BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #563218 przez karolinkanice16
moj dzidziek tez kopie jak szlony ze az brzuch sie rusza i robi sie wypukly wczoraj nie dal mi zasnac a dzis pospac :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #563238 przez Qltoorka
Lacra, ja już myślałam o tym jak Cię pokoloruję :) Zrobiłam wstęp ;)
Zobaczymy czy będziesz cała na niebiesko, na różowo, czy będziesz dwukolorowa ;) czego bardzo Ci życzę :)

11 lata 10 miesiąc temu #563248 przez Nikaa
hej Dziewczyny macie jakiś pomysł na bolący kręgosłup ? Bo po pracy biurowej - 8h w pozycji siedzącej to jest po prostu jakaś masakra - nie jestem w stanie nic zrobić tylko siedzieć w pozycji półleżącej :(

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 10 miesiąc temu #563251 przez patrysia305
hej dziewuszki i maluszki,

Piszecie o napięciu, ja ostatnio zauważyłam że dość często mam twardy brzuszek jak myślicie czy to źle??

11 lata 10 miesiąc temu #563255 przez Qltoorka
Nikaa, może Kasik88 Ci pomoże, bo ona z wykonywanego zawodu zna się na tych rzeczach. Ja bym chyba na Twoim miejscu już na zwolnienie poszła, bo też nie wyobrażam sobie siedzieć w jednej pozycji tak długo. Ja posiedzę ze 2 godz przy komputerze i już mnie boli w okolicy łopatek.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #563258 przez Nikaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #563276 przez Lacrijka
Qltoorka - No pięknie mnie zrobiłas..ciekawe jakich kolorków użyjemy hihi

A wiecie ża jak w środę byłam na wizycie to termin porodu przesunał mi sie na 28 czerwiec :ohmy: :ohmy: :ohmy: Tak skubańce male rosną haha Ale ni uja, nie ide na czerwcówki :laugh: :laugh: :laugh:

Tu sobie przejrzyjcie imiona www.pampers.pl/ciaza/imiona-dzieci-znaczenie

11 lata 10 miesiąc temu #563282 przez agusiaa26
Nikaa nie patrz na te łaskę. Najważniejsze twoje zdrowie. Teraz jej się nie chce ale jak zostanie. wrzucona do głębokiej wody to weźmie się w garsc i się podszkoli. W życiu bym sie tym nie przejmowala;)

Patrysia brzuch musi byc napiety bo dzidzia rosnie:) sama teraz czuje jak mi się napojami i nie jest to przyjemne ale pocieszam sie tym ze dzidzi rośnie z każdym dniem.

Lacra twoje malenstwa rosną w sile;)

11 lata 10 miesiąc temu #563333 przez Nikaa
Chyba macie rację ... hmmm muszę jeszcze nad tym pomyśleć u mojego lekarza będę za 2 tygodnie ( a we wtorek idę na 2 zalecane badania prenatalne ;) )

11 lata 10 miesiąc temu #563435 przez Patrizia
Dziewczyny poszlam dzisiaj na zakupy do mojego centrum i zobaczylam tam dziewczyne ktora ma taki wozek jaki ja chce kupic allegro.pl/2w1-wozek-gleboki-baby-merc-q...uxe-i2929754517.html tylko ze opinie mial ze ciezki, wiec podeszlam do niej i wypytalam o wozeczek i nawet pojezdzilam z jej coreczka w srodku :P byla bardzo zadowolona z niego i nie narzeka ze ciezki a byla mniejsza i chudsza ode mnie wiec moze i ja dam rade :) przyszlam do domu taaka szczesliwa ze pojezdzilam wozeczkiem i caly dzien w dobrym humorze :) jak malo trzeba do szczescia :)

Moj maluszek jak narazie poza tym jednym kopniaczkiem sie nie ujawnia ale napewno sie rozkreci :)

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #563439 przez Patrizia
Lacrijka mi po ostatniej wizycie tez zmienila sie data porodu z 14 stego na 4tego lipca ale to i tak jest mniej wiecej podawane,dzieciaczki poprostu chyba szybciej rosna :)

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #563443 przez siwa342
kasiak ja mam takie dobrą przemiane materii jak nigdy w życiu,zjem sniadanie czy obiad i zaraz na kibelek,moze dlatego tak nie tyje

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #563451 przez Patrizia
U mnie niestety kiepsko z wyproznianiem czasem raz na 3 dni, ale ponoc to zelazo tez na to wpywa i ma sie zatwardzenia

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #563468 przez karolinap
Ja przed ciąża miałam super przemiane a teraz wszystko we mnie siedzi. Wyprozniam się raz za kilka dni i pewnie dlatego przemianę żyje się taka pelna :|

Właśnie wróciłam z urodzin babci. Jak to babcia: zjedz coś; nałożyć Ci?; Dziecko potrzebuje witamin, nic nie jesz... I tak zeby jej przykro nie było to skubalam to mięsko, to owocka, to placek a teraz brzuch pełny i tak mi jakoś dziwnie :|

11 lata 10 miesiąc temu #563473 przez karolinkanice16
i u mnie ciężko z wypróżnianiem :/

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka