- Otrzymane podziękowania: 141
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #573386 przez Gosia 2712
Hejka:)
Monisia ja ogolnie nie lubie kotow wiec czy taki golas czy siersciuch to mnie nie przekona
Drugi dzien cwiczen z Ewa i powiem Wam ze co niektore miesnie juz czuje hehe ale tak to jest jak sie 4 lata nie cwiczylo a teraz nagle po 40min dziennie
Monisia ja ogolnie nie lubie kotow wiec czy taki golas czy siersciuch to mnie nie przekona
Drugi dzien cwiczen z Ewa i powiem Wam ze co niektore miesnie juz czuje hehe ale tak to jest jak sie 4 lata nie cwiczylo a teraz nagle po 40min dziennie
Temat został zablokowany.
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 9 miesiąc temu #573391 przez nefretete666
ja tam osobiscie kotów nie lubie ładne sa ale jakos dziwne dla mnei te zwierzeta wole pieski ale Monisia ten twoj to wyglada rewelacyjnie taki fajny golasek heheh i stwierdzam ze takiego to i ja mogla bym miec
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu #573419 przez anoda89
Hejka. Ja dzisiaj cały dzień u mamy, drugiego dnia z teściową nie dam rady wysiedzieć. U mnie też cieplutko i słoneczko świeci aż czuć wiosne w powietrzu
Fajnie kotki chociaż nie należą do moich ulubionych zwierzęt. Wole psiaki bo mniej szkudne.
Fajnie kotki chociaż nie należą do moich ulubionych zwierzęt. Wole psiaki bo mniej szkudne.
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 9 miesiąc temu #573431 przez Ingrid29
fajny i ten golasek i sierciuch. Uwielbiam koty, ale mój mąż nie za bardzo. Meliśmy szczurzyce Lusi przez 5 lat - niestety musieliśmy ją uśpić, bo zachorowała na raka. A tak się też zastanawiam, czy za jakiś czas nie kupić szczurzyczki Była bardzo inteligenta, siedziała ze mną i czytała albo oglądała telewizję. Mimo,że wiele dziewczyn jej się bało- szczególnie ogona A wystarczało, że na ją na ręce wzięłam, to od razu ją głaskały
psiaki to bardziej rozrabiają i gryzą buty. A koty nie robią bałaganu
psiaki to bardziej rozrabiają i gryzą buty. A koty nie robią bałaganu
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 9 miesiąc temu #573452 przez sylka
Ja mam psa już 11 lat i nigdy nie wyrządził większej szkody w domu. Nic nie pogryzł czy zdemolował. No zdarzyło mu się kilka razy zlać na podłoge Jak znajde jakieś foto to Wam wstawię.
Kotów nie lubię, dziwne zwierzeta jak dla mnie.
W dzieciństwie miałam chomiki, 1 był wyjątkowo żywotny bo żył 4 lata i fajnie ciamkał do ucha jak się go głaskało.
Kotów nie lubię, dziwne zwierzeta jak dla mnie.
W dzieciństwie miałam chomiki, 1 był wyjątkowo żywotny bo żył 4 lata i fajnie ciamkał do ucha jak się go głaskało.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #573466 przez Gosia 2712
Moja psinka jest juz z nami 5 lat i nie wyobrazam sobie gdyby jej mialo teraz braknac... To jest taki piescioch ze szok wiadomo jak byla mniejsza to gryzla lub sikala na podloge ale sie tego oduczyla czasami jest caly dzien sama w domu i wytrzymuje i nie nabrudzi
Kotow nie lubie bo wszedzie wejda u tesciowej kiedys obiad robilam i wpuscili kota a na stole zostalo udko i wpierdzielil je, myslalam ze go zatluke nie lubie ich dlatego zawsze na dwor wylatuja
Kotow nie lubie bo wszedzie wejda u tesciowej kiedys obiad robilam i wpuscili kota a na stole zostalo udko i wpierdzielil je, myslalam ze go zatluke nie lubie ich dlatego zawsze na dwor wylatuja
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #573540 przez GwenB
Hej!
Widziałam, że ktoś mnie tu ścigał, nie uciekłam nigdzie tylko faktycznie choruję.. już ponad miesiąc jestem na lekach okazało się, że to powikłania po infekcji, czekają mnie jeszcze badania w szpitalu :/
Dodatkowo witam się często z kiblem jak widać i te objawy ciążowe mnie nie omijają.. bez ćwiczeń mam -2kg, bo jem praktycznie tylko chleb z masłem.
W tym tygodniu kolejna wizyta i założenie karty ciąży.
Oczywiście niezmiennie Was podczytuję i trzymam kciuki za testujące!!
Widziałam, że ktoś mnie tu ścigał, nie uciekłam nigdzie tylko faktycznie choruję.. już ponad miesiąc jestem na lekach okazało się, że to powikłania po infekcji, czekają mnie jeszcze badania w szpitalu :/
Dodatkowo witam się często z kiblem jak widać i te objawy ciążowe mnie nie omijają.. bez ćwiczeń mam -2kg, bo jem praktycznie tylko chleb z masłem.
W tym tygodniu kolejna wizyta i założenie karty ciąży.
Oczywiście niezmiennie Was podczytuję i trzymam kciuki za testujące!!
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #573541 przez gosiak
Monisia nie lubie tej rasy kotków, ale mąż miał okazję takiego głaskać i mówił że miły w dotyku może jak bym miała styczność z taki to myślę że prędzej za charakter bym go polubiła niż za wygląd(bez obrazy) bo ja mam siersciuszka milusi w dotyku ale charakter ma hmm trudny
Kto ma TLC? Leci program niesforne przyszle mamy
Kto ma TLC? Leci program niesforne przyszle mamy
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez gosiak.
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #573547 przez Martynka__89
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Martynka__89.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 9 miesiąc temu #573552 przez Martynka__89