- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #81604 przez magdamagda1988
Witajcie dziewczynki
Wiec, prace licencjacka mam zaakceptowaną bronie się za 2 tygodnie także będę miała z głowy. Zostane jeszcze pare dni w krakowie zeby sie ze wszytskimi znajomymi spotakc i jade do domku
na USG się zapisze na koniec marca bo mialam chyba 1 marca robione to chociaz żeby był ten miesiąc odstępu :)no 2 juz wyjezdzam z Polski, jakos mi dziwnie bo nigdy niejechałam a tak długo maxymalnie na 4 miesiace a teraz az do porodu i pare miesiecy po urodzeniu i z Francji przyjade na 2 moze 3 miesiace w grudniu dopiero szok!!!!
Mala nie przejmuj sie jak bylam w szpitalu byla kobieta ze mna co rowniez miala krótka szyjke macicy i tez nospe brala z luteina i teraz z nia wszystko w porzadku.. takze główka do góry.
Powiem Wam drogie Panie, że nie wiem jak sie to dzieje ale moja waga stoi w miejscu jak bylo 57 tak jest nadal, brzuszek widac minimalnie zadnych zmian..
Agusia gratuluje 15 tygodnia super apetycik Ci dopisuje to chyba chyba dobrze dzieciatko bedzie duze
jak juz bede we Francji to Mój napewno bedzie chodzil ze mna czy to bedzie do pochwowe czy nie, bedzie musial a przede wszytskim bedzie chcial
Wiec, prace licencjacka mam zaakceptowaną bronie się za 2 tygodnie także będę miała z głowy. Zostane jeszcze pare dni w krakowie zeby sie ze wszytskimi znajomymi spotakc i jade do domku
na USG się zapisze na koniec marca bo mialam chyba 1 marca robione to chociaz żeby był ten miesiąc odstępu :)no 2 juz wyjezdzam z Polski, jakos mi dziwnie bo nigdy niejechałam a tak długo maxymalnie na 4 miesiace a teraz az do porodu i pare miesiecy po urodzeniu i z Francji przyjade na 2 moze 3 miesiace w grudniu dopiero szok!!!!
Mala nie przejmuj sie jak bylam w szpitalu byla kobieta ze mna co rowniez miala krótka szyjke macicy i tez nospe brala z luteina i teraz z nia wszystko w porzadku.. takze główka do góry.
Powiem Wam drogie Panie, że nie wiem jak sie to dzieje ale moja waga stoi w miejscu jak bylo 57 tak jest nadal, brzuszek widac minimalnie zadnych zmian..
Agusia gratuluje 15 tygodnia super apetycik Ci dopisuje to chyba chyba dobrze dzieciatko bedzie duze
jak juz bede we Francji to Mój napewno bedzie chodzil ze mna czy to bedzie do pochwowe czy nie, bedzie musial a przede wszytskim bedzie chcial
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 9 miesiąc temu #81710 przez Agusia83
dziewczyny, ja tez bym chciala by moja waga stala w miejscu....no, ale moim przeznaczeniem jest chyba przytyc sporo....mam nadzieje, ze wiecej niz 13,14 kg nie przytyje, ale roznie bywa....dzis rano waga pokazala mi mniej o 20dag...dla mnie to duzo...czyli niecale 3kg narazie przytylam....moze nie bedzie tak zle
Ciesze sie z 15 tygodnia...jeszcze z 6tygodni i znow zobacze maluszka na usg juz sie nie moge doczekac...wowczas i maz zobaczy malego zbira buszujacego w brzuszku ...a mam cichutka nadzieje, ze troszke wczesniej zaczne go czuc:)
Ciesze sie z 15 tygodnia...jeszcze z 6tygodni i znow zobacze maluszka na usg juz sie nie moge doczekac...wowczas i maz zobaczy malego zbira buszujacego w brzuszku ...a mam cichutka nadzieje, ze troszke wczesniej zaczne go czuc:)
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #81745 przez magdamagda1988
a co ile chodzisz Agusia na wizyty ? bo ja w sumie co nie caly miesiac robie USG moze to za czesto..
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #81748 przez magdamagda1988
no ja ostatnio bylam 2 marca na USG a nastepny raz planuje 31 marca, wiec prawie miesiac.. sprawia mi to ogromna przyjemnosc zreszta jak kazdej z nas
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #82198 przez bewipo
Ja dzisiaj byłam na zakupach i powiem wam, dobrze że w marketach mają toalety, bo inaczej o bym musiała krzaczków szukać Ale jestem tak padnięta jak bym co najmniej z 10 godzin po sklepach łaziła... I kupiłam sobie ręczniczek dla dzidziusia
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
Moderatorzy: ilona