BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #563801 przez Patrizia
no nie moge sie napatrzyc na te bodzaki takie slodkie i zabawne juz dodalam gosia do obserwowanych na allegro :)

Ksawerek(*)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #563806 przez karolinap
I mamy 400 stron :P

11 lata 10 miesiąc temu #563807 przez kaska1982
Lacrijka mój S też upieral sie długo przy Leonie, ale nie ma na to szans :) Ale imiona śliczne :) ja stawiam na parkę :)

Ja całe zycie mialam bardzo wklesly pepek a teraz coraz bardziej wychodzi, według mojej mamy bedzie dziewczynka, bo ona tez tak miala jak rodziła dziewczyny, a zupelne przeciwienstwo jak urodzili sie moi bracia :) ciekawe czy tym razem sie tez sprawdzi :)

Superasne te spioszki :) ja sama jeszcze nic nie kupilam do ubrania dla dzidzi, czekam az sie ujawni :) choc juz troszke dostalam :) miedzy innymi butelke antykolkowa Tomme Tippe z termometrem. Powiem Wam ze fajna :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu #563810 przez kasiak
Qltoorka napisał:

Patrzcie jakie cudaśne śpiochy :laugh:

allegro.pl/spiochy-rozmiar-62-zabawne-na...hit-i3001633919.html

Buuu :( a mi się allegro nie włącza :(

Kręgle zaliczone. Ledwo z łóżka zeszłam, bardziej to było turlanie się :laugh: grałam dwie pełne serie, nawet kilka strike'ów zaliczyłam, ale to nie to samo co przed ciążą. Trzeba się jednak trochę oszczędzać, w pewnym momencie dałam sobie spokój z grą, bo mnie brzuch zaczął "ciągnąć" po bokach...
Mieliśmy na basen iść, ale ślubny troszkę wypił...a ja kiepsko dziś spałam. Może za tydzień się uda. Dostaliśmy kupon darmowego wejścia na basen, więc trzeba skorzystać :laugh:

Jak mija dzionek? Na poprawę humoru może bułeczki czosnkowe upiekę :)

11 lata 10 miesiąc temu #563816 przez Patrizia
kasiak mi tez allegro nie wchodzilo ale juz jest ok :)

My za godzinke wychodzimy bo moj W upatrzyl przyczepe kempingowa na nasza dzialke i jedziemy podpisac umowe kupna, zamiast za pokoik sie brac to takie rzeczy mu w glowie ;) ale mowi ze to dla dzidziusia ze jak na wakacje pojedziemy na dzialke to zeby bylo komfortowo i wygodnie dla synusia pozniej pewnie by kasy nie bylo na kupno takiej przyczepy :) i kisilibysmy sie malutkiej niewiadowce :P

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #563817 przez Patrizia
uwielbiam buleczki i bagietki czosnkowe moze zalapie sie na jedna buleczke ;) ??

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #563822 przez Nikaa
cudne te śpioszki :) oooo i już 400 stron napisane :) :lol:

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 10 miesiąc temu #563823 przez kasiak
Patrizia napisał:

uwielbiam buleczki i bagietki czosnkowe moze zalapie sie na jedna buleczke ;) ??

To podeślę jak zrobię :-) kurierem, żeby na poczcie nie zjedli :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #563824 przez agusiaa26
kasiak wrzuć przepis na bułeczki;) ja dziś zajadałam się tymi z lidla omg niebo w gębie :)

11 lata 10 miesiąc temu #563825 przez agusiaa26
Lacrijka napisał:

agusiaa26 napisał:

Lacrijka piękne imiona, mój niestety nie chce słyszeć o aurelii, anastazji, lidii itp ;)

Lidie miałam w swoich typach, ale emek jej nie zakreślił..szliśmy drogą dedukcji.. Ale na szczęście zostaje Anastazja bo to imie juz od lat za mną chodzi.. Aurelka mi wpadła niedawno, takie wdzięczne to imie..
A Twoj eMek co wymyslił ??

Lacra mój to tylko zosia a chlopak nie wiem, marceli, franek, julek;) dużo tego, razie chcemy poznac plec to bedziemy miec burze mózgów ;)

11 lata 10 miesiąc temu #563830 przez agusiaa26
Nikaa napisał:

Kasik88 z góry dzięki :) a więc boli mnie między łopatkami + jakieś 10 cm w dól od łopatek (ból na poziomie 8) a także na poziomie gdzieś tak połowy odcinka lędźwiowego i stawów biodrowych (ból na 5) nie wiem czy się wyraziłam jasno - bo średnio znam się na fachowych nazwach ;/ niestety ciepła woda przestaje działać na kręgosłup :/

Nikaa na zwolnienie raz raz :)
na zwolnieniu dostaje sie wiecej kasy /liczą średnią/ wiec nie ma co sie meczyc za biurkiem tylko zadbaj o zdrówko;)

11 lata 10 miesiąc temu #563832 przez Patrizia
kasiak dziekuje :kiss: :P

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #563834 przez karolinap
Mnie też naszła ochota na te bułeczki :) też lubię te z miała bo nie są aż takie mocno czosnkowe ;)

Dziewczyny, o liczyłam właśnie z mojej tabelki ze od początku ciazy przytyłam 2,9kg a mój brzuch zwiększył swój obwód o 17cm:)
A jak u Was???

11 lata 10 miesiąc temu #563838 przez agusiaa26
karolinap napisał:

Mnie też naszła ochota na te bułeczki :) też lubię te z miała bo nie są aż takie mocno czosnkowe ;)

Dziewczyny, o liczyłam właśnie z mojej tabelki ze od początku ciazy przytyłam 2,9kg a mój brzuch zwiększył swój obwód o 17cm:)
A jak u Was???

ehh ja niestety schudłam kg a brzuch jakoś też nie jest za duży :huh:

11 lata 10 miesiąc temu #563841 przez askan2
Dziewczyny u mnie 3kg na plusie
Co do zwolnienia w ciąży jestem jak najbardziej na tak :) , nie ma co się przemęczać to taki czas w którym powinnyśmy odpocząć, bo już nie długo zacznie się praca na cały etat :laugh:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka