BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 9 miesiąc temu #90370 przez Pyśkaaaa
"egzutyczne maz" ale sie usmialam hahahaha no ale to prawda mala jest sliczna :D

no fakt pogoda conajmniej dziwna a ja czesto choruje na gardlo...
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #90394 przez ewelinaa
Katy - córeczka śliczna :woohoo:

Ja właśnie niedawno wróciłam od lekarza, nie mam zdjęcia, żeby się pochwalić, ale widziałam i wszystko jest super, Dziecko rozwija się dobrze, fika, serduszko mocno bije :lol:
No i w końcu będę odpoczywała - dostałam zwolnienie na miesiąc - do następnej wizyty. Teraz będę leżeć, odpoczywać i dbać o siebie :lol:

Body z napisami są urocze, jak odzyskam swój aparat to postaram się wrzucić jakieś zdjątko, tego co kupiłam ;)
13 lata 9 miesiąc temu #90457 przez ewelinaa
Body z Kubusiem i pajacyk w paski to jeszcze upolowane na wyprzedaży w Smyku :)

To wczorajsze zakupy

A tego misia dostałam od siostry :lol:
13 lata 9 miesiąc temu #90460 przez Agusia83
Ewelina, sliczne ciuszki...a misio wymiata :woohoo: ...sporo masz juz ubranek...ja narazie jedno body...ale za jakis czas na pewno pojdziemy z mezem na wieksze zakupki...moze juz w czerwcu... :lol:
13 lata 9 miesiąc temu #90477 przez ewelinaa
Jak coś mi szczególnie wpadło w oko to brałam :lol:
13 lata 9 miesiąc temu #90486 przez bewipo
Śliczne ubranka :)
13 lata 9 miesiąc temu #90489 przez SYLWIA
Cześć Dziewczyny :)
Jakiej firmy kupujecie leginsy? Szukam takich kryjących żeby nie świecić tyłeczkiem :)
Dajcie znać. :woohoo:

[url=http://www.su
13 lata 9 miesiąc temu #90492 przez bewipo
Chyba najlepiej pochodzić po sklepach i popatrzeć co mają. Ja raz kupiłam z gatty i były prześwitujące więc nie polecam. Teraz mam fajne, ale mama mi kupowała więc nie wiem gdzie :(
13 lata 9 miesiąc temu #90500 przez Agusia83
Dziewczynki, a ja chyba zaraz zasne...powieki mam na zapalkach...doslownie...ilez mozna spac? bo ja wstaje rano na sniadanko, pozniej ide spac, znow sie budze, ide na spacerek, robie obiadek a po obiadku to chetnie poszlabym lulu...tez tak macie, ze jestescie czesciej zmeczone?
13 lata 9 miesiąc temu #90502 przez slowiczek
ja kupuję czarne, długie w new look-u i jestem zadowolona, cena jeśli dobrze pamiętam 40 zł
13 lata 9 miesiąc temu #90644 przez bewipo
To ja wam tez wstawiam ciuszek :)
Załączniki:
13 lata 9 miesiąc temu #90806 przez Groszek
Och jaki słodziutki :lol: a tak nawiasem to dzień dobry :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #90898 przez ewelinaa
Dzień Dobry :)
Ja tez właśnie rozglądam się za bawełnianymi leginsami, kiedyś kupiłam takie w Stardivariusie. A tutaj znalazłam coś takiego moda.allegro.pl/legginsy-getry-spodnie-c...8-m-i1506743051.html
Bewipo bluza świetna ;)
13 lata 9 miesiąc temu #90913 przez katy25
dzień dobry!

dziś wyczytałam, że od 1 kwietnia ma być nawet 16 st. ciepła! Wiec czekam z niedowierzaniem:)
Widzę, że niektóre z Was mają już pokaźne zapasy ciuszków dla maleństwa - fajnie. A ja zamiast rozglądać się za ciuszkami to siedzę w gresach, płytkach i tym podobnych rzeczach i za głowę się łapię :S
Pewnie to mnie tak wykończy, że jak przyjedzie co do czego to ja nie bede miała już siły łazić po sklepach i jak zawsze wszystko kupię na allegro...

Wczoraj koleżanka pisała do mnie, że urodziła :laugh: 56 cm i 3500 kg dziewczynka - napisała mi, że rodziła od 9 do 14.40 i jest w strzępach :unsure: to jej pierwsze dziecko.
Ach... narazie może lepiej o tym nie myśleć?
ja ogarniam chatę i lecę zamówić łązienke a potem na obiad do rodziców:) nareszcie...
miłego dnia dziewczynki
13 lata 9 miesiąc temu #90977 przez Pyśkaaaa
dzien dobry:)
wlasnie wrocilam od doktor z tym moim gardlem i okazalo sie ze to moze byc od zoladka i zgagi jutro ide robic wymaz... a poza tym poszlam do apteki kupic w koncu wit na 2 trymestr i mowie tej pani a ona do mnie z tekstem gdzie ja mam brzuch? czaicie? i czy cos przytylam i czy sie przypadkiem nie odchudzam!!! wyprowadzila mnie z rownowagi wiec jej powiedzialam co mysle o takich uwagach! :angry:

Dziewczynki ciuszki przecudne ja na jeszcze nic nie kupilam :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka