- Otrzymane podziękowania: 66
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
Kinga a Ty co we wróżkę się bawisz? co Tam Twoje Anielice wyprawiają,że do szpitala "chcesz" jechać?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Kinga to będziemy trzymać z Krzysiem kciuki za Was żeby wszystko bylo ok ;* ciekawe ile Twoje dziewczynki teraz waża...
Jagodzianka no zaciskam zaciskam będziemy się starać z Krzysiem trzymać jak najdłużej 2w1 jak tam cukry?
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
Kciuki za Was. Bedzie ok. I dzieciaczki zdrowe i silne sie urodza.
Ja juz tak chce pazdziernik...
Ja lezakuje w salonie a maz/spi po nocy. Dzis licze na wyjscie na rynek. W koncu sie ogarne, makijaz itp
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Jagodzianka, super że cukry w normie, oby tak dalej. My z małą dziś spoko jakoś o dziwo jest bardzo spokojna ale jej ulubiona pora na wygibasy i rozpychanie to wieczór.
Od jutra w biedronce mleczka po prania, proszki i płyny do płukania Lovela za 15 zł, muszę się zaopatrzeć
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Malvi Super, że skurcze ustały i możesz troszkę odetchnąć
Kinga Co się dzieje, że masz takie przeczucie? I tak dzielnie i długo wytrwałaś więc możesz być z siebie dumna. Powodzenia na jutrzejszej wizycie.
Mój mąż dziś rano wyjechał do pracy po 2 tygodniach labów. Było super i nawet udało mi się go na koniec namówić, żeby przyszykował mi ten kącik dla małej Tak więc łóżeczko stoi w pokoju, w końcu jest też szafka i mogę się brać od jutra za pranie i organizowanie tego wszystkiego. Już sie nie mogę doczekać jak skończe
Miłej niedzieli
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
No więc mi się wydawało,że troszeńkę opadł mi brzuszek..ale chyba sobie to wkręcałam,bo wczoraj w kinie nie wiedziałam już jak mam siedzieć tak mi mały żebra przestawiał. Także chyba jednak nadal jest wysoko..
Ale powiem Wam,że musiałam gdzieś wyjść,bo serio już psychicznie wysiadam..
O ile wcześniej wyłapałam raz porządnego doła, to był to jednak dół psychiczny - martwiłam się jak mały,czy jest zdrowy itp.
Tak teraz określał to dołem fizycznym - tzn dolegliwości fizyczne go wywołują ( ciężki oddech,brak sił,pobolewanua,twardniejący brzuch..itp. itd.). Powiem Wam,że bardziej to mnie wykańcza niż zastanawianie się jak tam Jaś - musi być dobrze bo nie mam już siły martwić się czy u niego ok..
Marzę by urodzić przed terminem nawet w 36 tc, bo ja nie dam rady..Wiem,że to fatalnie brzmi,no ale szczerze Wam mówię jak czuję...
Także Kinguś, trzymam kciuki, zuch dziewczyna jesteś..ale też i zazdroszczę,że będziesz niedługo mamusią..
Wczoraj będąc w galerii kupiłam dla B buty na jesień..nie wiem jak inne mamy mające dzieci,ale ja to się czasem przygotowuje jak na wojnę
Pojechałam po te buty,bo spać mi to nie dawało " a jak się nie wyrwę do sklepu to w czym będzie chodził?", kurtki na jesień i zimę mu przejrzałam,czapki...no normalnie jakbym miała do wiosny z domu nie wyjść..
Caroina super że się udało..to teraz ja czekam na zdjęcia
...nieustająca awaria suwaczka
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Zdjęcia dodam jak skończe, a łóżeczko na razie gołe z materacem więc jak w końcu kupię jakąś pościel to wtedy dodam fotke Wrzuce też fotki nowinek, bo troszkę tego dokupiliśmy w ostatnim czasie
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Malvi marna to może pociecha,ale szpital jest miejscem gdzie po prostu musisz leżeć ( bo cóż robić?), natomiast w domku jest ZAWSZE coś do zrobienia..Także ja zamiast leżeć , krzątam się..eh..
Agniesia a u mnie jest tak,że mam wrażenie że Jaś spokojnieje przy Bartusiu może nasłuchuje?..a już na 100% wycisza się przy moich psach ( jak siedzą obok i zieją)..
Parę dni temu B siedzi na kanapie i jednocześnie gra na kompie i ogląda reklamę pampersów w TV.
W reklamie bobas budzi się rano w łóżeczku, wyspany,w suchej pieluszce ( wiadomo ..pampers!), w tle leci radosna piosenka " good moorning,good moorning.." - nie wiem czy kojarzycie reklamę?
W każdym bądź razie B stwierdził nagle " mamo..a czy nasz Jasiek też jak się obudzi to będzie tak radośnie śpiewał " good moorning"?
Tiia na pewno...daj boże żeby chociaż nie ryczał jak się obudzi ( co B miał w zwyczaju).
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
Anetka co do doła! Boze ja wczoraj siedziałam, beczałam, za chwile było ok, zaraz brzuch mnie bolał, wymiotować mi sie chciało, twardniał ja znów beczałam i tak w kółko, jeszcze kłucie w pochwie, ale to od czasu do czasu pokłuje a zaraz jest okej ;x jak za dużo chodzę to też taki "ala skurcz" mnie łapie i trzyma;c ! a reklamę kojarzę
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
malvi Myślę, że około 2300 powinny już ważyć.
pauletta Udanego wypadu:) Zrelaksujesz się przynajmniej za nas wszystkie:)
Ania86 Tak myślę, że to już bardzo niebawem. Tak jak czułam, że Zuzia się obróciła, tak teraz przeczuwam godzinę zero;) Drugi poród, druga ciąża jest inna. Jak dla mnie wszystko jest bardziej świadome. Nie wiem, może to przez zbyt małą różnicę w ciążach. Teściowa powiedziała mi dziś, że widać że już mam dość
Caroina I to dwa tygodnie już minęły??? Kiedy???? Ja nie umiem się doczekać na zdjęcia łóżeczka:)
Ja miałam na wiosnę taką obsesję. Musiałam kupić Paulince wszystkie potrzebne rzeczy na jesień (bo jakbym potem nie miała czas)
Aneta_78 Ja wiem co czujesz. Ja tak bardzo chciałam wytrzymać te dwa tygodnie (udało się). Potem choć do skończonego 34 t.c. A na tą chwilę już wysiadam i mogę iść już teraz.
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Dobrze, że te cukry masz w normie
Aneta a Ty nie miałaś czasem leżeć w domu a nie się krzątać? Ja wiem, że w domu zawsze się znajdzie nawet coś "lekkiego" do zrobienia, ale musisz uważać na siebie kochana....
Koleżankę z pokoju wzięli dziś rano na obserwację na porodówkę a teraz zaczęli u niej indukcję porodu, już ma podaną oksytocynę, także ciekawe czy dziś urodzi A leżę dokładnie pod salą porodową, wczoraj słyszałyśmy chyba z 5-6 porodów i nie brzmiały one zbyt optymistycznie
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Malvi ja na twoim miejscu słysząć rodzące dała bym nogi za pas
Rozwiązałam problem mojego nie dopasowanego fotelika do stelaża wózka i kupiłam nowy mam teraz dwa więc jakby ktoś potrzebował tanio sprzedam
Niestety nasz wyjazd nad morze chyba nie wypali bo jednak wydatki jak zwykle pokrzyżowały nam plany.... Jedyne co mnie pociesza to fakt że pogoda w ostatnim tyg sierpnia ma być niespecjalna.
Trzymajcie się ciepło!
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny czujecie też taki ucisk na żołądek,że mało co zjecie i już pełne jesteście?
Ja to jem obiad na raty...normalnie najeść się nie mogę..
Caroina to dla mnie niespodzianka,że jeszcze coś kupiłaś sądziłam,że masz już wszystko...?!?
Pauletta też chcę październik...albo choć połowę września.
Zaklinam czas...wabię jesień...sąsiadka pieliła kwiatki a ja ..sadziłam wrzos...
Nelka jaki fotelik kupiłaś?
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kinga po mnie chyba też już widać,że ciągnę na oparach..