BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE 2009 :)

12 lata 2 tygodni temu - 11 lata 10 miesiąc temu #492609 przez Martynka__89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #493194 przez gosia2324
Martynka__89 napisał:

Tak zupełnie całkowicie to nie na spacery obowiązkowo zakładam. Ale przez pierwszy tydzień miałam tyle prania że chodził z gołą pupą, ale żeby nie było tak kolorowo to kupy jakoś robić nie chce (najczęściej robi po spacerze kiedy ma pampersa) do ubikacji zdarzyło się trzy razy, a tak to do majteczek :( ale cierpliwie czekam na dzień w którym i kupa nie będzie stanowić problemu. Mirella czasem warto spróbować, ja sobie pomyślałam a co mi szkodzi jak się posika przebiorę Go i resztę nocy prześpi z nami potraktowałam to jak eksperyment który się powiódł (czasem w to nie wierzę). Trzymam kciuki i czasem potrzeba więcej wiary :) Pozdrawiam i Trzymajcie się cieplutko :)

Jak na dwu latka to BRAWO !!!
My od razu zrezygnowalismy z pieluch na spacerze, ale dlatego ze bylo cieplo( sierpien) teraz przed spacerem siusiu i wychodzimy :) na droge do samochodu tez nie zakladalismy, zawsze mozna sie zatrzymac, zreszta takie dziecko nie siusia jak niemowle tylko zatrzyma,kontroluje juz.
Martynka,powodzenia i trzymam kciuki za kupe do sedesu :)
Moze daj jakas mala nagrode za sukces, np, żelka ?

Powiem Wam ze moje coreczka jak chce kupe to wpla i rozpina sobie body :S :woohoo: a ma rok i 3 mies :) czasem dziennie ida nam 2 pieluchy tylko :blink:

12 lata 2 tygodni temu #493369 przez Mirella
Gosia, takie dziecko jak moje, to nie siusia w dzień jak nie ma swojego nocnika, nie ma to tamto, dłuższa podróż nocnik pod pachę ;) Oczywiście nie jak na godzinę czy dwie wychodzimy, ale jak na pięć to już tak.

A Jagódka dzielna dziewczynka, w szoku jestem jak nie wiem co. Niby wiem, że młodsze dzieci naśladują starsze, no ale wyczuć potrzebę to inna sprawa, tego się od brata nie nauczyła, wybuziakuj mocno oboje :kiss:

12 lata 2 tygodni temu - 11 lata 10 miesiąc temu #494283 przez Martynka__89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 tygodni temu #494685 przez Mirella
Jak widzę tę spamerkę to mnie paznokcie swędzą, żeby jej oczy wydrapać wrrrrrrrrr.

A my już słuchamy kolęd W zeszłym roku też słuchałyśmy non stop dwa tygdonie przed świętami. W Wigilię po kolacji Duśka siedziała nad rozpakowanymi prezentami i nagle zaczęła śpiewać "chwała na wysokości a pokój na ziemi" Mówię Wam, miny gości bezcenne!

12 lata 2 tygodni temu - 11 lata 10 miesiąc temu #494947 przez Martynka__89

12 lata 1 tydzień temu #500935 przez Agnieszka
Martynka, a jaki masz przepis na pierniczki? bo mi się tak schodziło i schodziło i nie zrobiłam. Mam jeden przepis ale się zastanawiam, czy jak je zrobię załóżmy jutru, to czy będą miękkie bo tak wszędzie czytam, ze muszą odleżeć, a czasu na leżenie to już nie z bardzo by miały:) Mogłabyś podrzucić przepis:)

Alicja ma już 16 ząbków :))

12 lata 1 tydzień temu #501412 przez Mirella
Ja też będę robiła jutro i liczę na to że tydzień leżenia wystarczy :)

12 lata 1 tydzień temu #501427 przez Agnieszka
To widzę, że nie tylko ja się tak późno za nie zabieram.
Miałam wczoraj robić, ale ciasto jakieś mi rozpadające się wyszło, i dziś będziemy wycinać, bo leżakuje w lodówce właśnie;)

12 lata 1 tydzień temu #501446 przez Mirella
Jakbym zrobiła za wcześnie to by nie doleżały do świąt :lol: A tydzień leżenia to chyba nie tak mało?

12 lata 1 tydzień temu - 11 lata 10 miesiąc temu #501714 przez Martynka__89

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #502219 przez Agnieszka
My już po robocie:)
Wyszły przepyszne, nawet jak są twarde to smakują rewelacyjnie, tylko obawiam się, że nie zdążymy ich nawet udekorować... bo już zniknęła połowa z tego co było zrobione :)
Mamy odłożone takie specjalnie zrobione z dziurką które mają być na choinkę, to przynajmniej tych może nie zjemy zanim choinkę przyniesiemy:)

Załączniki:

12 lata 1 dzień temu #507323 przez Mirella
Dziewczynki, dużo radości z tych świąt dla Was i Waszych szkrabów, wszystkiego co najlepsze najpiękniejsze i najcudniejsze, niech się spełni wszystko na co czekacie!!!

12 lata 1 dzień temu - 11 lata 10 miesiąc temu #507327 przez Martynka__89

12 lata 15 godzin temu #507434 przez Agnieszka
U nas z kolei w zeszłym tygodniu wszyscy po kolei wymiotowali, łącznie z nami....

Dziewczyny kochane moje! Wszystkim składamy najserdeczniejsze życzenia z okazji świąt dla Was, waszych rodzin i naszych dzieciaków forumowych!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka