- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wczoraj pojechaliśmy na cały dzień do znajomych do takiego malutkiego miasteczka, w sumie to większej wsi. Cały dzień grill, basen, blisko las... no bajka wrecz, aż fajnie się czułam bo tak to w tych blokach nagrzanych Spaliśmy do 9:30 Zaraz trzeba się ruszyć i coś zrobić w domu
Brukseka- super!! a który to tydzień u Ciebie? Tak nie próbowałam odtwarzać, ale dziękuje za rade
Marta82- dziękuje Lekarz potwierdził na 100%, więc jest całkiem oficjalnie Gratuluje bulgotek I fotke brzuszka zrób
Pyśkaaa- super, że wypad udany Mój syn także jakby mógł to by nie wychodził Gdzie tam sine ustka i "stare" paluszki Ach te dzieci A no i gratuluję ruchów
Anitka- i co takiego zakupiłaś? Ja na drugi dzień po potwierdzonej płci kupiłąm skarpeteczki zielone w króliczki
WhiteB- U to w weekend się u Ciebie działo I brzuszek już się pokazuje Fajnie!
Ja mieszkam na zachodzie więc nie pomoge.
Jak minął weekend reszcie mamusiek??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wrócilismy wczoraj około 20, i zasnęłam wymęczona drogą w ciągu minuty po prysznicu, nawet na siusiu w nocy się nie przebudziłam.
anitka90 cudnie robić pierwsze zakupy dla maleństwa, też już się powstrzymać nie mogę
WhiteBlackberry u mnie niesttey też nie czuć ruchów dziecka a to już 19 tydzień
moofka to ja pisałm o basenie. Ale muszę powiedziec że było całkiem fajnie. Dumnie pokazuję brzuszek. Tylko że ja tyję po całości nie tylko idzie w brzuszek, uda mi utyły, tyłek, no i zmagam się z cellulitem a to jest najgorsze.
mefiana zazdroszczę tego grila, ja mówię każdemu że mam prze ogromny apetyt na mięsko z grilka może ktoś się zlituje i zaprosi w końcu hi hi
- Brukselka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja sobie rano poszłam krew oddać i siuski i niedługo ide odebrać mam nadzieję że wszystko w porządku
i u mnie brzus odstaje
widać w końcu
- Winka_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Daj nam znać jak z kocurkiem trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze
- Brukselka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Kefir, nasz panicz kocur, dostaje już leki przeciwbólowe, bo w środę kroimy. Czeka nas pewnie przedsmak kilkutygodniowej całodobowej opieki, tyle że bez karmienia piersią.
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Takie miałam plany sprzątające na dziś, a skończyło się tak, że poszłam z synem na dwór na troche a póżniej na basen kryty się popluskać w sumie i jak wróciliśmy to padłam po prostu Jutro mamy zamiar jechać do Forstu-małego miasta niemieckiego niedaleko nas. Ponoć mają fajny basen właśnie
Anitka- uu to faktycznie okazje złapałaś Czyli jutro masz wizyte, to trzymam kciuki i czekam na wieści
Monisia- ja właśnie tak jak ty żyłam nadzieją, że ktoś nas właśnie zaprosi Ale się doczekałam, lada dzień i ty pojesz mięcha
Brukselka- trzymam kciuki za kociaka
Co u reszty dziewczyn?? Weekend trwa?
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziś już od 5 rano nie śpię, a to wszystko przez ten stres, że dziś na wizytę. Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze, ale zawsze zostaje jakaś obawa.... A wizyta dopiero o 20.15... buuuu
- Milady_de_Winter
- Wylogowany
- gaworzenie
Weekend niestety skończył się normalnie... choć chciałoby się żeby trwał i trwał. Od 5 sierpnia idę na urlop 2 tygodniowy a potem byle do końca września. Tak się umówiłam w pracy.
Weekend bardzo miły poza piątkiem, kiedy musiałam przywołać troszkę męża do porządku. Dobra kłótnia nie jest zła - przynajmniej oczyszcza atmosferę Za to reszta super: jeziorko, spotkanie z przyjaciółmi, spacerek.
