BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 9 miesiąc temu #81604 przez magdamagda1988
Witajcie dziewczynki :):):)
Wiec, prace licencjacka mam zaakceptowaną bronie się za 2 tygodnie także będę miała z głowy. Zostane jeszcze pare dni w krakowie zeby sie ze wszytskimi znajomymi spotakc i jade do domku :)
na USG się zapisze na koniec marca bo mialam chyba 1 marca robione to chociaz żeby był ten miesiąc odstępu :)no 2 juz wyjezdzam z Polski, jakos mi dziwnie bo nigdy niejechałam a tak długo maxymalnie na 4 miesiace a teraz az do porodu i pare miesiecy po urodzeniu i z Francji przyjade na 2 moze 3 miesiace w grudniu dopiero szok!!!!

Mala nie przejmuj sie jak bylam w szpitalu byla kobieta ze mna co rowniez miala krótka szyjke macicy i tez nospe brala z luteina i teraz z nia wszystko w porzadku.. takze główka do góry.

Powiem Wam drogie Panie, że nie wiem jak sie to dzieje ale moja waga stoi w miejscu jak bylo 57 tak jest nadal, brzuszek widac minimalnie zadnych zmian..

Agusia gratuluje 15 tygodnia super :) apetycik Ci dopisuje to chyba chyba dobrze dzieciatko bedzie duze :)

jak juz bede we Francji to Mój napewno bedzie chodzil ze mna czy to bedzie do pochwowe czy nie, bedzie musial a przede wszytskim bedzie chcial :)
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #81710 przez Agusia83
dziewczyny, ja tez bym chciala by moja waga stala w miejscu....no, ale moim przeznaczeniem jest chyba przytyc sporo....mam nadzieje, ze wiecej niz 13,14 kg nie przytyje, ale roznie bywa....dzis rano waga pokazala mi mniej o 20dag...dla mnie to duzo...czyli niecale 3kg narazie przytylam....moze nie bedzie tak zle :silly:
Ciesze sie z 15 tygodnia...jeszcze z 6tygodni i znow zobacze maluszka na usg :lol: juz sie nie moge doczekac...wowczas i maz zobaczy malego zbira buszujacego w brzuszku :woohoo: ...a mam cichutka nadzieje, ze troszke wczesniej zaczne go czuc:)
13 lata 9 miesiąc temu #81745 przez magdamagda1988
a co ile chodzisz Agusia na wizyty ? bo ja w sumie co nie caly miesiac robie USG moze to za czesto..
13 lata 9 miesiąc temu #81747 przez bewipo
Ja mam co miesiąc na wizycie. Tak mniej więcej większosć dziewczyn ma.
13 lata 9 miesiąc temu #81748 przez magdamagda1988
no ja ostatnio bylam 2 marca na USG a nastepny raz planuje 31 marca, wiec prawie miesiac.. sprawia mi to ogromna przyjemnosc :) zreszta jak kazdej z nas :)
13 lata 9 miesiąc temu #81794 przez Agusia83
Ja chodze do lekarza co 3 tygodnie...na tyle dostaje zwolnienia...a usg mialam 2 razy robione i nastepne miedzy 20 a 22tc
13 lata 9 miesiąc temu #81822 przez Pyśkaaaa
ja tez co miesiac bo na tyle dostaje l4 :P
13 lata 9 miesiąc temu #81826 przez slowiczek
O jaaa...to wy wszystkie na zwolnieniach siedzicie :D?
13 lata 9 miesiąc temu #82007 przez Pyśkaaaa
na pewno nie wszystkie! ale ja mam taka prace w ktorej nie moge byc i juz! wiec po co sie meczyc?
13 lata 9 miesiąc temu #82074 przez slowiczek
nie no, fajnie, też bym chciała odpocząć w sumie gdybym miała taką możliwość :) NIESTETY, praca w bankowości nie jest jakoś zbytnio szkodliwa :P
13 lata 9 miesiąc temu #82104 przez Mała
Dziewczyny, dziś spełniło się moje marzenie. Byłam w piekarni po chleb :laugh: Nawet nie wiecie jaka to radość, tym bardziej że pogoda super.
13 lata 9 miesiąc temu #82163 przez magdamagda1988
No pogoda była super dzis i oby jutro to samo :)
13 lata 9 miesiąc temu #82181 przez Pyśkaaaa
super Mała ze twe marzenie sie spelnilo:P

Tak pogoda piekna a ja nadal senna... jak nie przespie w ciagu dnia godz to padam!!
13 lata 9 miesiąc temu #82198 przez bewipo
Ja dzisiaj byłam na zakupach i powiem wam, dobrze że w marketach mają toalety, bo inaczej o bym musiała krzaczków szukać ;) Ale jestem tak padnięta jak bym co najmniej z 10 godzin po sklepach łaziła... I kupiłam sobie ręczniczek dla dzidziusia ;)
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #82218 przez Mała
bewipo gratuluję 15 tygodnia.
U mnie z sikaniem też taka masakra :laugh:

Miałam Was spytać, bierzecie już jakieś witaminy czy tylko kwas foliowy?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia