BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 11 miesiąc temu #277593 przez dorotas29
Ania,tak wykorzystać panow policjantow,nieladnie :silly:
Ufolka- śliczny torcik i świetne zdjęcia,dzięki za przepis. A torcik czym "oblepialas"?masą plastyczną?
Ufff,czworaczki :laugh: ,
Oposku- Babcia ma rację :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #277599 przez Oposek
Dorotas na górze tortu Ufolki był "sztuczny marcepan".

Aska o rany, nie zauważyłam Twojego wpisu, przepraszam :blush:

Widziałyście kurtki do noszenia dzieci? :)
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277605 przez aska27
Oposkuwidziałam.. ale raczej nie kupie... chociaz pomysł wg mnie nawet,nawet.

Aniu no jacy mili Ci panowie mundurowi :blink:

Dla chętnych opisze szybko i sprawnie podobną akcję:

Jak Wam wiadomo mój mąż włąsnie ten zawód wykonuje.. opisałabym Wam wiele śmiesznych i dziwnych sytuacji,ale... moze to ktoś wykorzystać,maż mnie zbije za to hehe wolę nie :silly: ale...coś niegorźnego... pisałam Wam też kiedys o awarii wężyka w naszym nowym mieszkaniu.. działo się to w Sylwestra, a ze ja nie potrafiłam wykręcić go sama...bo jakiś upiorny był..a żaden fachowiec w Sylwestra nie maiła czasu to wezwałam na pomoc mężulka..przyjechał "na sygnale" hehe żartuje,ale na szczęście miał rejon w którym mieszkaliśmy,przyjechał więc z kolegą w przerwie i wykręcają pod zlewem...w koło szmaty, śruby, klucze itp... i nagle przywoza nam ze sklepu lodówę i pralkę... wyzywają coś na siebie..wchodzą do mieszkania..a w kuchni pod zlewem dwóch funkcjonarkiuszy z kluczami szaleje... oczy zrobili niesamowicie wielkie /swoją drogą dobrze,ze fotki im nie strzelili/ a ja miałam ubaw mimio tej strsującej dla mnie sytuacji :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #277610 przez hoborr
O w mordę! Ile to można napisaćć!!!!!! Miałam do nadrobienia ładnych parę stron...

Napisze tylko że dzisiaj znowu miałam atak bólu brzucha i juz sie nie wymigam! Jutro ide do lekarza rodzinnego. Nie wiem może da mi skierowanie na USG albo gastroskopie... PO niedzieli Ada ma USG bioderek to może od razu sobie zrobię... Mam przeczucie że to będą wrzody... w dzieciństwie miałam na dwunastnicy początki... A teraz po pół roku diety kiedy coś inego spróbuje to od razu taki ból. Dziś obyło sie bez pogotowia - zjadłam 3 nospy i wypiłam 2 szklanki pepsi (nie piłam rok). Tomuś jechał z pracy 110 przez teren zabudowany. Wiózł kolegów - ia nawet się słowem nie odezwali bo byli w szoku - Mój T. nigdy nie łami e przepisów....
Teraz mnie juz nie boli ale strasznie się boję że zacznie. Trzymało mnie prawie 3 godziny... byłam bez kontaktu....

OPOSKU dzięki CI wielkie za zainteresowanie moją sprawą. Czekam z niecierpliwością na wieści.

A i byłam na ciucholandzie. Straciłam 63zł. - czyli 63 super szałowe ciuszki - w tym suknia na bal w przedzkolu:) Składająca się z 5 warstw tiulu:) hahahah

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277620 przez Oposek
Hoborr współczuję bólu:( Idź Kochana, sprawdź co to, bo nie ma żartów, a Ty masz przecież Adusię malutką! Nie denerwuj koleżanek z tymi ciuszkami :P

Ania W ja dopiero teraz przeczytałam Twjego posta :ohmy: (nie mam pojęcia, jak to się stało) Bardzo dobrze, że panowie pomogli:) W ogóle dużo osób teraz narzeka na zachowanie innych w stosunku do kobiet w ciąży/z dziećmi, a mnie odpukać wszyscy pomagali, jak potrzeba (może wyglądałam na ostatnią niedojdę :lol: ) Ja wyspana jestem właściwie, ae poza tym spać mogę z Filipem, a na forum nigdy nie mam czasu :P Jak ja wchodzę to Wy już śpicie;)

Aśka fajną minę musieli mieć Ci kolesie od pralki i lodówki:) My jak się przeprowadzaliśmy to woziliśmy rzeczy firmą przeprowadzkową, gdzie było dwóch facetów i szef. Faceci wnoszą nam pralkę, wchodzi szef, patrzy i mówi: "no panowie, na boga, jedną praleczkę we dwóch nosicie?" :lol:

A ja zrobiłam test "w czym powinnaś nosić dziecko" i wyszło mi, że taki produkt nei istnieje :blink: Zostaje worek na kartofle :lol:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277629 przez aska27
Oposku też sobie ten test robilam :laugh: ale się nie przyznałam hehe dokładnie to samo mi wyszło :silly: jesteśmy za wymagające hehehe :laugh: :laugh: :laugh:

Hoborr biedulko!!! Współczuję!

12 lata 11 miesiąc temu #277668 przez Lucy
Tylko dla mam o mocnych nerwach!!!
Niepotrzebnie mąż mi przeczytał,aż się popłakałam :huh:
wiadomosci.wp.pl/gid,14151251,title,Trag...riansku,galeria.html

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

12 lata 11 miesiąc temu #277675 przez Oposek
Lucy no tak mocnych nerwów to ja nie mam :(

12 lata 11 miesiąc temu #277677 przez aska27
Lucy napisał:

Tylko dla mam o mocnych nerwach!!!
Niepotrzebnie mąż mi przeczytał,aż się popłakałam :huh:
wiadomosci.wp.pl/gid,14151251,title,Trag...riansku,galeria.html

:(

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277694 przez aniaw
Oposku no jak mogłaś niedoczytać mojego postu, no jak jak jak :laugh:
A Szymonek o niebo już lepiej się czuje, dzięki :) Bryka już po domku uśmiechnięty i powrócił do zdrowych :)

Asiu no pamiętałam że Twój mąż należy do tej służby należy stąd ten tekst :)

Lucy wczoraj moja siora czytała mi ten artykuł :(

Ufolka ślicznego pożeracza skarpet masz :)
I jaki talent masz wow do ozdabiania tortów :)

Ewa zdrówka :kiss:

Hoborrku koniecznie musisz się zbadać, bo to nie są żarty bidulko :huh:
Och i zakupów zazdroszczę :P

Ale było super na treningu, znów się mogłyśmy z siorą wyżyć :)
A i trener zaproponował nam filipińskie sztuki walki jako kontynuację, bo mają ruszać od lutego, więc zobaczymy :laugh:

A najlepsze, że chciałam opowiedzieć mojemu M wieczorem o tych policjantach co mnie eskortowali a on z tekstem, że już wie bo czytał na forum :ohmy:
Mówi że czasem musi sprawdzić co ja tam wypisuje na niego :ohmy: :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #277701 przez aska27
Aniu super,ze Szymonek juz lepiej się czuje!!!

aaa to już zagadka rozwiązana ..kto nas tutaj śledzi :blink: uffff :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #277722 przez ufolka
Dziękujemy za życzonka i za miłe słowa ;) mała już śpi może się nie obudzi tak jak wczoraj :unsure: ja już też wykąpana i gotowa do łóżeczka, jeszcze tylko szukam informacji o zasiłku rodzinnym jak jest się na wychowawczym, zna się któraś z was na dochodach?? jak mam zaświadczenie o dochodach to jak wyliczyć ile na członka rodziny wychodzi?? odejmować te składki wszystkie i wtedy czy nie odejmować?? :silly:
lucy ja nawet w ten link nie klikam :)
oposku jednak te kobiety kiedyś to sprytniejsze były, musiały sobie jakoś radzić, a my dziś wszystko gotowe musimy mieć hehe wyrzucać chusty i wiązać prześcieradła :ohmy: :lol:
kurtkę też widziałam, ale dla mnie jakoś to nie pasuje :dry:
aska no szkoda że Ty zdjęć nie pstrykałaś haha
hoborr nie ma na co czekać czas zadbać o siebie, nie strasz tu nas tylko do lekarza marsz :) ja też chcę takie ciucholandy !!!
oposku a daj linka z tym testem ;)
ania super że Szymek wraca do zdrowia ;)ale Twój mąż to nie kornelka?? :side: Ty to naprawdę zabijaka będziesz jak jeszcze te filipiny ogarniesz hehe

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 11 miesiąc temu #277737 przez ufolka
qrde znowu coś się z forum dzieje, nie mogę wejść z głównej na lipcówki, pokazuje pustą stronę :angry:

12 lata 11 miesiąc temu #277762 przez Oposek
Ania W fajnie, że Szymonek powrócił do zdrowych:):):) A te zajęcia brzmią ciekawe, też za darmo byście mogły z siostrą chodzić?

Ufolka szukałam teraz tgo testu, ale nie znalazłam, poszukam jeszcze jutro:) Chyba że Asiapamięta, gdzi to dokładnie było;)

Mój syn spi od 5 godzin...Aż się zastanawiam, czy nie jest chory, czy wreszcie moje działania przyniosły efekty i załapał... Rany, co ja mam z czasem robić? :ohmy:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277780 przez aniaw
ufolka napisał:

ania ale Twój mąż to nie kornelka?? :side:

Nie no aż tak źle to chyba z nim jeszcze nie jest :P
On wchodzi przez mój profil bo ja mam stały login na komputerze :P

Oposku te zajęcia będą już płatne, ale ceny nie takie tragiczne ;)
Nasz trener jest prezesem klubu omega sports:
omega-sports.pl/
Zapraszał nas na zajęcia które już trwają na górczewskiej lub płockiej i tam byłoby za 50zł miesięcznie 1xw tyg lub za 90zł miesięcznie ale w tym basen i odnowa biologiczna :lol: Muszę dopytać o szczegóły :laugh: Albo mamy poczekać na zajęcia w ząbkach i to będzie chyba 50zł miesięcznie 2 xtyg lub 1xtygodniowo - zależy jakie będzie zainteresowanie.
A skoro Filpek tyle śpi to tylko się cieszyć :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka