BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277781 przez aniaw
Basba, Kaśka i Natimp ucałujcie swoje bobasy bo dziś już 11 styczeń i pół roczku czas uczcić :lol:

Matko jak już późno chyba mykam spać :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277783 przez aniaw
Kiedyś obiecałam wstawić zdjęcia z sylwestra tzn pokazać ciuszki i biżuterię pożyczoną od szefowej więc proszę:

Muszę pozgrywać też zdjęcia bobasów i Was pomęczyć troszkę nimi, bo już dawno nic nie umieszczałam :P
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #277786 przez Oposek
Rany, Rysio z Klanu umrze!!!! Mój świat runął :lol:
Najpierw Hanka wpadła w kartony, teraz Rysio- świat schodzi na psy;)

Dobrze, idę spać, bo mi się już na mózg rzuca;)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277794 przez basba
pierwsza ! :silly:

Jej śpicie jeszcze??? Ja dziś wyspana "jak mops" bo moje dwa ogry od 20 spały do ... Antek do 6 a Wiki jak wyjeżdzałam do 7 tołapki rozłożone i spała... (Różyczka wykrakałaś... dzięki :kiss:- mam nadzieje że i tobie w nagrodę nocka minęła w miarę spokojnie ).

Ania ale ślicznie wyglądasz... taka szczęśliwa mamusia! Super!!! Dziekuje w imieniu Wikuni za życzenia.

A ja wczoraj skrobałam jakieś krótkie "przemówienie". Mąz będzie przemawiał heheh...Ło losie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 11 miesiąc temu #277802 przez natimp1
hej dziewczyny

widzę ze nikt się nie wzruszył tym, ze u neurologa ok , ale radośc i tak wielka
ANIAW - dzięki za zyczonka juz uściskałam rano BuBusia, Bluzka z motylem ekstra, wygladasz w niej czadersko, no i super ze Szymcio do zywych wrócił:)

Różyczko krakaj mi tu ze spaniem na jacha skoro u Basby pomogło:)
Hobbor , daj znac jak z brzuchem i zycze by dziś się bez ataków obyło..
na usg u koleżanki córki wykryli węzły chłonne trzeba teraz kontrolowac bo wiecie co to moze być nie...:(:( fuj fuj nawet nie myśle to pewnie zwykłe zapaleni

Oposek prosze się podzielić jakie działania przyniosły efekty, wymienic tu dokładnie które:)
Mi wczoraj neurlog a propos pobudej Jaśka powiedział ze to moja wina , ze po 1/ wyuczyłam go najpierw ze przy pobudce ma cycca ( sorki wydawało mi się ze 2 tyg dziecko jak sie budzi to zgłou )a po 2/ ze reaguje w nocy na niego zbyt szybko ale tu tez dupa bo chłopaki spia razem w pokoju i inaczej Jaśko gdyby mi Maksa wybudził to wogóle impreza - pomysle nad tym

Ufolka tort ekstra , wielki szcun za zdolności i chęci, ja to mogę jedynie muffinki z kartonika upiec

hmm kurcze cianie mnie na ten schabik chyba w sobote zrobie

Oposek historia z prześcieradłe, pierwsza klasa, i w sumie dużo w tym prawdy, moze sobie trzeba farbnąc prześcieradło na kolr i juz :)

Olka ja podaję już wszytsko, czasem o glucie zapominam, teraz wogóle w niedziele gotuje z 3 obiadki na cały tydzien i podaje na zmianę z kupnymi .
o swoją droga musze sprawdzić jakie warzywka mozna już podawać...
p.s macie moze jakąś stronkę na której jest wypisane włąsnie jakie owoce i warzywa moga juz bobasy

12 lata 11 miesiąc temu #277811 przez różyczka
kurcze znowu cieżko sie tu dostać :angry:

dzien dobry
straznie dużo napisałyscie wiec nie dam rady odpisac...

ale apropo firmy PENTELKA to ja mam z niej ta swoja różową chuste elstyczną i używam od kilku m-cy, nowa kosztowała 50 zł i uważam,ze jest super :) a poza tym trzeba wsperać polskie firmy, co nie? :blink:

wszystkie fotki super :lol: aż miło oko nacieszyc tak z rana :side:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 11 miesiąc temu #277882 przez ufolka
Dzieńdoberek ;)
Ja zaspana, mała w nocy po karmieniu rozbudziła się i od 2 do 4 jakoś pluła smokiem i marudziła ;/
Oposku i jak nocka? ;) a Rysio jak Rysio tam ta chyba jego żona też ma mieć załamanie i nie wiem czy nie popełnić harakiri :dry:
Ania super zdjęcia ;) a jakie drineczki smakowite mnnniam ;))
Basba toast bardzo fajny ;) zazdroszczę Ci tego spania :blink:
Natimp pewnie że super że okej wszystko u neurologa, ja też bym tak chciała jak pojedziemy w lutym na bioderka ;) a ten tort to był mój pierwszy, bo ja w ciastach niekumata za bardzo, dopiero od niedawna zaczęłam piec cokolwiek ;)
Dorota tak jak Oposek napisała tort oblepiałam sztucznym marcepanem, ale taki sobie był ten marcepan
hoborr, ewa no i jak się czujecie?
różyczko a nie myślałaś o tkanej wiązanej?? Bo mi chodzi po głowie :silly:
ola my z mięska jadłyśmy jagnięcinę i królika, dziś owoce w menu ;) a gluten to ja już daję od połowy grudnia chyba po pół łyżeczki kaszki do posiłku raz dziennie, potem zwiększe ;)

