BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

9 lata 8 miesiąc temu #976124 przez Dave
Ja załatwię dwa bilanse za jednym razem:) 2-latka i 4-latka :P :P :P

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #976150 przez Dave
Cisza - standard.

9 lata 8 miesiąc temu #976156 przez Alex_87
Moja Zuzka pobiła wczoraj swój rekord spania - 14 godz bez przerwy...o 20 zmieniłam jej na śpiocha pieluchę i zdjęłam spodnie, przeniosłam do łóżka. O 3 się obudziła i przyszła do nas i dalej spanie, o 6 dopiero wstała :)

Ja podobnie jak Dave wolę mieć wieczór dla siebie, szczerze mówiąc to wolę jak Zuzka nie ma w dzień drzemki, niż idzie mi później spać o 21-22, a tak przed 20 już ją mam z głowy. A że wcześniej trzeba wstać? Trudno jak nie ona to Tymon by mnie obudził ;)

Mnie jutro czeka wizyta z Tymonem u lekarza, idę prywatnie do polecanej babki. Nie wiem czy on ma alergie czy jakieś problemy skórne, ale jest coraz gorzej :/

9 lata 8 miesiąc temu #976160 przez Anabelle
musze zamówic first bike
jakie macie kolory?
zastanawiam sie nad red lub orange ale o ile są zdjęcia real foto pierwszego, to inne wersje kolorystyczne ciezko

9 lata 8 miesiąc temu #976163 przez agat
Alex a co Tymkowi jest? Jagoda też ma brzydką skórę :/ Wygląda jak AZS :/ Do tego jakaś zsypana, na głowie skóra się łuszczy :/ We wtorek idę na szczepienie, poproszę chyba o skierowanie do dermatologa.

Dzieci śpią od 21, ufff jaki spokój :)

9 lata 8 miesiąc temu #976168 przez Magdalena9t
Hejo :)
Anabelle ja zamawiałam we wtorek wieczorem ten sam co ma Azja, i jeszcze mi nie przyszedł :angry: nawet statusu zamówienia nie mogę zobaczyć, jutro będę dzwonić bo nie podoba mi się to :angry: :angry: na fanpejdżu na fejsie też jakiś gościu się już denerwuje bo taka sama sytuacja :angry:

Też wolę jak Tomek wstaje o 7 i później jak pójdzie spać o 20, bo coś jeszcze można porobić czy mieć wolny wieczór :)

9 lata 8 miesiąc temu #976171 przez Azja
Magda mi tez jakiś tak długo szedł rowerek. Na stronie jest napisane że wysyłają pi 2-3 dniach. Napewno dojdzie. Tez się martwilam :)

9 lata 8 miesiąc temu #976179 przez Dave
Hejo,

Co do FirstBike, jak coś to mogę Wam dać numer do babki, która się w Polsce nimi zajmuje. Ale może byc tak, że nie maja na magazynie w PL i wszystko się przeciąga bo idzie z Czech, no a jak tam nie ma to z USA.

Ja wiem że miałam dać foto Mateona na FirstBike ale no nie moge go na nim złapać. Poza tym on jeszcze tak na tym nie potrafi jeździć całkiem sam. Kurdupel krótkie nóżki ma. Ale zrobię Wam real foto naszego najwyżej z Majosem lub samego.

Ja sobie dziś znów nastawiłam budzić na 6, żeby coś podziałać przed glutami. No i co spisałam stan magazynowy chyba z 5 zabawek i słyszę MAAMOOOOO, MAAMOOOOO. No i dupa po całości.

9 lata 8 miesiąc temu #976185 przez Anabelle
Kurcze to muszę szybko złożyć zamówienie, bo urodziny Antka za niecałe 2 tygodnie.
Tylko nie moge się zdecydować na kolor.
Gdyby ten pomarańcz był taki żywy to bym wzieła, ale widziałam jedną fotkę i może to czerwony pod inne światło ale wygląda jak pomarańcz, taka marchewka ciemna, a od marchewki wolę ten bordowy :P

Chyba dla pewności wezmę bordowy :P

Jeszcze kask, uchwyt obniżający... masakra :P

9 lata 8 miesiąc temu #976189 przez Azja
Hej

Mi się wydaje ze pomarańczowy jest taki żywy ale nie dam sobie ręki uciąć :P

Kask tez musimy kupić Jaskowi bo z tamtego roku już za mały jedyny problem ze nie chce mierzyć musze go jakoś przekonać :blink:
Jasiek coraz lepiej sobie radzi na rowerku ale szału nie ma. Jakoś w ogóle słabo jest zainteresowany nim. Ale zrobi się ciepło to więcej będziemy na dworze to może się skusi :)

9 lata 8 miesiąc temu #976190 przez Dave
Te kolory wszystkie są raczej mocne, intensywne. No nie jakieś żarówy ale fajne, nie pastele i nie takie srakie-nijakie. Ja polecam.

Ja jakaś dziwna jestem. Majos śmiga na biegówce, rowerku teraz dostanie hulajnoge i co ... zero kasku, ochraniczy itp. Ale może to tez ldatego, że my na wiosce śmigamy. A właściwie na zadupi wioski. Choć wiadomo., że o bezpieczeństwo trzeba dbać wsdzędzie ale mówię jak jest.

9 lata 8 miesiąc temu #976194 przez Azja
A my pewnie w większości będziemy gdzieś po mieście na rowerku smigac czasem po parku czy skwerku. Po działce tez ale nie wyobrażam sobie Jaska bez kasku :blink:

Kask zresztą potrzebny jakby miał z M na rowerze w foteliku jeździć.

Widziałam kiedyś jak chłopak miał wypadek na rowerze i gdyby nie kask to już by go z nami nie było więc wole dmuchać na zimne

Pogoda u nas dziś pochmurna ale mam nadzieje ze padać nie bedzie :dry:

9 lata 8 miesiąc temu #976200 przez Dave
Azja - no jasna sprawa z tym kaskiem. Muszę się rozglądnąć za czymś dla glutów

9 lata 8 miesiąc temu #976229 przez creatura
Ja się w tamtym sezonie wywaliłam na rowerze z Leosiem w siodełku :ohmy: nie bylismy rozpedzeni, tylko odpychałam się nogą od ziemi, bo mijaliśmy się w waskim miejscu z innym rowerzysta, straciłam równowagę i bummmm na bok na ulicę - na szczeście nic nie jechało. Kontrolowane to w miare było, wiec cały upadek poszedł na mnie, ale L - albo dotknął główką ziemi (miał kask), albo były to mm - w każdym razie, nic nikomu się nie stało. Też sobie bez kasku Leosi nie wyobrażam na rowerze/rowerku.

9 lata 8 miesiąc temu #976234 przez kaikai
Od wczoraj moja Daria jest już na świecie :)
Urodziłam ją przez CC.
Waży 3200
Leżę cały czas na pooperacyjnej, bo nie jest za dobrze z moimi badaniami.
Więcej napiszę jak dojadę do siebie.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka