- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Brukselka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ogólnie wczoraj na badaniach było jakoś dziwnie: najpierw czekałam godzinę, bo była obsuwa, później lekarzowi nawalił sprzęt i mogłam oglądać tylko na jego monitorze. Jakość była tragiczna. Nie zdziwiłabym się, gdybym za miesiąc dowiedziała się o chłopcu. Oczywiście na koniec zainkasowali 250 zł...
Dostałam wprawdzie płytkę dla męża, bo ten czuwał przy kocie, ale też niewiele można zobaczyć.
Zdjęcia domniemanej cipki wyślę za chwilę na maila.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Gosica Wow No to długiego masz brata
mefiana Ja ogólnie nie lubie placów ziemniaczanych
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja zrobiłam sałatke i wyszła zajebista
Brukselka Kolejna piczka w naszym gronie Zobaczymy co moja kruszynka pokaże między nóżkami
Ja w sumie ciągle mówie do brzuszka jak do dziewczynki...a to 'Amelko', albo 'księżniczko' zobaczymy czy i moje przeczucie się potwierdzi
Winka_ Sytuacja identyczna jak u nas Też musimy się uczyć całej 'instrukcji obsługi niemowlaczka' bo nigdy nie mieliśmy styczności
Ja już w pracy siedzę, pogoda u mnie paskudna! Pada
Zaraz będę się zajadać Jogobellą malinową z bułeczką
Któraś chętna?
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Brukselka gratuluje dziewuszki
White to masz mega młoda Tesciową moja gotuje rewelacyjnie uwielbiam jej kuchnie
a ja dzis sie wybieram poogladac malucha trzymajcie kciukaski
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
whiteb dobrze, że chociaż z sałatka ja wyprzedzilas moja teściowa też słabo gotuje, najlepiej wychodzą jej pieczenie a reszta jest albo przesmazona albo rozgotowana....
pyska zaciskam kciuki
dziewczynki pamiętajcie żeby wysłać dane o płci do tabelki w prywatnej wiadomości
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Witam
WhiteBlackberry to Cię teściowa uraczyła moja akurat gotuje dobrze w restauracji pracowała swego czasu, ale ja się też nie daje bo skończyłam szkołę gastronomiczną, też pracowałam w restauracji więc gotować umiem, gdzie wszyscy byli zdziwieni tym że od początku gotjuę dla nas sama
Pyśkaaaa trzymamy, trzymamy
Ja wizytę mam w piątek za tydz. i mam gromną nadzieję że moja Dzidzia się już ujawni w końcu.
Co do brata to wcale taki wysoki nie wyrósł ja by się mozna było spodziewać, chociaż najwyższy z nas wszystkich, a była nas trójka
Jestem zła bo tak jak przewidywałam z wycieczki jutro lipa, przełożona, bo znajomym się odmyslało
A dziś (że się nieskromnie pochwalę) świętuję 24 latka za mną
Miłego dnia
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja wizyte mam dopiero 29 lipca... moim zdaniem zbyt długo trzeba czekać Najchętniej oglądalibyśmy naszego skarbka codziennie
moofka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wczoraj po wyjściu z basenu zauważyłam że wydostaje się ze mnie jakiś śluz zabarwiony na różowo, do tego wyleciał jeden skrzep krwi, zadzwoniłam do lekarza mówi żeby się nie martwić a jak chcę to mogę dla spokoju podjechać na pogotowie. Równie dobrze mógł powiedzieć żeby do niego przyjechać. Położyłam się i jest narazie dobrze, zaraz się uszykuję i lece do niego do gabinetu niech zrobi chociaż usg i sprawdzi czy wszystko jest ok.
Mefiana prześlij linka do szpitala o którym pisałaś że mają zdj. z porodówki. Chętnie podględnę
Gosica Wszystkiego najlepszego dużo zdrówka, spełnienia mażeń i szybkiego bezbolesnego porodu ale miałaś przygodę z gadem, chyba bym po czymś takim bała się po domu chodzić. Dobrze że nie byłaś sama. Aż mnie ciarki przechodzą jak pomyślę o stworze.
Agacior Gratuluje córeczki i nie martw się teraz pracą tylko odpoczywaj aby wszystko było dobrze, reszta się ułoży
Milady ja też jeszcze czekam na wiadomości co tam w środku siedzi chłopiec czy dziewczynka. A z tymi humorkami to myślę że każda z nas teraz ma. Nic się nie stresuj tym, teraz nam więcej wolno.
WhiteBlackberry myślę że można coć spokojnie znaleźć w brw, my wybraliśmy meble do salonu.
jeta nieobecność usprawiedliwiona Tylko nie przemęczaj się za bardzo
Brukselka ale super kolejna dziewczynka, gratuluję
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pogoda porażka u nas Chciałam iść z synem do miasta połazić troche no ale nie ma szans nawet Chyba mnie zaczyna coś podswędywać w kroku i to zaczeło się zaraz po pływalni jak byłam z synem. W czwartek mam wizyte i niech mnie sprawdzi, bo może tam już się zaczyna jakaś infekcja Przyjaciółka poleca podmycie się szarym mydłem, bo też w ciąży różne dziadostwa się jej łapią a że mam w domu to dziś użyje. Używam płynu z kwasem mlekowym, ale jak widać to i tak nie chroni
Brukselko- właśnie oglądnełam fotki i wg mnie to pipencja Po swoim usg googlowałam jak wyglada na usg dziewczynka i w sumie to właśnie takie zdjecia były. No ale 80% dla lekarza to nie 100%.
WhiteB- właśnie mój M też nie lubi placków ziemniaczanych Teściowie jedzą z cukrem co jest jakąś porażką kulinarna dla mnie i jak synek to zobaczył to płacz, że też chce Masz naprawde młodą "teściową" można by rzec, że....dopiero się uczy Moja podbija pod 70 i jest starsza o rok od mojej babci Gotuje dobrze, ale często za tłusto jak dla mnie i staram się częściej ją "odciążać" z tych obowiązków mimo, że to jest jej jedyna dzienna aktywność po przebytych chorobach.
Jeśli chodzi o jajka, to nie wiem jak to się ma do zjedzonego, ale jak nic Ci nie jest do tej pory to może skończy się na strachu..mam nadzieje. W sałatce zepsutego jajka byś nie przegapiła. Nie ma szans
Pyśkaaa- to czekamy na relacje
Gosica- ładny awatar :)Wszystkiego najlepszego!!!! Dużo zdrówka i szczęścia i zer na koncie aaaa co! Ja nie za bardzoo umiałam gotować, ale jak mieszkaliśmy w Ire to z toną książek kulinarnych jakoś to ogarnełam, choć są dania za które się nie wezme nie ma szans np za bigos, galarete etc
Monisia- czekam co lekarz Ci powie i trzymam kciuki. Może nawet usłyszysz nowine o płci:)
Tj link do strony szpitala, tam na dole są fotki
szpitalnawyspie.pl/PL/401/Ginekologiczno-Polozniczy/
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monisia aby nic się złego nie działo :*
Mefina u nas tez pogoda w kratke ale spacerek zaliczyliśmy
- Milady_de_Winter
- Wylogowany
- gaworzenie
Moja teściowa zwykle gotuje dobrze... choć czasem uda jej się coś spaprać np. ostatnio gołąbki były całkiem niesłone. Ogólnie lubię u niej jeść bo zawsze jest zupa i drugie danie. Oczywiście wolę kuchnię swoja i mojej mamy ale teściowa robi nieziemskie placki ziemniaczane i wątróbkę zresztą mój tata tez świetnie gotuje
Brukselko - jak dla mnie tez dziurka Gratuluję Będzie mała księżniczka!!
White-B - ja tez myślę, że zanim jajko dotarłoby do dziecka Twój organizm by je odrzucił.
Gosica - wszystkiego najpiękniejszego i spełnienia marzeń.
Monisia - my kupiliśmy w marcu własne mieszkanko i miałam dużo frajdy podczas meblowania i przystrajania. Zazdroszczę Ci odezwij się jak już będziesz po wizycie. Trzymam kciuki.
Niestety od rana dostałam złą wiadomość. Moja przyjaciółka, z którą miałyśmy razem wózkami jeździć wózkami, poroniła. Już drugi raz w tym roku Nawet nie wiem jak ją pocieszać. Napisałam, że jak będzie potrzebowała to jestem do jej dyspozycji. Ale nie wiem czy będzie chciała patrzeć na mój brzuch w tym momencie. Ehhh... życie czasem nie jest łatwe.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Milady strasznie mi przykro z powodu przyjaciółki
White tez myślę że raczej nie zaszkodziło
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ochłonę trochę i zajrzę za chwile
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Monisia zmien koniecznie tego lekarza bo jakiś patałach a Ty zamiast uzyskać pomoc to się denerwujesz