BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #573119 przez emka
dokładnie Moniu :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #573120 przez ferritka
Emka, ano nie mam :side: muszę się wziąć w garść i zacząć mocne przygotowania :silly:
nad morzem mamy knajpę i tam siedzimy w sezonie.

no i z rodzeniem na wiosne to fakt, dzieciątka się nie stresuje tym ubieraniem kombinezonów, zanim się takiego malca ubierze to wszyscy zgrzani, zrzędni i niezadowolneni... wiosna w ogóle jest fajna - ja troche mniej ją jednak lubie bo mam alergie na wiosne :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #573124 przez emka
oj wiosna dla mnie najfajniejsza! Choć ja i tak w piwnicy siedzę całe dnie! No ale jak wyjdę to chociaż jasno jest :) :silly:
Mój 8 letni chrześniak przyszedł do mnie do pracy i mówi:
-Ciocia czemu Ty w piwnicy pracujesz?
A ja do niego
- Za karę!
- Co zbroiłaś? - spytał Myślałem, że jesteś grzeczna :):lol:

Czekan na MOnisie i jej bete!

11 lata 9 miesiąc temu #573147 przez Mirella
Malucha ubrać to w sumie nie jest taki problem, kiedyś myślałam, że jest ale zmieniłam zdanie odkąd Duśka krzyczy że się będzie sama ubierać i wyjście z domu pól godziny zajmuje ;) Po drodze oczywiście musi sto innych rzeczy zrobić, kotka spać połozyć, lalkę do wózka, klocki równo, i sama nie wiem co jeszcze :)_ Ale przyznaję, rodzić na wiosnę jest super.

A co do chrztu, to jak Duśkę chrzciliśmy wymyśliliśmy sobie garden party, bo raz że miejsca mało, dwa upały były nieziemskie, no to stoły na dwór, pawilony porozstawiane, menu przygotowane pod 40 stopniowy upał, a w niedzielę pogoda się załamała nagle i zrobilo się 20 stopni i deszczyk pokapywał. To się nazywa mieć szczęście.

Pani, ja też bym sobie poćwiczyła a jeszcze nie mogę, więc rozumiem Twój ból.

Asik, nie spada Ci waga bo Ci się mieśnie napinają od ćwiczeń, a napięte mięśnie ważą więcej, więc na to nie patrz :)
11 lata 9 miesiąc temu #573154 przez pani_p
Mnie też by się podobało urodzić na wiosnę, ale z drugiej strony to tak jak mówi Monia już mi obojętne, byle by urodzić :)

Mirella No, a dziewczyny nam tu się chwalą jak się świetnie po tym czują i nam jeszcze bardziej chętkę robią! :angry: ;)

Zapraszam Was Kochane do oglądania:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
11 lata 9 miesiąc temu #573155 przez iwonta_kg
Mi sie może uda urodzić na naszą pierwszą rocznicę ślubu 1 września :) :) :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 9 miesiąc temu #573171 przez ferritka
Pani ale z Ciebie śliczna i zdolna dziewczyna!! A wersja z pomalowanymi ustami Tobie bardzo służy, z nud nie wiem bo nie widziałam, ale w szmince Tobie bardzo dobrze jest - a nie każdemu pasuje :lol:
do tego kocham Twoją fryzure!!!! rewelacyjna i wspaniale Ci pasuje :kiss: :kiss: amakijaż- Ty wiesz, że tu nic nie trzeba dodawać, wyszło super:) Kolory cudne, odważny ten pomarańcz ale wygląda bajecznie :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #573178 przez emka
Pani A czemu ja zdjęć nie widzę? :( Kurcze chyba chłopaki mi coś tu poblokowali :angry:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #573180 przez pani_p
Emka kurczę, nie wiem, nie mam nic poblokowane żeby niezalogowani goście nie mogli oglądać.

Ferritka Dziękuję Kochana :) Co do fryzury to mnie się też już podoba, bo na początku to nie umiałam sobie z tą grzywką poradzić, bo mi ją tak wystrzępiła, ale teraz jest git. Jestem w trakcie zapuszczania włosów i to kurczę katorga jest.
11 lata 9 miesiąc temu #573183 przez MoNiaaa
pani wow :ohmy: :ohmy: super oczka:) jak ty to robisz ze tak jest widoczny kazdy kolor i co sie one nie mieszaja :silly:

http

]
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #573187 przez pani_p
MoNiaaa napisał:

pani wow :ohmy: :ohmy: super oczka:) jak ty to robisz ze tak jest widoczny kazdy kolor i co sie one nie mieszaja :silly:

Dokładam po kolei każdego, rozcieram ich granice, co by to nie były takie prostokąty a ładne przejścia, i jak mam zbyt słaby kolor to znowu dokładam, aż jestem zadowolona z efektu :)
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #573192 przez ferritka
a mogę złożyć zamówienie na makijaż w stylu pin up girl :blush: coś w ten deseń a'la Gwen Stefani kcialbym na wesele :lol: .. czerwona szmina którą kocham ale się jej boje :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #573198 przez pani_p
ferritka napisał:

a mogę złożyć zamówienie na makijaż w stylu pin up girl :blush: coś w ten deseń a'la Gwen Stefani kcialbym na wesele :lol: .. czerwona szmina którą kocham ale się jej boje :blush: :blush:

Masz na myśli, żebym na sobie zmalowała i Ci pokazała czy na Tobie? Ja nawet nie wiem jak Ty Ferritka wyglądasz bo nie zdążyłam looknąć jak się tutaj prezentowałaś ;p
11 lata 9 miesiąc temu #573205 przez nefretete666
PaniP zdolna i iekna z Ciebi babeczka:) Makijaz bardzo ale to bardzo mi sie podoba:)
Emka nasze zdieci maja urodziny w ten sam dzien:)
Własnie gdzie ta kolezanka co miała bete powtorzyc??
11 lata 9 miesiąc temu #573209 przez ferritka
pani_p napisał:

ferritka napisał:

Masz na myśli, żebym na sobie zmalowała i Ci pokazała czy na Tobie? Ja nawet nie wiem jak Ty Ferritka wyglądasz bo nie zdążyłam looknąć jak się tutaj prezentowałaś ;p

:blink: na Tobie :lol: ja czasami się maluje na pinup girl, tylko szminke czerwoną tylko w domu noszę a i jak autem jadę a jak kończę trase to ścieram, bo mi jakoś dziwnie z czerwoną - podobno do czerwonych ust trzeba dojrzeć, ja powoli dojrzewam.
Tylko A mnie nie wspiera, bo jak się dziabne czerwienią, to mi mowi " ale się wymalowałaś jak na bal " :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka