BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 tydzień temu #499054 przez nikita
wariatki !!!
uniunia tymi zakupami to mnie rozbawiłaś :kiss:
powiem szczerze ze ja jakoś straciłam ochotę na seks przez te mdłości :(

nie wiem o co chodzi z tą spermą ale kumpeli lekarz tez powiedział ze ma sie kochać bez spermy, za tydzień idę do lekarza to popytam o co kaman

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #499056 przez Qltoorka
Wiecie, ja muszę nieśmiało się przyznać, skoro juz jesteśmy w tym temacie :) , że mnie libido tak bardzo podskoczyło, że mam co noc erotyczne sny.... :blush:
Tak strasznie mi seksu brakuje, a z drugiej strony tak się go teraz boję, że nie wiem co robić....

12 lata 1 tydzień temu #499058 przez uniuni
agniesia oczywiście żadna z nas nie urodziła się wczoraj i zna sposoby na 'zaspokajanie potrzeb' :blink: . Tak czy inaczej, jakiegoby się sposobu nie wybrało jeżeli kończy się orgazmem to powoduje to skurcze macicy, które w moim przypadku jeszcze przez jakiś czas są zabronione. Ja muszę poczekać, u Ciebie jeśli nie ma przeciwskazań to szalej do woli :blink:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #499059 przez emi87
uniuni rozumiem cie dobrze - damy rade i wytrwamy do stycznia :) bądź dobrej myśli :) swoja drogą beznadziejna ta wasza służba zdrowia. i nie ma żadnych prywatnych gabinetów i laboratoriów?
hahaha zakupy tez dobra rzecz :woohoo:
a kto powiedział że to sie musi skończyć twoim orgazmem hi hi :P ale gadzina jestem co :S

a piszcie dziewczyny piszczcie-nie trzeba gazet kupować haha ;)

ja sobie narazie nie dam wsadzić nic innego niż luteina i aparat usg :D ewentualnie lekarskie paluchy i wzierniki hihi narazie sie boje i ten temat jakos nie zaprzata mi myśli :)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #499063 przez uniuni
Emi87 to trochę paradoks, ale na prywatne usg łatwiej się umówić niż krew pobrać :) Ja chciałam na usg jeszcze raz przed świętami iść, ale J. się nie zgadza, bo naczytał się, że to szkodliwe :dry:

hahaha po 5 tygodniach trzymania nóg razem, to jak tylko pajęczynę się odgarnie i dmuchnie to to się orgazmem może skończyć :whistle:

12 lata 1 tydzień temu #499067 przez kaska1982
W 11 tyg faktycznie dużo widać ale tak jak mówicie zalezy bardzo dużo od sprzętu i lekarza. Mi lekarka niewiele powiedziała bo juz myśle robi to wszystko z rutyną, bo ma jakieś 70 lat - myślę :) Ale jak sie chodzi na nfz to cudów nie można wymagać... Myślę, że około 20 tyg pojadę na 3d to zobaczę więcej i więcej sie dowiem. Teraz najważniejsze, że wszystko jest ok :)

Zazdroszczę Wam z tym kakaem :( Ja uwielbiam mleko w każdej postaci a najlepiej prosto z lodówki, ale niestety teraz nie mogę pić bo wtedy strasznie mnie mdli (na szczęście nie wymiotuję).

Kocham Cię syneczku!!!

12 lata 1 tydzień temu #499070 przez Kamilka22
dziewczyny miałam dzisiaj zabrać się za sprzątanie łazienki dajcie mi kopa żebym mogła się do tego zabrać;p

12 lata 1 tydzień temu #499072 przez agniesia
Mi lekarz powiedział, że nie ma przeciwwskazań fizycznych, ale plemników mam nie przyjmować:)

Tak poza tym to ja wczoraj kakao zapoczątkowałam, a teraz każda narzeka,że w kibelku przebywała:) Jednak dziewczyny, warto było co nie;)

12 lata 1 tydzień temu #499077 przez Kamilka22
co do sexu to ja również mam teraz większą ochotę..:)))

12 lata 1 tydzień temu #499078 przez Qltoorka
A powiedzcie Wy mi, drogie moje lipcóweczki...
Czy na badania męża to tak bez problemu wpuszczają?
Czy słyszał ktoś o jakiejś akcji typu: "Pan to sobie na korytarzu poczeka" :woohoo:
Bo nie chcę, by mój mąż wolne sobie załatwiał na te badania prenatalne, a potem się okaże, że był tylko kierowcą...
A bardzo bym chciała, by on też mógł zobaczyć swojego dzieciaczka :)

12 lata 1 tydzień temu #499080 przez emi87
uniuni hahaha :woohoo: po styczniu zrobicie generalne porządki i odpajęczanie :P
usg nie jest szkodliwe - tu fajny artykuł jest www.ciazowy.pl/artykul,usg-w-ciazy-czy-c...-szkodzi,1082,1.html

kaska nie ma co zazdrościć z tym kakaem - jeszcze dobrze nie dopiłam a już na kibelku siedziałam :D

kamilka - koooop :D

12 lata 1 tydzień temu #499082 przez agniesia
Dziewczyny, jak ktoś mieszka niedaleko Tarnowa zapraszam do mojego ginekologa prywatnie -wizyta 80 zł. Delikatny, uprzejmy, odpowie na każde pytanie, daje nawet 3 zdjęcia USG i to w zbliżeniu, no i jest szaleńczo przystojny:)

12 lata 1 tydzień temu #499085 przez emi87
Qltoorka większość lekarzy nawet zachęca partnerów do aktywnego udziału :) zawsze mozesz grzecznie zapytac z naciskiem ze specjalnie wział wolne zeby zobaczyc swoje malenstwo :D mysle ze nie beda robic problemu :)

12 lata 1 tydzień temu #499088 przez kaska1982
Zazdroszczę bo uwielbiam i nie mogę pić :( Ale za to są inne rzeczy, którymi można sobie to zrekompensować:) Do bólu mogę jeść kapustę kiszoną, ogórki i wszystko co kwaśne :) pomarańcze w każdej ilości, mandarynki (im kwaśniejsze tym lepsze), herbata z cytryną (podobno niweluje mdłości - i chyba nawet działa, bo odkąd pije to mniej mnie mdli)

A Wy co najbardziej teraz lubicie?

Kocham Cię syneczku!!!

12 lata 1 tydzień temu #499090 przez agniesia
Pomarańcze, landrynki i ziemniaki w mundurkach z solą i masełkiem:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka