- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
Ale super!! Trzymaj sie o dochodz szybko do siebie
A Mikus ma nastroj niszczycielsko awanturniczy wiec teraz wiecej nie popisze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
Kaikai gratulacje zdrowka dla Was zyczymy i zdaj relacje jak bedziesz juz mogla
Dave tam na stronie jest jakis numer,chyba przedzwonie jak uspie Tomka, bo juz nie moge sie doczekac:-) My mamy kask na jesien byl za duzy musze teraz przymierzyc Tomkowi bo tez wole dla bezpiezenstwa chociaz maz sie ze mnie smieje i dziwnie patrzy na to, tez mieszkamy na wsi. Ja jednal wole kask zeby Tomek mial bo on za dziki jest, czesto nawet nie zauwazy jak sie uderzy i biegnie dalej, a jak juz zauwazy to podchodzi do mnie krzyczy ala i czeka na magiczny pocalunek mamy w bolace miejsce:-D i zaraz bol przechodzi haha
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Madzia - i co? dzwoniłaś? Jak co to uruchomię znajomości
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Monia a jak u Was?? jak tam sie amsz po porodzie, juz w domku jestescie ??
my zdarzylismy spacerek zaliczyc, a zaraz lunał deszcz, a teraz wieje jak cholerka, wiec jak Mlody wstanie spacerku juz nie bedzie
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Jutro mam zabieg w znieczuleniu ogólnym, endoskopowo będą usuwać te kamienie, bo mam zoltaczke.
Sam ordynator chirurgii będzie robił, ale mnie zaszczyt kopnął w ogóle wszyscy są tu dla mnie mili, nie żałuję że trafiłam akurat do tego szpitala.
Niunia jest śliczna, podobna do Dawidka tylko ma więcej czarnych włosków na głowie.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Agat już druga pediatra stwierdziła, że u niego to nie alergia, raczej łojotokowe zapalenie skóry, te zmiany sa tylko na twarzy, całe ciałko ładne...
Czeka mnie zmiana przychodni, w tej drugiej przyjmują dwie pediatry jedna jest dermatologiem, pracuje też w centrum zdrowia dziecka, druga pracuje u nas w szpitalu, i ma prywatny gabinet niedaleko mnie w razie nagłej sytuacji, no i moja ciotka jest w tej nowej przychodni pielęgniarką. W tej mojej to olali tą skóre małego, jak powiedziałam, że to chyba skaza to przyjęli do wiadomości i tyle...a Tymon waży 8300
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A w ogóle dziś byłam z nią na kontroli u chirurga i już nie musimy się pojawiać w sprawie przepukliny
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No a jaka ma być Darusia -wiadomo ze musi byc śliczna! Corka TAKIEJ mamy.......
Dobrze ze bedziesz miala endoskopowo, bo cięcie cc i teraz po tradycyjnej operacji tobyś byla niezle "pochlastana"....
Ale przeżyć.....omg! Ale przynajmmiej będziesz miala z glowy te cholerne kamienie, to duza ulga, serio!
Duzo zdrowka!
A malą dają Ci karmic? Bo te znieczulenia......
Agat - popróbuj wykluczać rożne pokarmy... Takie zmiany najczęściej mają podloże alergiczne. I to często na rzeczy ktorych nigdy byśmy nie podejrzewały.... Mikuś np jest uczulony na jabłko i troche czasu mi zajęlo dojście do tego i od chwili kiedy wyeliminowalam jablko ze swojej a potem jego diety skora byla nieladna. A do tego stopnia go to jabłko go uczulało, ze reagował nawet na kaszkę holle jablkową, gdzie to "jabłko" jest niemalże aromatem chyba... Starszy był uczulony na kukurydzę we wszelkich postaciach z chrupkami wlącznie i tez dlugo dochodzilam do tego. Z chwilą wyeliminowania kukurydzy -skora idealna. Dzieci mogą być rownież uczulone np na ziemniaki, marchewkę, pomidory, rozne owoce i z nich przetwory, miód, czekoladę, rożne strączkowe ( np soja), gluten, orzechy, ryby itd itp....i dopóki matka te rzeczy je -skora jest brzydka i stan sie nie tylko utrzymuje ale wręcz pogarsza. .... Więc ja bym poobserwowala co jem i probowala metodą prob i blędow.....
Dobrze chociaz ze tą przepukline macie z glowy
Pogoda masakryczna, nie wyszlismy dzis na spacer, ale odwiedzilismy dziadkow. Bo na dworze szalał wicher "stefan" a w domu huragan "mikuś"....wiec COŚ trzeba bylo wymyśleć dla spacyfikowania żywiołu. Tak w ogole to jego atak negatywizmu i "mamizmu" juz mi mocno daje w kość....
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Super że już jesteście razem
Ja napisałam do first bike i odpowiedzieli mi z czech
dostałam 3 zdjęcia na żywo wersji orange i powiem szczerze, że mi się bardzo podoba
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Adaś też "jest na NIE" przez większość czasu, choć dziś o dziwo wrócił ze spaceru bez ryku i nawet po schodach wszedł ładnie za rękę. Ma też etap "boję". Widzi motylka: "boję", widzi robaka: "boję", widzi jakąś szeleszczącą folię w trawie: "boję', jedzie motor: 'boję"... Wasze dzieciaki też mają etap strachu przed wszystkim?
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mikuś boi się obcych, to z pewnoscią, innych rzeczy poki co - nie