- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
ile dni roboczych czekalyscie na FIRSTBIKA?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Kurcze Creo dopadło nieźle Leosia :-/
AGAT super wyglądacie
Suzi najwyższa pora zabrać siè za kreacje weselną
Tysiak gratuluje Synusia
Azja super domek ma dziudziuś widze że Jasiek też uwielbia gajaki i klocki :-D
Dave jak ogarniesz swój handel podaj link potrzebuje klocków albo cos edukacyjnego
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Monia - masz tu mojego OLX`a mam tam prawie wszystko (chyba) olx.pl/oferty/uzytkownik/1B5G9/ a polecić mogę na bank coś takiego.
Ten sorter jest mega!
A i młody mam ostra zajawkę na to, uwielbia układać, wkładać, wysypywać itp. No a Maja układa słówka, które jej napiszę na tablicy:) Więc wspólna zabawa. mam też inną, mniej kolorową wersję oraz cyferki.
Ten tez jest bardzo fajny
i ten
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Dave moim zdaniem lewa stópka tego dziecka mocno się wykrzywia. Adaś ma tę samą wadę. Ja bym niedługo pokazała dziecko jakiemuś specjaliście, niech oceni czy to fizjologiczne, czy już nie.
Tyle, bo Jagoda ma dziś bunt na cycka :/
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Azja ale masz już fajową piłeczkę i tak jakoś mi się wydaje albo Ty masz brzuszek wysoko albo ja nisko a Jasio słodziak i fryzurka tez ok nie wiem o co Ci chodzi
Dziewczyna z czerwcówek/lipcówek już rozpakowana... 30 tc Maluszek ma się całkiem dobrze ale wiadomo przy takim maleństwie to każdy dzień się liczy. Niewiem ile waży maluch. Oby ładnie przybierał i się dobrze rozwijał Ona leżała na patologii bo słabo przybierał na wadze w brzuszku i ostatnie ktg wyszło źle, na usg małowodzie i zrobili cc na cito. Okazało się, ze mały był owinięty pępowiną i pływał już w zielonych wodach. Aż strach pomyśleć co by było gdyby nie była w szpitalu...
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Tysiak pokaż brzucha to ocenimy czy nisko czy wysoko
A ta dziewczyna co ur miała identyczny termin jak ja. Az mi dziś ciary przeszły jak przeczytałam. Mam nadzieje ze będzie ok z maleństwem dobrze ze była w szpitalu pod kontrola
Anabelle ja czekałam na rower chyba 4 dni
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Azja -świetny brzusio.....śliczny. Ty sie nie spiesz, masz jeszcze czas. Tamta dziweczyna jak widać od jakiegos czasu miala problemy, a Ty nie , wiec spoko luz, no stress. Ty masz byc czerwcowką i bedziesz!
Ja sie chyba wypiszę z tego forum, bo zazdrocha mnie męczy jak patrze na te Wasze brzuszki i maluszki...
Agat.- świetnie wyglądałas, Jagodka -Miss Niemowlaka, Adamson -maly przystojniak. Co do humorow -no coż.....mamy tak samo plus niejedzenie, więc Ty i tak masz lepiej
Z tym niejedzeniem to ja juz na prawdę resztkami gonię.... Kotlety są bueeee, od kilki dni jie zjadł ani grama....
Mleko, mleko, mleko, mleko....czasem herbatnik, mleko , herbata, mleko, herbata, mleko herbata, herbatnik. KONIEC.
NO TO PRZECIEŻ IDZIE OSIWIEĆ!!!! Mam na zmianę atak depresji i agresji, autentycznie!!! Ten dzieciak zalatwi mi Tworki bez kolejki ( dla osob niezorientowanych - w Tworkach jest najbliższy szpital dla chorych psychicznie...)
Na urodziny Miko dostanie woz strazacki -bo kocha milością absolutna Strazaka Sama ( jedyna bajka jaką oglada i dzieki niej zjada owsianko-jaglankę...) iserię książeczek "Ulica Czeresniowa" , tyle wiem.... w sumie wydaje mi sie ze ja sie bardziej cieszę tymi gadzetami niz. Miki, bo dla niego i tak najlepszą zabawką jest mop, tarka, szczotka i szufelka , gazety do darcia...kawalki drewna do kominka....itp.....zabawki go nie kręcą. Nic a nic.
Na spacerach dobija mnie zbieraniem PETOW nie wiem czy to nie przez żywiolową reakcję jaką zawsze tym u nas wywoluje, ale stalo sie to jego nalogiem, ukochanym sportem w ktorym jest absolutnym dlugodystansowcem. Nie da mu sie tego wybic z glowy, ani tlumaczeniem, ani krzykiem..NICZYM. jak tylko jest puszczony "wolno" NATYCHMIAST rzuca sie na kazdego peta ktory znajdzie sie w jego zasięgu.......MASAKRA!!!! jak ten dzieciak mńie nie wykonczy to bedzie cud!
Do rowerka się kiedyś przymierzymy, moze w Decathlonie, ale on ogolnie malo rowerkowy i malo pojazdowy, więc narazie bez spiny. Na tym puky wutsch dzieciaki szaleją a on olewa, więc nie ma sie co w koszta wpędzać skoro następny mialby leżec i sie kurzyć.
Slownik mu sie powiększył o "tatuś" i "mamuś", "przepraszam" i "dziękuję", telewizja ( zizija ).. Ale generalnie z tym tez szalu nie ma...woli gadać po swojemu.
. Niech te cholerrrrrrne piątki wreszcie wylezą wszystkie bo O-SZA-LE-JĘ....!
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój dziś w miarę znośny, za to Jadźka bunta na cycka miała i każde karmienie to były akrobacje kosmiczne. Raz jej nawet mleko swoje w butli dałam, wypiła łajza choć chwilę wcześniej cyckiem pluła Jaki to babsztyl okropny
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Dave dzięki.
Tysiak u nas z kwietniówek Aga urodziła w 26 tyg w styczniu i jest wsio ok z mała u niej poprostu wody odeszły zielone...
Czemu nikt nie wie.
dzisiaj padam Olek chyba skok przechodzi bo jest okropny...
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
pogoda się ładna zapowiada. Maja mała katar a wiatry były u nas ogromne to w domu się kisiliśmy. Dziś już nie popuszczę wyjścia bo zwariuję z nimi. Mateo coś ostatnio naręczny się zrobił. No i ja ciągle z nimi muszę być. Masakra.
A i gagat mały coś średnio w nocy śpi. Nie wiem co to się porobiło znów. Nigdy idealnie nie było, ale teraz bleeeee.....
Dobra lecę, póki jeszcze gluty śpią. Bo ostatnio co sobie chciałam wstać przed nimi to wielmożny pan też wstawał i nici z chwili w samotności.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Jakiz tu ruch, jakiz tu gwar...
Zapewne odbywa sie to tak -wchodzi ktos na kwietniowki 2013 i patrzy -ooooo, post Dave z wczoraj, eeee, to poczekam az sie ktos w koncu odezwie to moze i ja wtedy napisze....a ze reszta tez tak kombinuje no to mamy juz 14 albo wiecej godzin post Dave z wczoraj i ..........
Piekna pogoda u nas,wiec pewnie zaraz na spacerek co nieustanie u nas rowna sie zbieranie petów, chyba ze uwiężę gada w wozku.... No ręce opadają. Chociaz zmiana jest, bo zaczął zbierac jeszcze ptasie kupy i wyżute gumy......
W niedzielę mamy urodzinki i chcialabym podac jezcze cos oprocz tortu ale mam pustke w glowie!! Podrzućcie mi jakies pomysly na salatki i coś na cieplo,ale szybkiego w przygotowaniu, normalnie NIC mi do glowy nie przychodzi....
Agat -Ty robilas chrzciny i urodziny ostatnio -co bylo jedzone???
CreMoniu -Wy dzis swiętujecie choc pewnie obchody w wikęd ale jakie pomysly na menu urodzinowe???
Azja- a Ty ? Masz jakies plany i pomysly kulinarne?
Magda -a co u Was bylo na stole??
Monia- a co u. Was?
Pomożcie bom wyprana z pomyslów
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Buziaczki dla Leosia
U nas tez dziś piękna pogoda. Jedziemy zaraz do Lublina wózki pooglądać bo na nic się zdecydowac nie mogę a tu czasu coraz mniej. Kask młodemu chcemy kupić wiec do decathlonu wstaoimy. Ciekawe czy da przymierzyć bo ost z tym kiepsko :/
Suzi popytam M o jakieś przepisy bo on ost bardziej zainteresowany na szybko M czasem robi taka przekąskę na liściu cykorii układa się farsz z łososia pomidora i szczypiorkiem szybko a pycha. Le musze jego podpytac o proporcje ale to pewnie wieczorkiem napisze ja wrócimy z wojaży
Wiecie Junior tak mi ie ost w brzuchu wierci jakby miał ochotę przez pępek wyjść