BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #572811 przez Mirella
Mała napisał:

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:

Marta M napisał:

Mała uuuuuuuuuu ubyło mówisz :cheer: :cheer:

To we wrześniu się weselimy :woohoo:

a w moim przypadku RODZIMY :silly: :lol: :woohoo:

a ja się weseliłam i rodziłam we wrześniu :lol:

Ja brałam ślub w maju i w maju rodziłam, czyżby jakaś prawidłowość się nam rodziła?
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #572814 przez ferritka
czyli ja urodzę we wrześniu 2014 B) noo może być :lol: B) B) wróż mi tak Mirellko :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #572821 przez Mała
Ferritka a Kamil urodziłam w czerwcu 2007, owoc nocy poslubnej, serio :lol: Także ja na Twoim miejscu, bym prosiła Mirelkę o wróżenie na czerwiec 2014 :S
11 lata 9 miesiąc temu #572822 przez nefretete666
ferritka a duze wese planujecie?masz juz menu itd opowiedz cos bo ja bardzo lubie weselne klimaty:)Mszydlowska dziekuje za odpowiedz:)
11 lata 9 miesiąc temu #572826 przez Mirella
Ferritka jak chcesz kieckę Marysi obejrzeć to jest tu

www.zapytajpolozna.pl/88-sprzedam-kupie-...slubna-r.-38-40.html

Gosia ma rację, rzeczywiście podobnie celujesz, a ja ślepa nie zauważyłam :blush:
11 lata 9 miesiąc temu #572829 przez Lacrijka
Ej, ja brałam slub w czerwcu i czerwcu pewnie tez urodzę..coś w tym jesst :woohoo: :woohoo: :woohoo:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #572832 przez ferritka
Mała napisał:

Ferritka a Kamil urodziłam w czerwcu 2007, owoc nocy poslubnej, serio :lol:

ahahaahha no to ja spokojna jestem B) B) B) , se zaszalejemy z A na legalu w prawym łożu bez grzechu :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: no to ja oddaje moje miejsce w kolejce w dobre ręcę... ale wywróżcie mi syna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #572844 przez sylka
Ja się wyłamę brałam ślub w maju a rodziłam w lutym, ale w maju na 1 rocznicę zaczęliśmy staranka i ostatnia @ była :P Małego zmajstrowaliśmy w czerwcu w moje urodzinki :D
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #572847 przez ferritka
Sylka, czyli zgadza się :lol: bo my zmajstrujemy w moje ur czyli 18.09 ;D czyli wrzesień tak czy siak B) :lol:

no więc Mała Ty się tu wiekiem nie zasłaniaj tylko ze mną ćwicz :S :S , bo w kupie raźniej :lol: poza tym Twoje 3 centy ( które w mo9im przeliczniku są 6 centami B) :lol: ) tak mnie wzięły, że to działa, że no nie masz już wyjścia no musisz ze mną ćwiczyć i juz :kiss: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #572852 przez sylka
No widzisz tak czy siak wrzesień ci pisany
11 lata 9 miesiąc temu #572858 przez Mała
ferritka napisał:

Sylka, czyli zgadza się :lol: bo my zmajstrujemy w moje ur czyli 18.09 ;D czyli wrzesień tak czy siak B) :lol:

no więc Mała Ty się tu wiekiem nie zasłaniaj tylko ze mną ćwicz :S :S , bo w kupie raźniej :lol: poza tym Twoje 3 centy ( które w mo9im przeliczniku są 6 centami B) :lol: ) tak mnie wzięły, że to działa, że no nie masz już wyjścia no musisz ze mną ćwiczyć i juz :kiss: :lol:

Póki co będę ćwiczyć, bo mi się spodobało. Nigdy 6 dni nie wytrzymałam, a jak długo zobaczymy. Chciałabym chociaż do świąt, żeby zobaczyć opadającą szczękę jednej laski z rodziny :S
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #572865 przez ferritka
B) no o to Mała mamy motywacje, Ty do świąt, ja do wesela :lol:
bądź co bądź trwaj ze mną trwaj :cheer:

ciekawe kiedy Studentkaaa z wojaży wróci :dry: żeby tak wyjechać i nic a nic się nie odezwać, to to bez serca jest :dry: :silly: :lol:
swoją drogą mówiła kilka dni a to już wieki jej tu nie ma :angry: :(

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #572872 przez Mała
Do jutra :kiss:
11 lata 9 miesiąc temu #572998 przez pani_p
Hej dziewczyny :-)

Mówicie, że jest taka zależność, że ten sam miesiąc ślubu i urodzenia dziecka? To mi jeszcze staran zostało... Bo my w lipcu ślub braliśmy. A już szczerze powiedziawszy czuję się tym zmęczona.

W ogóle to od rana znowu jestem marudna i nie do życia... Jestem obolała i nie mam siły na nic... I przepraszam, że Wam tu marudzę, ale nie mam komu bo mi mąż do pracy poszedł :angry:

A i dzisiaj wstawię makijaż na bloga, macie ochotę go zobaczyć?
11 lata 9 miesiąc temu #573015 przez nefretete666
Pani p ja z checia zobacze:) my slub bralismy 5 wrzesnia a urodzilam 5 marca a to dla tego ze wczesniej postanowilismy sie postarac jak slub byl w planie i juz powiedzilam mojemu m ze sie nie staramy bo sie w sukienke nie zmieszcze i zaczniemy po slubie a tu kurde sie okazalo ze w ciazy jestem i tzreba bylo troche poszerzyc hehehe:) A na weselu lipa była w ciazy bo ja powinnam lezec wtedy bo mialam mocne bole brzucha a kazdy chcial tancowac no ale jakos przetrwalam:)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia