- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Wrzuć zdjęcie łóżeczka chyba Ci pozazdroszcze. Moje takie zwykłe, niepomalowane, a do tego stoi takie łyse z samym materacem i aż nieciekawie wygląda. Muszę się szybko o tą pościel postarać
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
Teraz podsumowując dla Was : ogólnie zima ma być dość ciepła ( sporadyczne incydenty będą), ale jesień chłodna
Choć niektóre źródła piszą, że zima będzie bardzo mroźna..no pożyjemy zobaczymy..
Munkki remont zakończony?!
nadal się kochacie i z dzióbków sobie spijacie?
...nieustająca awaria suwaczka
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Marza najpierw przegotowaną wode i do picia i do mleka. Osoboście nie polecam wody żywca bo niejedna kranówka ma więcej składników mineralnych niż żywiec zdrój. A rekomendacja instytucji polega na tym że firma płaci za zbadanie wody i dostaję rekomendacje. Porównajcie sobie w sklepie wody, im więcej składników mineralnych tyj lepsza woda.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze wrzucę zdjęcie,ale może jutro..dziś już weny brak.
Znalazłam też na strychu lampkę- robaka z ikei..planuję powiesić ją nad łóżeczkiem i to już chyba wszystko,bo z kasą nie wyrobię..
Choć w Pepco są niedrogie firanki z Cars' ami dla chłopców ehh
Gochens czytasz? czytasz?
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Z tym kupowaniem to wszędzie gdzie nie wejśc to coś fajnego się trafi i jak tu nie zbankrutować. Ja już nawet staram się niechodzić po sklepach - tylko tyle co musze - bo zawsze coś dorwe. A im więcej takich wypadów tym mniej pieniążków
Nelka Fajny spacerek U nas sarenki też podchodzą do domostw ale raczej uciekają na widok człowieka.
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Żeby nie było, że z maluszkami nie wyjdziemy nawet na spacer, bo taka będzie okropna pogoda tej jesieni... Już się w zasadzie u nas popsuła... Nic tylko leje i zachmurzone. Zobaczymy jak to będzie. Ja muszę się jeszcze za kombinezonem dla młodego porozglądać...
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale ja nie ufam dzikim zwierzętom,nigdy nie wiadomo jak się zachowają..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
W niedziele za tydzień przyjeżdża moja przyjaciółka. Mama 2 dziewczynek. Tak sobie teraz uzmysłowiłam,że poza jedną moją znajomą ( bezdzietną) wszystkie mają po dwoje dzieci..tylko ja byłam z jednym:-)
Ale za to z kolei nie mam żadnej z trójką..nie znam takiego modelu rodziny z bliska
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Moje malenka tak mnie kopie, ze caly brzuch mnie boli, a zwlaszca zebra ... Juz sie nie moge doczekac jak wezme ja na rece, zobacze jak wyglada...kurcze a to juz blizej niz dalej
Znow wczoraj moja siostra przyjechala z 3dzieci na 5dni, takze mam wesolo w domu, przywiozla mi karuzele dla dziecka i nianie elektroniczna
Mialam troche strachu ostatnio i szczerze dalej sie boje....mam takie duze znamie za uchem, naprawde duze !!! co mialam usunac, ale jakos ciagle odciagalam to i od paru dni mi ropieje musialam okularami slonecznymi uszkodzic... takze denerwuje sie strasznie, we wtorek ide do dermatologa i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok....
Aneta w koncu wzielam sie za pranie juz 2 partie mam wyprasowane i poukladane, 2 kolejne czekaja na prasowanie W koncu szafki dorobilismy do komandora, takze przygotowanie ida pelna para
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Za mną ciężka noc..pobudki na siusiu, a potem bezsenność
Na dodatek zawożę dziś synka na pół- kolonie i musiałam wstać o 7:00..zaraz się zbieramy do wyjazdu.
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja spałam twardo ale tylko do 6 kiedy obudziłam sie na siku i już nie mogłam zasnąć.
Słonko świeci, od razu energia inna więc zaraz zabieram się za sprzątanie.
Jak Twoje kolano? Przechodzi Ci, czy masz spuchnięte?
Agniesia Jak dziś, objawy ustąpiły?
Malvi i Kinga Jak Wy się dziś czujecie?
Dorota Zadzwoń do mnie jak będziesz miała chwile czasu.
Miłego dnia wszystkim
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agniesia jak patrze na Twój brzuch, to mój nie opadł ;( a już bym chciała.. przynajmniej bliżej porodu by było a co do
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
remont prawie ogarniety... jeszcze tylko kwestia gniazdek/pradu ale to dzis wieczorem bo maz juz do pracy powrocil.
Anetka no byly ciezkie chwile... gdzie do "dziubkow" to my jedynie sobie skakalismy ale ostatecznie jest gut.. j sie juz nie chce przejmowac niczym, keep calm and relax.
pokoik bedzie mega kolorowy z tego wszystkiego... sciany filoletowe, lampki i dodatki niebieski plus troche zielonych .. ale wyglada to nawet ok. jeszcze chcemy naklejki na sciane przyczepic (moze nie wszystkie naraz ale troche;)) : www.ceneo.pl/17368181
Jagodzia cukier po sniadaniu dzis 122 wiec dobro sie skonczylo:P zjadlam za duzo bulki,,, cale 50 g:/ zaraz ide na drugie sniadanko
Malvi trzymaj sie tam przy tym szpitalnym jedzeniu jakos;)
dotkawy dobrze ze sie zrelaksowalas w weekend:)
pauletta nie ma jak wyjscie na miasto
dzieki za wskazowki odnosnie karmienia z butelki wlasnym mlekiem poki co nie inwestuje ani w sterylizator ani w podgrzewacz. zobacze jak sie bedzie sprawdzalo podgrewanie w wodzie... pozatym butelke to chyba wprowadze dopiero pozniej, chyba na poczatek to tylko cyc. musze gdzies poczytac od ktorego meisiaca najlepiej butelke tez wprowadzic, zeby dziecko chcialo to i to... (o ile to mozliwe;P)
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
W domu dolozylam sernikiem na zimno
Wyjscie dobrze robi na samopoczucie. polecam
Dzis bylam na/bad. Krwi i moczu. Popoludniu wyniki.