BezpiecznaCiaza112023

Grudnióweczki 2013 :)

11 lata 5 miesiąc temu #702817 przez moofka
Czesc dziewczyny :)

u mnie tez się pogoda zepsuła więc dzisiaj tylko spacer, a pływania nie będzie. Poleze z książka i będę czekać na kolejne smyrniecia od dzidzi :)

Agacior dobrze, że poszlas do tego gina.... Wypoczywaj!

co do mebli brw to mamy w salonie i sypialni, szkoda że nie mają lozeczek dla niemowlakow.

W nd wracam już do domu, mąż sie stesknil :) a w pon idę do ginka, muszę się zapisać na to usg polowkowe i liczę że my też już poznamy płeć :) on pracuje w szpitalu w którym będę rodzic więc zapytam go o szkole rodzenia bo czy płatna czy nie to my i tak pójdziemy.

Czytam, że fotek przybywa na mailu. Zajrze po powrocie i wyśle Wam moje nowe :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #702956 przez mefiana
Witam w ten chłodny deszczowy dzień :)
Dziś całkowicie nie mam co robić i nie wiem czy jest sens wymyślania sobie na siłe zajęcia.

Pyśkaaa- ja właśnie w pierwszej ciąży dowiedziałam się coo to zgaga i dopadła mnie jakoś w połowie ciąży i trzymała z 3tyg ale to też wieczorami i tak mocno ze rennie jadłam jak cukierki i zasypiałam cmokając jednego w buzi. Dlatego jak ma być to niech zostanie taka jak teraz delikatna :) Oby. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte, czekamy na relacje oczywiście :)

Milady- mnie tak nastawiali na dziewczynke wszyscy i chcąc nie chcąc też się gdzieś tam nastawiłam już, choć miałam nadzieje, że będzie na przekór :laugh:

WhiteB- taaa tego z obżarstwem nikt nie pomyli, z brzuchem piwosza też raczej nie :laugh:
A te wkładki nosisz już? Mnie tak czasami zamrowią sutki, że się od razu dotykam czy nie mokro i chyba na wszelki wypadek kupie by były w domu sobie i czekały na otwarcie baru mlecznego "u Ani" :lol:

Anitka- właśnie zaglądnełam na ten kalendarz i data om to 24 luty więc msc poczęcia to marzec i z tego wynika, że powinien być chłopiec :S

Jeta- o widze, że się dzieje u Ciebie :laugh: Fajnie, lubie takie zmiany :)

Moofka- wcale mnie nie dziwi, że mąż się stęsknił za wami :) To w poniedziałek będziesz miała robione usg?

11 lata 5 miesiąc temu #702963 przez WhiteBlackberry
mefiana Nosze te wkładki, nosze, bo bym cały czas z plamami chodziła :D
Hahaha mój bar mleczny "u Natalki" otwarty całą dobę :D

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #702974 przez Pyśkaaaa
my po spacerku raz pada raz nie i dośc chłodno dziś ale nie narzekam :) mój synuś dzis wywalił sie i na czole znów mamy guza :(

Mefina to u mnie też w połowie sie pojawiły i to po ukochanych pierogach ruskich mam nadzieję że w tej ciązy obejdzie się bez tymbradziej że mdłości czasami dokuczają :cheer:

Jeta to wybaczone skoro sypialnie remontujecie :P

White hahaha to sie usmiałam z mleczarni u mnie w niedz jakaś masakra była z mleczkiem :P

Moofka no jak mężus tęskni to trza wracać :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #702979 przez Gosica
Witam Mamuśki :)

Przeżyłam jakoś tą noc z myślą o tym podłym gadzie, nawet nie było tak źle ale do kibelka nie odważyłam się iść, trzymałam aż do rana żeby po ciemnym domu nie łazić :P
U mnie pogoda też paskudna, ale jak że by inaczej przecież zaplanowałam wycieczke na weekend i z moim "szczęściem" będzie lało jak z cebra od dzis do konca tygodnia az wyceiczki będzie lipa :P
Brzuch z dnia na dzień mam coraz większy, jak tak dalej pójdzie to pod koniec się w drzwiach nie zmieszczę :P Moja mamuśka jak była w ciąży z bratem, który urodził się gigantem bo mial az 76cm, też tak miała i oby historia się nie powtórzyła :)
Poza tym mam problem z nogami. Zawsze mi puchły dość konkretnie, ale teraz to masakra do tego bolą i wcale ta opuchlizna nie chce złazić :pinch: Wysłałam mojego Ł. do apteki po jakiego specyfika może coś ulży.
Umyślało mi się dziś tworzyć kulinarnie, zaraz będę szykować lazanie :P Tylko muszę się zebrać w sobie bo mam lenia chwilowo :P
Buziaki :)

[/url]

11 lata 5 miesiąc temu #702985 przez moofka
Pyska ale fajny brzusio :)

Mąż się stesknil albo tak mówi bo mu się już żonowych obiadkow zachcialo :P

Mefiana w pon idę na zwykła wizytę, myślę że usg będę miała 29.07. bo wtedy muszę też pójść po kolejne L4.

11 lata 5 miesiąc temu #703000 przez Pyśkaaaa
Gosica 76 cm?? :cheer: to ile ważył?
Moofka ja też licze na kolejne L4 w piatek :)

11 lata 5 miesiąc temu #703037 przez Gosica
Pyśkaaaa No powaga, ja nie widziałam, bo starszy ode mnie 10 lat, ale mama mówi że od razu było widać które to jej dziecko bo największe tzn najdłuższe :P A ile ważył to nie wiem, ale chyba nie strasznie dużo jak można by sądzić po tym wzroście.

[/url]

11 lata 5 miesiąc temu #703163 przez Agacior
Witam w tą pochmurną pogodę :)

Dzięki dziewczyny na słowa otuchy i wsparcie. Szczerze mówiąc to jestem jakaś spokojna w środku, aż mnie to dziwi ale mam nadzieję, że teraz przeczucie się sprawdzi i będzie wszystko ok, bo co do płci to zawiodły :blink:

Ale macie ładne brzuszki, aby dalej maleństwa tak rosły :) Mój brzuchol jak na razie nie rośnie :angry: Na początku strzelił a teraz stoi w miejscu ;)

Nie wiedziałam, że tak wcześnie już "mleczarnia" się otwiera :lol: U mnie na razie jeszcze nic nie widać.

Gosica rzeczywiście długi ale lepiej chyba długie maleństwo urodzić niż duże wagowo :blink: Mój M jak się urodził miał tak duża głowę, że była większa prawie od całego niego, podejrzewali wodogłowie ale po prostu taki urok i też się boję żeby nasze maleństwo nie poszło w tatę z głową bo będzie ciężko :P

Miłego lenistwa :blink:

11 lata 5 miesiąc temu #703275 przez GOSIA82
Hej Dziewczynki!
Mefiana-fajnie,że masz tyle rodzeństwa,ja mam starszą siostrę(2 lata),z którą jesteśmy dość blisko i brata(10 lat młodszy),z nim zero kontaktu,zabiłabym po dłuższej rozmowie.Myślię,że to wina moich rodziców,że nie mamy z nim dobrego kontaktu,zawsze chowali go "osobno" jak jedynaka i są efekty. U mnie tak nie będzie...
Pyśkaa-super brzuszek!
Moofka-ja mojego zostawiam na 5 tygodni,jadę do Polski na urlop tylko z córką i pieskiem 28 lipca i wracamy 11 września(zaliczymy wesele 7 września),mąż dojedzie do nas przed weselem,nie ma biedny tyle urlopu.
Gosica-mi też trochę puchną,ale wydaje mi się,że to wina upałów i pracy,ja muszę chodzić w butach z blachami(safety), po 8 godzinach mam trochę dość.

11 lata 5 miesiąc temu #703362 przez mefiana
No i z tych nudów usmażyłam placki ziemniaczane :) Poprosiłam M by mi je starł, bo ja tego nie znosze, to skubany wziął się na sposób i blenderem pyrki potraktował :ohmy: Ja w tym czasie starłam kurze, odkurzyłam i wstawilam zieloną fasolke do gotowania na parze. Teraz jak w kuchni zapanowała równowaga, to klapłam na tyłek, ale zmęczona jestem nie powiem :)

WhiteB- Chociaż wątpliwości nie ma, ze dzidzia będzie miała karte stałego klienta "u
Natalki" :laugh:

Pyśkaaa- ja właśnie się łudze, że ta moja się nie nasili :huh: Śliczny brzuchalek :)

Gosica- 76cm!!! to od razu w koszykówke zaczął grać :laugh: Ja tak mam zamiar na 56cm ciuszki poszykować, syn miał 51cm. Mama twooja musiała być fest zaskoczona :lol:
Lazania- mmmm pycha!

Agacior- sprawdzi się na pewno. Fałszywy alarm macica podniosła, teraz grzecznie poczeka do conajmniej 38 :blink:

Gosia- no właśnie starsze rodzeństwo to zawsze chciałam mieć :)

11 lata 5 miesiąc temu #703534 przez Brukselka
Ha! Potwierdzam kolejną dziewczynkę! :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #703545 przez mefiana
Brukselko- moje gratulacje!! :lol: :lol: Nie wiedziałam, że dziś się wizytowałaś :laugh: Fajniusio :)

11 lata 5 miesiąc temu #703548 przez Winka_
Brukselko gratuluje córusi!! a jakie miałaś przeczucia??

Ja spytam gina o tą szkołę rodzenia bo nie wiemy czy ktoś z rodziny przyjedzie nam pomóc na samym początku a ja w ogóle nie miałam styczności z takim bobasem, mój mąż raczej też nie na tyle żeby się zająć więc musimy jak najwięcej wiedzy wchłonąć teoretycznej potem i tak wszystko wyjdzie w praniu ale stracha mam troche jak sobie poradzimy :ohmy:

11 lata 5 miesiąc temu #703553 przez anitka90
Gratulacje Brukselko!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka