BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400196 przez polunia
Nie pamiętam która z Was jest wielbicielką żyrafek :dry: Znalazłam na forum fajne opaski i są też z żyrafkami ;)
www.zapytajpolozna.pl/88-sprzedam-kupie-...ewczynek/Page-2.html (tak pod koniec drugiej strony)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400204 przez luska
hej kochane

Sasrna pamietam jak pisałaś o tym szyciu

Z Aurelka mam to samo , tak ładnie zasypiała a teraz jest uzależniona od piersi .Nawe6t jeść nie chce tylko cyc .On na obiad zjada pół tego małego słoiczka B) Dobrze oprócz cyca to jej wchodzi tylko banan , chrupki i chleb.

Polunia hehe rozwaliłaś mnie z tym oglądaniem apartaów , może wcale tak źle nie będzie ;)
Oj ty staruszko nasza :P ee widz serducha są :P

Hheh no boska ta opaska, Vestusia się na bank zakocha hehe :P
Oj oj Vestusia pewnie bob nabroił??

Padnę , młoda wstała przed 6 i przed 9 zasnęła , jest 9.10 a ona już wstała.Nie wiem co się jej z tym spaniem poprzestawiało.Normalnie powinna z 2-3 h przespać a nie 15 minut :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400205 przez vestusia
Polunia, ja, ja jestem wielbicielką żyrafek :D

No piękna ta opaska!!!

Dorcia ja też myślę, że Krzyś powinien usypiać Lenkę :)

A łosoś może przy pierwszym podejściu Lence nie smakował, a dziś będzie lepiej :D

Zuzia do tej pory pierwszą łyżkę obiadu to zawsze się wykrzywia... :D

Lusia trzymam kciuki za dobre wyniki. Musi być dobrze!

Polunia kurka to poważnie z tym uchem. Mam nadzieję, że te leki pomogą i obejdzie się bez aparatu. Choć tak żartobliwie napiszę, że skoro są i takie na piloty, to jak będziesz np. miała dość marudzenia męża to możesz go wyłączyć :D

Sarna ta Twoja sis jest naprawdę niemożliwa. Mnie się wydaje, że chodzi o to, że ona Ci zazdrości życia. Jakby nie było jesteś od niej młodsza - masz wspaniałego męża, dwóch synków. A taka, co wybrzydza to potem zostaje sama.

Wczorajszy dzionek minął fajnie. Byliśmy w knajpce, ale siedzieliśmy na dworze, bo w środku można było zdechnąć. Popiłam Redsika, zjadłam sałatkę grecką, a potem skoczyliśmy na jakieś zapiekanki. Było miło. Spacerowałam z Piotrkiem za rękę, a Mamcia prowadziła wózek ;-)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Zuza wariuje, rano położyłam się z nią, to okropnie mnie skopała ;-) Jej nogi były na mojej twarzy ;-)

Chyba dziś na jakiś spacerek pójdę i w końcu do tego Lidla dojdę ;-)

I od dziś koniecznie dieta, bo wczoraj się nie dało ;-)

Sarna jak dobrze, że to peruka, boś mnie wystraszyła!!! :D Nie zmieniaj nigdy koloru włosów i nie obcinaj włosów :D Jesteś śliczna taka, jaka jesteś :D

Lusia, że tak złośliwie napiszę, Aurelka w końcu ma takie spanie jak np. moja Zuzia :D Mija jej to śpikanie całymi dniami :D Hi, hi, hi :D

12 lata 5 miesiąc temu #400226 przez polunia
vestusia czytam i nie dowierzam :ohmy: To Cię braciszek urządził. Kuźwa no , ja to bym tam pojechała i nim porządnie potrząsnęła.A moze faktycznie jak mu przejdzie pierwszy "szok" , ze siostra sie o cos upomina to pójdzie po rozum do głowy. Ale niestety często się takie sytuacje zdarzaja jak ktoś dobrym chce być :(

Tak jest , wyłączę aparacik i będę miała z głowy i przy dzieciakach tez się czasami przyda wyłączyć :silly: No ja też liczę , że leki sobie poradzą. Generalnie to jestem w czepku urodzona bo co chwilę cos sie mnie ima i jakos zawsze cało wychodzę z opresji :blink:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mówię wczoraj do Damiana , że se babę poszkodowana przez los wziął , stwierdził , że 10 lat temu nie byłam taka pouszkadzana :silly:

sarna no zeby to było na kasę chorych to jescze ok ale nie bylo więc wychodiłam z siebie i stawałam obok!
To sie ubawiłam

vestusia no jak to od jutra! Po c żes parowar kupiła - do ozdoby czy jak :silly:

Ooo , Pole w niani słyszę. Wstała gadzina w końcu(9.30) a teraz to spać pewnie pójdzie popołudniu dopiero :angry:

Wieje u nas cholernie i mam stresa. Bo ja raczej panikara jestem i od czasu trąby powietrznej mam stresa , że i mnie tutaj nawiedzi.Dopóki takich zjawisk u nas nie było to się wiatru nie bałam a teraz mam świadomość , że jakieś gówno może się wykluć.Na szczęście M przy budowie domu uparł sie , że chce mieć kanał w garażu(bo on uwielbia "grzebać" przy samochodzie) więc w razie co bede miała gdzie się schować z dzieciakami. Chyba go sobie wyposażę w parę niezbędnych rzeczy albo jakąs torbe spakuje i tylko chwyce i spierdzielamy :silly: Bo ja w takim szczerym polu mieszkam , że az strach :blink:

Dobra lece bo coraz bardziej skrzeczy , do zaś i żeby tu dziś się coś rozkręciło bo wczoraj to puściutko było :S

12 lata 5 miesiąc temu #400252 przez madziaska
Dzien dobry :)

Polunia, oby leki pomogly... Ojjjj nie fane sytuacje Cie w zyciu spotkaly, mam nadzieje, ze to juz koniec Twoich "przygod " :)

Sarna, Lusia, no u mnie z cycem to samo sie zaczyna dzic. Hania miala ostatnio katar straszny, wiec czesciej ja przystawialam, bo wtedy nosek sie udraznial. Teraz katar minal, a ona cycka sie domaga czesciej. Juz tak fajnie ja mialam ulozona, cycek 4 razy dziennie. No nic, trzeba od nowa zaczynac odzwyczajanie, zwlaszcza, ze niedlugo do pracy.

Lusia, trzymam kciuki za mamcie. Bedzie dobrze i juz :kiss:

My szykujemy sie na wesele. Musze w domu posprzatac i spakowac nas. Ciesze sie, bo zawsze to jakas odskocznia :silly:

Milego dnia babulki :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #400418 przez polunia
vestusia ja też podeszłam dziś ambitnie do tematu :silly:

Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400481 przez madziaska
Ojjjj, jak dziewczyny sie zdrowo odzywiaja ;)

Ja wczoraj gotowalam Hani zupki, ekologiczne. ;) Wszystko z uprawy dziadkow :silly:

A co tu taka cisza ?????? :ohmy:

No to troche trzeba zapelnic pustki ;)

12 lata 5 miesiąc temu #400522 przez [email protected]
ale cudna Hanulka:)

Polunia jacoś niedoczytałam z tymuchologiem, wrociłam wiec-masakra!!!

jeju coś miałam jeszcze a nie pamietam.....

Madzia-no to nam się maleństwa rozregulowały:/
szykuj się na weselicho! ale Ci fajnie! tylko sięnie przyzwyczaj-tyle tego maszostatnio:P

12 lata 5 miesiąc temu #400555 przez katka
Witajcie mamutki

Na początek wam sie pochwale mój leniwiec sam sie dziś podniósł i usiadł. Tak sama z siebie to zrobiła bez zadnego podciągania na rękach tylko pięknie tak jak ja na rehabilitacji uczą. Mamusia dumna jak paw obdzwoniła pół rodziny :silly:

Lusia na pewno bedzie dobrze nie ma innej opcji.

Vestusia ja to sie wogóle dziwie że ty ten samochód pożyczyłaś. Bo najlepsza jest zasada jaka panuje u mnie w rodzinie kochajmy sie jak bracia ale liczmy sie jak żydzi. I powiem wam że żadnych wtedy niedomówiem=ń nie ma.

Madzia ale Hanulka jest cudaśśśśna

Sarna nie rób wiecej takich numerów ja sie naprawde przestraszyłam że obciełaś. A wogóle w blond ci nie za bardzo.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400578 przez vestusia
O Polunia, to żeś fotę wstawiła :D Pyszne i zdrowe jedzonko :D Ja mam taki garnek na palnik he, he, he, ale też fajny :) I jak smakowało??

Madziaska - Hanulka cudna. Ona zawsze taka fajniutka na tych fotkach. I jaka minka na trampolinie :D Ale Hania będzie miała rozrywek jak podrośnie :D

Sarna muszę przyznać, że Tobie rozrywek też nie brakuje. Ciągle ktoś regularnie podnosi Ci ciśnienie :D He, he, he, nie wiem kto bardziej - ta szwagiereczka czy np. teściowa :D Wszyscy jakby z innej planety, no szok! :D Kobieto, skąd Ty masz w sobie tyle cierpliwości???

Ja dziś pół dnia spędziłam na dworze. Pochodziłam z koleżanką, posiedziałyśmy na placu zabaw, na trawie na kocyku. Zuzia zadowolona. Potem wpadłam do mamy, Zuzia też była zadowolona :)

Odstawiła Piotrkowi histerię, bo ja musiałam jeszcze na chwilę iść do mamy i on został z nią sam. Nie wiem dlaczego płakała. Wykąpałam ją (bo on przecież zrobić beze mnie tego nie potrafi i nie zrobi) i położyłam nyny. Nie chciała zjeść mleczka, może zaśnie, nie wiem. Posmarowałam dziąsła i dałam Camilię. Ech.

Polunia - jaka Ty tam znowu uszkodzona? A z tym Twoim serduszkiem to kurka nieciekawa sprawa. Że w pierwszej ciąży tego nie wykryli? Jejor. Dobrze, że nic się nie stało.

No a ja Wam życzę udanego wieczoru :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400593 przez kima
Hejka,
ja tylko na chwilkę.

Sarnuszka :kiss:

Katiuszka gratulacje dla Olinki, a swoją drogą to dawno jej tu nie było ;)

No moja synowa jak zwykle cudna, do schrupania ;)

Dla pocieszenie powiem, że Kubusiowi odwidziało się jeść obiadki, dzisiaj jakoś zmęczył, ale już cuda wyczyniałam o każdą łyżeczkę. Już myślałam, że mu może moje się tylko odwidziało (co też nie do końca mi pasowało, bo już chwilę gotuję i zajadał jak nie wiem), że woli słoiczki i wyciągnęłam słoiczek, ale też nie chciał ;)

Ptaszynkę to bym chyba zatłukła ;)

Kredzia mam nadzieję, że nacieszyłaś się małżem ;) :laugh:

Polunia, oj przeboje miałaś, a z tym aparatem do nie żartuj, lepiej chyba go nie mieć ;)

I zapominalskie cioteczki - buziaczki dla Natalki z okazji 9 miesiąca :kiss:
oraz spóźnione dla naszego kawalera Igorka :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #400619 przez Dorciaition
Hej Mamuśki.
Koleżanka już pojechała, więc pewnie troszkę więcej będę tutaj. Choć dziwnie mi tak będzie, znowu sama ;/

Vestusia, a gdzie fotki z krótkimi włosami?

Polunia ładne serducha :lol: A Twoje fotki z krótką fryzurę mega mnie zaskoczyły. Odważna z Ciebie kobietka.

Katka
biedny Robico z tym ząbkiem. Ucałuj Go mocno.

Luśka
u nas też ząbków brak jak na razie.
Kochana, a Ty przy Amelce nie wiedziałaś nic tak?
Pięknie, że Olo u fryca był grzeczny. A tym przeklinaniem nie ciekawie cholerka. Teraz wszystko łapie, ale pewnie przejdzie mu faza rzucania mięchem.
Twój małż podobnie do mojego. Nie dawno kupiliśmy nowe auto, a on już chce nowe. No ocipiał!
Aurelcia śliczna, no i pięknie wstaje. Szybciutko będzie chodzić.
No i zdrówka dla Mamusi.

Sarna Wy znowu do Chorwacji jedziecie?? Ale macie dobrze.

Vestusia jak było na obiedzie urodzinowym u mamy?
Flaszka to dobry pomysł ,zawsze się przyda. :)

Polunia Ty już tam lepiej żadnych aparatów nie oglądaj. Koniecznie daj znać po wizycie.

Sarenka jak dobrze, że to była tylko peruka. W Twoich włosach wyglądasz najładniej.

Mmm Vestusia jak romantycznie sobie z Piotrkiem spacerowaliście ;)

Polunia Ty już nie wymyślaj z tą trąbą, choć ja w sumie też taka panikara.

Madziaska baw się dobrze, a my będziemy czekać na zdjęcia.
Hanulka jak zawsze słodziutka. A na drugiej fotce taki pulpecik kochany;)

Sarna kocham takie rozpieszczone gówniary! :angry:

Katka brawo dla Olinki :)

U nas ok, choc Lenka trochę gorzej śpi, no i nic nie chce jeśc:/

Alanek[*] :(

12 lata 5 miesiąc temu #400629 przez polunia
madziaska Haniula niczym TopModel;) A zdjęcie w kapturku to już w ogóle czad :)
Udanej imprezki :side:

sarna Ty to chyba na brak adrenaliny nie możesz narzekać , non stop cos sie dzieje :silly: A ile ta szwagiereczka ma lat?

katka gratulacje dla Olinki , zuch dziewczyna :)

vestusia mi i Poli bardzo smakowało(sobie nie miksowałam :side: ) , Kacper sie dziś stołował u mojej siostry zza płota bo na półkolonii u niej był :blink: Za to tata jak przez tel usłyszał ryba gotowana to myślał , że sobie jaja z niego robie.W domu mina mu zrzedła ale zjadł i stwierdził , że nawet dobre było :silly:

A moje serducho to dłuzsza historia i nie chce Wam tu przynudzać jeszcze bardziej :silly:

kima no co Ty , jak można ptaszynkę zatłuc , jeszcze animalsi Ci się do skóry dobiorą :blink:
Żartuję sobie z tego aparatu bo jak będzie trzeba to będę nosić , to jeszcze nie koniec świata , a jak jeszcze będzie z pilotem i wyłączę opcję słyszenia marudzenia męża i dzieci to juz w ogóle będzie super :silly: Aparat to pikuś , ludzie muszą sobie radzić z poważniejszymi problemami. Generalnie to jestem z tych co mnóstwo rzeczy traktują z przymrużeniem oka bo szkoda czasu na nerwy i rozczulanie się nad soba ;)

Hmm , a Natalka to od której z Was bo chyba się zgubiłam :dry: Ale i tak wszystkiego naj naj najlepszego. Buziaki

12 lata 5 miesiąc temu #400633 przez polunia
A no i moja panienka już całkiem pewnie sobie stoi , samo wstawanie tak srednio jej jeszcze idzie ale jak juz wstanie to ma radochę jak smok. Jak spadnie na dupsko to ryk , postawie ją i już znowu banan. No w końcu można coś zobaczyć z innej perspektywy więc co będzie siedzieć :)

12 lata 5 miesiąc temu #400650 przez Malina86
Kochane wpadlam powiedziec, żem nie obecna ja, bo Malz przyjechal ;)

Buziaki! Dobrej nocki :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka