- Otrzymane podziękowania: 149
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
Dziewczyny z pokoju właśnie poszly na badania, może ktoras dzis urodzi
Kinga a co u Ciebie????
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
To ta dziewczyna co wczoraj prowokowali jej poród nadal nie urodziła biedna
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Za to druga dziewczyna właśnie wrocila i będzie miala dzis cesarke okolo 18-19 także pewnie jutro zobacze dzidzie )
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Kinga, jak po wizycie u lekarza? czekamy na wiadomości......
Byłam dziś z mamą w lidlu i kupiłam małej 2 razy 2 pak bodziaków a mama kupiła dresik
Ale powiem Wam że zwłąszcza te body to były tak porozwalane że ledwo co udało nam się znaleźć nie rozpakowane, były jeszcze fajne spodenki i koszulki ale już dość póki co Udało mi się też z samego rana zrobić dwa prania które już wyschły i czekają na prasowanie. Zaraz M wraca z pracy i musimy jechać na działkę pokosić trawę, przez tą pogodę to rośnie tak że trzeba kosić co tydzień :/
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
My już z M zaliczyliśmy szoping i dzięki jednej z Was kupiłam w biedrze Lovelę za 15zł do koloru, bo uznałam, że do białego nie będę kupowała, a jak mi się skończy to będę próbowała prać w jakimś zwykłym delikatnym proszku, bo ceny tych są okropne, może akurat malutki nie będzie uczulony
Dzisiaj będę prała ciuszki. 40 stopni wystarczy? i tak będę je prasowała, więc myślę, że nowe ciuszki wystarczy w 40 hmm?
Samopoczucie nienajgorsze, ale i pogoda nie za fajna, więc ciuszki będę suszyła w domku będzie mi pachniało hehe
Malvi super wieści ! czekamy na dalsze informacje jak po badaniach :*
Kinguś niecierpliwimy się strasznie co u Ciebie
Aniu śliczne ciuszki. Szkoda, że nie mam nigdzie lidla, bo też bym pooglądała co tam mają ciekawego
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Marza Co Ty upolowałaś?
Kinga Wszystkie czekamy z niecierpliwością na wieści od Ciebie
Ale się dziś nasprzątałam. Jestem happy, że udało mi się prawie wszystko ogarnąć. Zostało mi tylko pranie ubranek dla Milenki ale jeszcze dziś zajęłam się praniem swoich rzeczy bo nazbierały się 2 kosze. Jak skończe to powrzucam jeszcze swoje fotki
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
Munnki rozśmieszyłaś mnie stwierdzeniem,że do dziubków to Wy sobie skakaliście
A pokoik,że kolorowy..to fajnie..dzieci to lubią. U mnie z kolei wyszło lekko nudno i chyba podziałam z naklejkami właśnie..
Jagodzia słońce,rozumiem Cię w 100 %, damy radę..byle do 36 tc. Ja też tak jak Ty,kocham maleństwo ale ciąża stanowczo za długo trwa.
Malvi w takim razie trzymam kciuki za "home sweet home"...wracaj do swojego łóżeczka
Caroina jaaa trzecieee? powtarzam z naciskiem na " jaaa"??
Kochana,jestem jednym wielkim chodzącym narzekadłem na ciążę..
Nie ogarniam siebie i swojego ciała...także wbrew klasykowi który mówi nigdy nie mów nigdy,powiem to po japońsku NEVER
Marza też kupiłam tą Lovelę i ..ciuchcię drewnianą ( bo tatuś syna ma teraz że tak powiem kurs na drewno )
Ania oo ja też stoczyłam "walkę" w Lidlu.
Podjeżdżam i pacze,a tam mknie parę ciężarówek przez parking...rześko..wszak 8:00 rano była..
(Jedna z nich gdy już wychodziła obładowana, to powolutku,trzymając się za krzyż,japoneczki na nóżkach klapały w rytm wolniutkich kroczków..)
Oho pomyślałam, " to chyba dziś rzucili te ubranka dla dzieci"..wchodzę,a tam jak na ryneczku za PRL'U gwarno,ludzi pełno,folie od opakowań fruwają w powietrzu. ...
ha,a więc jednak ubranka
Napieram. Sięgam prawie na oślep 2 pak body. Radość. Sprawdzam rozmiar. Jest 74,super taki chciałam. Chwalę się zdobyczą mamie. Zerka i ...rzuca ziarno niepokoju " aaa czy to nie jest zestaw dla dziewczynki..bo takie te wzorki dziewczęce?" Spoglądam ponownie. Na opakowaniu siedzi w owym bodziaku śliczna,roześmiana,z jedyneczkami na przodzie.. mała księżniczka . Odkładam. Znika z kosza po sekundzie..eh..
I teraz pytanie : kim są ci ludzie? czemu ich tyle? nie pracują czy jak? nudzą się? zakupoholicy?No trudno w tym moim Lidlu coś dostać..
...nieustająca awaria suwaczka
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
Anetka mój juz by najchętniej kupił takie auto na akumulatorek xD wolałabym jednak, żeby to była ciuchcia nie wiem co to będzie jak młody podrośnie mój M tylko na niego chyba będzie wydawał kasę
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Super zabaweczki. Mamy taką samą z ikea mula Też mi się spodobał ten pociąg i jak jeszcze się trafi to go wezmę. A tą piramidkę skąd masz ? bo kiedyś polowałam na taką ale nigdzie się nie trafiła. U mnie też mnóstwo drewnianych zabawek, a zwłaszcza układanek. Mała uwielbia. Tak więc u nas też trochę eko
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A pociąg jest też w wersji dla dziewczynek,z różowymi elementami...
Wiesz ja lubię drewniane zabawki,ale tyle tych zabawek po B mamy,że nie powinniśmy nic kupować..w końcu ta sama płeć,też tak pewnie masz..
No ale człowiek chce coś nowego,bo chyba wyrzuty sumienia ma wobec maluszka..
Pisałam do Kingi sms'a ale nie odpisała...dzwonić nie będę bo nie wiadomo co i jak,a nie chce przeszkadzać...
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Piramidkę też muszę taką sprawić malutkiej. Nadii tak ją szukałam, że biedne dziecko w końcu jej nie dostało U nas zabawek też dużo ale takich dla maluchów prawie nic nam nie zostało więc będzie szaleństwo jak mała wkroczy w ten wiek