Gratki dla naszych kochanych półroczniaków: Wiktorii, Zuzi i Janka :kiss:

lecę śniadanie jeść bo coś po kawie to mi się jeść zechciało :unsure:

12 lata 11 miesiąc temu #277890 przez różyczka
Ufolko - ja kupiłam najpierw elastyczna wiazaną bo taka na poczatek jets najlepsza, ale ona zbytnio sie rozciąga pod ciężarem i jak dziecko jest większe to ta tkana lepsza ale one nie sa tanie wiec kupiłam tą żeby sprawdzić czy Mała bedzie w ogóle lubiła w niej chodzić i zeby sie nauczyć wiazac a wiosną kupie na pewno jeszcze jedną ale tkaną własnie żeby nad morze chodizc i do lasu :)

12 lata 11 miesiąc temu #277893 przez aniaw
Cześć laseczki :laugh:

Matko mam dziś wolne i co ja z czasem zrobię :ohmy: :lol:

Basba jak dla mnie przemówienie oki, fajny pomysł z tą 50tką :laugh:

Natimp ja zauważyć że u neurologa oki ale faktycznie zapomniałam napisać. Ale dziwne tezy ma na temat spania Małego ;)

Oposek i jak ze spaniem Filipka? :)

Różyczko przypomniało mi się że pytałaś o to żółtko. Zazwyczaj podaje się połowę żółtka ugotowanego rozdrobnionego widelcem co 2gi dzień :) Można dodać go do zupki czy jakiegoś słoiczka, wymieszać i podawać razem :)

Kurcze może jakiś obiad zrobię mojemu M to się zdziwi :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #277898 przez różyczka
Aniu -ODPOCZNIESZ :)
a Ty już dajesz to żółtko tak?
policjanci sa seksi :silly:
a i zajedwabisty motyl :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277902 przez ufolka

12 lata 11 miesiąc temu #277904 przez aniaw
Różyczko jeszcze nie daję żółtka, bo on kiepsko je inne rzeczy. Ale niebawem zacznę podawać. Ostatnio był sukcesik mały bo wcaiamał w 3 podej sciach malutki słoiczek zupki jarzynowej a tak to on tym pluje ;)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277944 przez ufolka
aniu ale fajny wiersz Ci napisał ten P.F. :) nie chwaliłaś się :) a przedostatnia zwrotka jest bombowa ! :side:

12 lata 11 miesiąc temu #277946 przez natimp1
heheh [policjanci seksi... :) a najfajniejsi to tacy wodni policjanci, jak ich w lutym nad jeziorem w motorówie, krótkich spodenkach i całym takim granatowo białym stroju przyczaiułam, to mnie zamurawało.. a Mój mąz na to: że bym się opanowała bo jescze okres połogu mi nie przeszedł a ja sie za facetam,i rozglądam:)
no sory ale na tych to mam grzanie ze szok:)

Ania odpocznij , idx spać z dzieciakami i tyl!!! no obiad też mozesz ugotować

Rózyczko pomysł ok z chusta ja zawsze sie tez boje ze wydam na coś kaskę a potem sie okaże ze dzieciakowi cos nie przypasi.. no ale my tak jak pisałam chusty nie mozeszy ze wzgledu na asymetrię.
hmm musze z tym żółtkiem kombinować...kurde jak nie daje tej mammy codziennie to myslcie ze coś nie teges moze być?

12 lata 11 miesiąc temu #277970 przez różyczka
ufolka napisał:

różyczko znalazłam coś takiego : allegro.pl/chusta-tkana-exotic-almelle-w...-zl-i2029417747.html
allegro.pl/wygodna-chusta-tkana-azimi-ty...daz-i2048103599.html
co myślisz?
ania dokładnie- odpocznij sobie ;)

i jedna i druga sliczne i w zarąbistej cenie :) a z tej firmy almelle to teraz ta kołkowa kupiłam własnie :) wysyłaja od razu jakby co :blink:
dodałam link do zakałdek i wiosną skorzystam na pewno, mam nadzieje,ze ceny będa róznie korzystne :)

Natimp no to widze, ze nie tylko mnie krecą policjanci :lol: a takich na łódkach to ja tylko w snach spotykam :silly: oh bożeee :laugh:
a Aska ma swojego osobistego w domu WOW! :laugh:

nic sie nie stanie jak raz nie dasz gluta

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka