo wygodnie i w razie ulania wsyzstko samo wyplywalo, jak sie juz wiercila bardziej to nei dalo rady rak ją uneiruchomic :P ale na poczatku to boczek, noi ja mala w becik chyba przez miesiac zawiajalam potem jak juz nozkami kopala to w torbe do spania :) i nei pamietam jak z tym boczkiem bylo, jak dlugo, musze na zdjecia popatrzec :) niby to neidawno bylo a ja juz tyle zapomnialam :)

10 lata 4 miesiąc temu #906682 przez Caroina
Malvi Super pazurki, masz talent :)
Już upatrzyłam sobie kiedyś te imiona 3d, do których Ania teraz podała linka więc wystarczy jeśli o koncik chodzi. Gdyby był pokoik wtedy mogłabym zaszaleć.

Witaj Jusia, ja dokładnie tak samo układałam Nadie. Tak samo robiły połozne i biorąc pod uwagę te rozbierzne opinie: nie na boku, nie na plecach, nie na brzuszku, kurcze jakoś to dziecko musi leżeć, a ten sposób to taki półśrodek :) oczywiście każdy robi jak chce :)

10 lata 4 miesiąc temu #906698 przez Kinga2424
malvi Prześliczne pazurki:)

Ja niestety nie jestem ekspertem. Chyba żadna z nas nie jest w tych sprawach. Po prostu wyraziłam swoje zdanie :P Mam nadzieję, że nikogo tym nie uraziłam, bo nie miałam tego w zamiarze :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka