- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Ufolka- śliczny torcik i świetne zdjęcia,dzięki za przepis. A torcik czym "oblepialas"?masą plastyczną?
Ufff,czworaczki ,
Oposku- Babcia ma rację
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu no jacy mili Ci panowie mundurowi
Dla chętnych opisze szybko i sprawnie podobną akcję:
Jak Wam wiadomo mój mąż włąsnie ten zawód wykonuje.. opisałabym Wam wiele śmiesznych i dziwnych sytuacji,ale... moze to ktoś wykorzystać,maż mnie zbije za to hehe wolę nie ale...coś niegorźnego... pisałam Wam też kiedys o awarii wężyka w naszym nowym mieszkaniu.. działo się to w Sylwestra, a ze ja nie potrafiłam wykręcić go sama...bo jakiś upiorny był..a żaden fachowiec w Sylwestra nie maiła czasu to wezwałam na pomoc mężulka..przyjechał "na sygnale" hehe żartuje,ale na szczęście miał rejon w którym mieszkaliśmy,przyjechał więc z kolegą w przerwie i wykręcają pod zlewem...w koło szmaty, śruby, klucze itp... i nagle przywoza nam ze sklepu lodówę i pralkę... wyzywają coś na siebie..wchodzą do mieszkania..a w kuchni pod zlewem dwóch funkcjonarkiuszy z kluczami szaleje... oczy zrobili niesamowicie wielkie /swoją drogą dobrze,ze fotki im nie strzelili/ a ja miałam ubaw mimio tej strsującej dla mnie sytuacji
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Napisze tylko że dzisiaj znowu miałam atak bólu brzucha i juz sie nie wymigam! Jutro ide do lekarza rodzinnego. Nie wiem może da mi skierowanie na USG albo gastroskopie... PO niedzieli Ada ma USG bioderek to może od razu sobie zrobię... Mam przeczucie że to będą wrzody... w dzieciństwie miałam na dwunastnicy początki... A teraz po pół roku diety kiedy coś inego spróbuje to od razu taki ból. Dziś obyło sie bez pogotowia - zjadłam 3 nospy i wypiłam 2 szklanki pepsi (nie piłam rok). Tomuś jechał z pracy 110 przez teren zabudowany. Wiózł kolegów - ia nawet się słowem nie odezwali bo byli w szoku - Mój T. nigdy nie łami e przepisów....
Teraz mnie juz nie boli ale strasznie się boję że zacznie. Trzymało mnie prawie 3 godziny... byłam bez kontaktu....
OPOSKU dzięki CI wielkie za zainteresowanie moją sprawą. Czekam z niecierpliwością na wieści.
A i byłam na ciucholandzie. Straciłam 63zł. - czyli 63 super szałowe ciuszki - w tym suknia na bal w przedzkolu:) Składająca się z 5 warstw tiulu:) hahahah
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ania W ja dopiero teraz przeczytałam Twjego posta (nie mam pojęcia, jak to się stało) Bardzo dobrze, że panowie pomogli:) W ogóle dużo osób teraz narzeka na zachowanie innych w stosunku do kobiet w ciąży/z dziećmi, a mnie odpukać wszyscy pomagali, jak potrzeba (może wyglądałam na ostatnią niedojdę ) Ja wyspana jestem właściwie, ae poza tym spać mogę z Filipem, a na forum nigdy nie mam czasu Jak ja wchodzę to Wy już śpicie;)
Aśka fajną minę musieli mieć Ci kolesie od pralki i lodówki:) My jak się przeprowadzaliśmy to woziliśmy rzeczy firmą przeprowadzkową, gdzie było dwóch facetów i szef. Faceci wnoszą nam pralkę, wchodzi szef, patrzy i mówi: "no panowie, na boga, jedną praleczkę we dwóch nosicie?"
A ja zrobiłam test "w czym powinnaś nosić dziecko" i wyszło mi, że taki produkt nei istnieje Zostaje worek na kartofle
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr biedulko!!! Współczuję!
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Niepotrzebnie mąż mi przeczytał,aż się popłakałam
wiadomosci.wp.pl/gid,14151251,title,Trag...riansku,galeria.html
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tylko dla mam o mocnych nerwach!!!
Niepotrzebnie mąż mi przeczytał,aż się popłakałam
wiadomosci.wp.pl/gid,14151251,title,Trag...riansku,galeria.html
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
A Szymonek o niebo już lepiej się czuje, dzięki Bryka już po domku uśmiechnięty i powrócił do zdrowych
Asiu no pamiętałam że Twój mąż należy do tej służby należy stąd ten tekst
Lucy wczoraj moja siora czytała mi ten artykuł
Ufolka ślicznego pożeracza skarpet masz
I jaki talent masz wow do ozdabiania tortów
Ewa zdrówka
Hoborrku koniecznie musisz się zbadać, bo to nie są żarty bidulko
Och i zakupów zazdroszczę
Ale było super na treningu, znów się mogłyśmy z siorą wyżyć
A i trener zaproponował nam filipińskie sztuki walki jako kontynuację, bo mają ruszać od lutego, więc zobaczymy
A najlepsze, że chciałam opowiedzieć mojemu M wieczorem o tych policjantach co mnie eskortowali a on z tekstem, że już wie bo czytał na forum
Mówi że czasem musi sprawdzić co ja tam wypisuje na niego
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aaa to już zagadka rozwiązana ..kto nas tutaj śledzi uffff
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lucy ja nawet w ten link nie klikam
oposku jednak te kobiety kiedyś to sprytniejsze były, musiały sobie jakoś radzić, a my dziś wszystko gotowe musimy mieć hehe wyrzucać chusty i wiązać prześcieradła
kurtkę też widziałam, ale dla mnie jakoś to nie pasuje
aska no szkoda że Ty zdjęć nie pstrykałaś haha
hoborr nie ma na co czekać czas zadbać o siebie, nie strasz tu nas tylko do lekarza marsz ja też chcę takie ciucholandy !!!
oposku a daj linka z tym testem
ania super że Szymek wraca do zdrowia ;)ale Twój mąż to nie kornelka?? Ty to naprawdę zabijaka będziesz jak jeszcze te filipiny ogarniesz hehe
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ufolka szukałam teraz tgo testu, ale nie znalazłam, poszukam jeszcze jutro:) Chyba że Asiapamięta, gdzi to dokładnie było;)
Mój syn spi od 5 godzin...Aż się zastanawiam, czy nie jest chory, czy wreszcie moje działania przyniosły efekty i załapał... Rany, co ja mam z czasem robić?
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
ania ale Twój mąż to nie kornelka??
Nie no aż tak źle to chyba z nim jeszcze nie jest
On wchodzi przez mój profil bo ja mam stały login na komputerze
Oposku te zajęcia będą już płatne, ale ceny nie takie tragiczne
Nasz trener jest prezesem klubu omega sports:
omega-sports.pl/
Zapraszał nas na zajęcia które już trwają na górczewskiej lub płockiej i tam byłoby za 50zł miesięcznie 1xw tyg lub za 90zł miesięcznie ale w tym basen i odnowa biologiczna Muszę dopytać o szczegóły Albo mamy poczekać na zajęcia w ząbkach i to będzie chyba 50zł miesięcznie 2 xtyg lub 1xtygodniowo - zależy jakie będzie zainteresowanie.
A skoro Filpek tyle śpi to tylko się cieszyć