Wczoraj mieliśmy niezbyt fajną sytuację. Wyjeżdżaliśmy z parkingu spod mojej pracy kiedy "stuknął" nas jakiś Pan. Absolutnie jego wina a ponieważ na naszym samochodzie nie było praktycznie śladu to po krótkiej acz intensywnej rozmowie odjechaliśmy. Niestety Pan sobie przez noc pomyślał, pokalkulował i dziś twierdzi, że wina była po naszej stronie. Odesłałam go do Męża - on sobie świetnie z takimi natrętami radzi. Przecież ja się nie mogę denerwować
Dziś po raz kolejny byłam w Toruniu...czekam do czwartku... wtedy się wyjaśni: antybiotyk czy nie trzeba.
Anitka - odezwij się po wizycie. Trzymam kciuki
Mefiana - sprzątanie nie zając - nie ucieknie a dobre samopoczucie po basenie - bezcenne.
Pozdrawiam
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a mnie ogarnela popoludniowa niemoc....wlaczylam dziecku bajki a sama sie polozylam....
Pustki cos tu dzisiaj
jak tam po wizytach?
Ja mam w pt doczekac sie nie moge
- inez_lamcha
- Wylogowany
- gaworzenie
- Już w sierpniu <3 SOFIA <3 Czekamy z tatusiem <3
Witam mam do sprzedania w 100 procentach sprawny BEBE SOUNDS super aparat dla kobiet w ciąży. cena 60zł +koszty wysyłki
OPIS PRODUKTU:
przyjazny kształt obudowy
podsłuch tętna płodu, które jest dobrze słychać od 12 tygodnia ciąży
nagrywanie dźwięku bijącego serca płodu
podsłuch tętna matki
nagrywanie dźwięku bijącego serca matki
słuchawki 2x oraz kabel umożliwiający nagrywanie w komplecie
zasilanie: 1 bateria (na wyposażeniu)
instrukcja obsługi dołączona do opakowania w języku angielskim
detektor zapakowany jest w oryginalne pudełko
urządzenie posiada certyfikat CE
ZALETY URZĄDZENIA :
po narodzinach odtwarzanie dziecku dźwięku serca matki działa na niego uspokajająco
nagrany dźwięk serca płodu służyć może jako dodatkowy materiał podczas konsultacji z lekarzem
nagrane dźwięki nienarodzonego dziecka (rytm serca, czkawka, kopnięcia) będą wspaniałym prezentem cieszącym ucho twoich bliskich.
KONTAKT 793730200
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=55275
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=55288
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Efektem zakupów z mamuśką był zakup kilku śliczniuchych ciuszków dla maleństwa Babcia dba o wnusia/wnuczke
Pisałyście o brzuszkach. Mój urusł z dnia na dzień i juz go widać że jest taki zaokrąglony Postaram się pstryknąć mu w najbliższym czasie jakąś fotkę to się pochwalę
Ogólnie mam dziś zamułę i doła hormony szaleją na całego.
Wieczór spędzimy z znajomymi więc chociaż jakaś rozrywka będzie
Pozdrawiam
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Zaraz się pakuje do łóżka i koniec na dziś
Anitka- trzymam kciuki za wizyte
Milady- u mnie czasami też takie zdrowe oczyszczanie atmosfery następuje. Od razu lepiej
No to teraz czekamy na info w czwartek.
Gosica- ale masz dobrze z tym, że mamcia tak blisko Pstrykaj fotki i wrzucaj śmiało Ja właśnie uwieczniłam 20 tydzień
Faktycznie bardzo tu spokojnie u nas Widać, że pogoda dopisuje hhe.
- GOSIA82
- Wylogowany
- budujemy zdania
Te weekend wolny,ale za to mamy upały(co rzadko się zdarza w Anglii,więc wybraliśmy się na plażę(na samo południe Anglii-tam są piękne miejsca).Woda zimna,ale nasza Martynka nie wyszła z niej przez 4 godziny.
Gdzieś przemknął temat teściów-moi są super,bardzo mili,ale mieszkać z nimi bym nie mogła...
Brukselka-mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze z kotkiem.
Mefiana-gratuluję córeczki!Fajnie,że parka.U mnie chłopiec,a mam córkę
Ja 19 lipca mam kolejne usg(drugie i ostatnie),wtedy zbadają dziecko dokładnie,trochę się denerwuję...Miałam dodatkowe usg w poprzednim tygodniu,ale badali tylko szyjkę(dopochwowe) i kolejne szyjki będę miała 23 lipca.