- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anafora21
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
To prawda , że od siedzenia w domu robi się tylko gorzej ;/ Najgorsze, że ja kondycje jakąkolwiek straciłam. Wczoraj jak poszłam na zakupy to ledwo wróciłam w takim stanie byłam. U nas dziś generalne porządki, wkręcanie karniszy ( nareszcie). Słońce piękne tylko ten mróz -8;/
Agat- uważaj Kochana z tym ciśnieniem. Dobrze zjeść coś słodkiego na podniesienie ciśnienia:)
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
malwi ja tez mam szlaban na samochód, ale czasem malż zapomina... A tak to przebiegła jeździ moim, twierdząc ze trzeba go ogrzać bo zamarza pod domem...
W związku z czym tez rozleniwilam sie na maxa, potem trudno będzie sie zebrać do pelnoetetowego a nawet ponadetatowego dzialania
W domu chlewik, młodzież trudno zapedzic do sprzątania a mnie sie po prostu nie chce, poza tym od wysiłku mam skurcze B-H, więc tym bardziej nie chce sie na nie narażać
monia, fajnie ze tak niedługo masz termin, w sumie zazdroszczę, choć ta pogoda mnie osłabia. Miałam taka nadzieje na ciepłe swieta więc w sumie jak Mikus posiedzi do swojego terminu to szanse na ciepelko wzrosną...mam nadzieję
agat, no niefajnie z tym ciśnieniem, 9 miesiąc to juz nie jest czas na "normalne" życie niestety
... To juz bardziej przypomina kalectwo
Jak zaczęłam 8 miesiąc to powiedziałam rodzinie, ze dobrze to juz było, teraz będzie raczej ciężko więc oczekuje specjalnych względów no to mi zaszlabaniono samochod a ja miałam na myśli wiecej pomocy z ich strony i wyrekę : zamiast proszenia sie o wszystko, ehhh życie
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Fakt, ze czasem niekomfortowo sie czuje, kibelek potrzebny dużo częściej niż normy przewidują czy pzysiąść tu czy tam trzeba, ale to tak jakby mi odmawiali prawa do własnego rozsądku
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Rozumiem Cię w pełni. Wcześniej dwie prace, stowarzyszenie i studia dzienne, a teraz tylko studia 2-3 dni w tygodniu oraz stowarzyszenie i jaja znoszę! Już nie wiem czy stać czy leżeć, czy jeść czy sikać... Muszę zacząć grać w gry oglądać filmy i seriale, bo inaczej ciągnie mi się okropnie :/u mnie w szkole rodzenia położne mówiły, ze na spacer to można w ten sam dzień co się ze szpitala wróci już wyjść
Anabell ja byłam bardzo aktywna przez całą ciąże a teraz mąż mi zabiera kluczyki od auta i większość czasu siedzę w domu i też uważam, że mi od tego gorzej Rozleniwiłam się maksymalnie i od poniedziałku mam zamiar się zbuntować
Mam wrażenie że od siedzenia w domu wszystko mi się zastaje :/ Wyjdę na piętro i sapię jak suka w rui.... tragedia
Ja na szczeście samochodem jeżdżę na uczelnię i do sklepu Chyba bym męża wyśmiała jakby mi zabrał samochód.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
gotowanie,sprzątanie,zakupy,pakowanie i Majos. starzeje síe chyba:-)
a na dodatek Mati robi powtórkę z wczorajszego meczu z machaniem lapkami w pipce i jeszcze teraz ma czkawka:-)
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
Sobota w rodzinnym gronie:-p
Co do samochodu to nie ma problemu, na razie nikt mi nie zabrania,jedynie w dalsze trasy nie mogę sama jechac:-p
Spadam na basen:-)
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Ale normalnie nie mam chwili dla siebie.
Jutro niedziela. Od dawien dawna mąż ma wolne, to może trochę odpocznę. Chociaż jak go znam to sobie coś wynajdzie do roboty.
Na szczęście mam już zupkę z dziś, mięsko rozklepane się w przyprawach marynuje. To jutro będzie szybko Chociaż już mi wymyślił, że zjadł by tortille - taką domową.
Taki wał
Lecę za chwilę do wanny (marzy mi się już nasz prysznic), a potem nie wiem co. Najchętniej łóżeczko i książka.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja dziś polatałam z mężulkiem po sklepach i wzbogacił swoją garderobę o kilka nowych ciuszków a ja dla siebie nie kupiłam dosłownie nic. Poczekam aż mała się urodzi bo tyle fajnych rzeczy widziałam ale szkoda mi kaski bo nie wiem jak będzie u mnie z rozmiarem po porodzie
Poza tym później odwiedził nas brat z żoną i córką i dopiero co pojechali i tak dzionek u mnie minął.
Malutka jak zwykle nadaktywna i fika nóżkami po prawym boku.
Ja tak sobie myślę, że pewnie urodzę po terminie bo wy tu piszecie o skurczach przepowiadających i twardnieniu brzuszka a ja nic takiego nie odczuwam a jutro zaczynam już 38 tc więc mała szansa, że urodzę wcześniej.
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
Też na razie nie czuje zadnych skorczy, troche się boje że jak bedzie zblizal się porod a nie bede czuc skorczy:-p
Jedynie co to mam często twardy brzuszek.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak baaaaardzo bym chciała urodzić przed terminem, bo do 22 kwietnia ( a przecież można i po terminie) to zeświruję