- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #573224 przez pani_p
Ferritka Dobrze mówisz, do tego trzeba "dojrzeć". Ja też mam jeszcze opory... czasem się skuszę, ale jeszcze nie miałam tak żebym cały dzień wytrzymała Podoba mi się też strasznie na dziewczynach taka mocno różowa szminka, taka wręcz neonowa. Widziałam kiedyś jedną dziewczynę i normalnie wyglądała czadersko! Tylko ja bym musiała chyba do naturalnego koloru wrócić do takich eksperymentów.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #573234 przez ferritka
Pani, no dla sportu też fajnie no to krosuje kciuki
miałam w lato faze na pomarańczową szminke i bardzo dobrze się w niej czułam.
skusiłam sie też kiedyś na farbki do ust ( kosmetykomania.pl/pl/p/Sleek-MakeUp-Pout...t-farbki-do-ust-/391 )i niestety koloru nie trafiłam bo taki właśnie neoróz jest. Może w wakacje się nią bedę malować, ale nie wiem
miałam w lato faze na pomarańczową szminke i bardzo dobrze się w niej czułam.
skusiłam sie też kiedyś na farbki do ust ( kosmetykomania.pl/pl/p/Sleek-MakeUp-Pout...t-farbki-do-ust-/391 )i niestety koloru nie trafiłam bo taki właśnie neoróz jest. Może w wakacje się nią bedę malować, ale nie wiem
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #573242 przez pani_p
Ferritka Wakacje i lato to taki właśnie fajny czas na kolor i na ustach i na oczkach, uwielbiam I nie mogę się już doczekać tego słoneczka i ciepełka.
Tak w ogóle to własnie tworzę moje CV i nie mam pojęcia co wpisać w zainteresowaniach... A czymś muszę zapełnić, bo poza praktykami, doświadczenia brak...
Tak w ogóle to własnie tworzę moje CV i nie mam pojęcia co wpisać w zainteresowaniach... A czymś muszę zapełnić, bo poza praktykami, doświadczenia brak...
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez pani_p.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu #573250 przez Mirella
Pani, zawsze możesz wpisać wielogodzinne przesiadywanie ze staraczkami jako nowa forma walki ze stresem i depresją może nam przy okazji reklamę zrobisz.
Jak gadacie o makijażach to w ogóle nie wiem o czym gadacie, kurcze, nie pamiętam kiedy się ostatni raz pomalowałam, ze dwa lata temu chyba Ale nowy makijaż Pani boski zrobiłaś, chylę czoła
Jak gadacie o makijażach to w ogóle nie wiem o czym gadacie, kurcze, nie pamiętam kiedy się ostatni raz pomalowałam, ze dwa lata temu chyba Ale nowy makijaż Pani boski zrobiłaś, chylę czoła
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #573252 przez pani_p
No chciałam napisać, że wizaż to mężuś mnie wyśmiał, że to siara napisać... :/ A ja uważam, że nie bo w końcu świadczy chyba o szerokości moich zainteresować skoro skończyłam studia techniczne a poza tym zajmuję się wizażem. No i sama nie wiem.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #573262 przez pani_p
Mirella napisał:
Dobre by to było
Ferritka no właśnie tez mi się tak wydaje. Ale wiesz on wie lepiej bo doświadczony. Trochę mnie to wkurza bo tak jakby wpierdziela mi się w to szukanie roboty. Nie podoba mi się bo chciałabym "sama". Wiem, że chce pomóc no, ale tylko wprowadza presję, pieron jeden...
Pani, zawsze możesz wpisać wielogodzinne przesiadywanie ze staraczkami jako nowa forma walki ze stresem i depresją może nam przy okazji reklamę zrobisz.
Dobre by to było
Ferritka no właśnie tez mi się tak wydaje. Ale wiesz on wie lepiej bo doświadczony. Trochę mnie to wkurza bo tak jakby wpierdziela mi się w to szukanie roboty. Nie podoba mi się bo chciałabym "sama". Wiem, że chce pomóc no, ale tylko wprowadza presję, pieron jeden...
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez pani_p.
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 9 miesiąc temu #573272 przez monisia100100
[img/] Ferritka jaka ładna kiciulka na zdjęciu, ja to jestem straszny zwierzolub wszystko co sie rusza musi być pogłaskane, przytulone, no może oprócz pająków bo się strasznie boję
Elmirka ja zrobiłam pierwszy test w domu na dwa dni przed spodziewaną @ wyszły dwie kreseczki , pobiegłam zrobić bete wyszedł wynik 13,08, udało mi sie tego samego dnia dostać do gin. zrobił mi usg , ale powiedział że to tak wczesny etap że mam się jeszcze nie cieszyć za bardzo i wrócić za 10 dni. Przez ten czas mam przyjmować Duphaston. No ale wczoraj coś mnie podkusiło i zrobiłam jeszcze jeden test w domu i wyszła jedna kreska, po prostu zamarłam jak to zobaczyłam, tłumaczę sobie to tym że może nie był to test tak czuły jak poprzedni który robiłam. Zobaczymy dziś zrobiłam kolejną betę wynik bede miała popołudniu .
Na @ narazie się nie zanosi, a miała być w niedziele. TYlko mam dabdzo dużo wydzieliny podobnej jak w dni płodne.
A i jeszcze też może być to prawda Elmirka w związku z tym pierwszym moczem, bo mi z pierwszego moczu też nie wyszedł test pozytywnie.
Elmirka ja zrobiłam pierwszy test w domu na dwa dni przed spodziewaną @ wyszły dwie kreseczki , pobiegłam zrobić bete wyszedł wynik 13,08, udało mi sie tego samego dnia dostać do gin. zrobił mi usg , ale powiedział że to tak wczesny etap że mam się jeszcze nie cieszyć za bardzo i wrócić za 10 dni. Przez ten czas mam przyjmować Duphaston. No ale wczoraj coś mnie podkusiło i zrobiłam jeszcze jeden test w domu i wyszła jedna kreska, po prostu zamarłam jak to zobaczyłam, tłumaczę sobie to tym że może nie był to test tak czuły jak poprzedni który robiłam. Zobaczymy dziś zrobiłam kolejną betę wynik bede miała popołudniu .
Na @ narazie się nie zanosi, a miała być w niedziele. TYlko mam dabdzo dużo wydzieliny podobnej jak w dni płodne.
A i jeszcze też może być to prawda Elmirka w związku z tym pierwszym moczem, bo mi z pierwszego moczu też nie wyszedł test pozytywnie.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- monisia100100