BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 5 miesiąc temu #152169 przez jusia
Harbor gratulacje!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

A ja myslalam ze u was pojdzie jak u czercowek, tam chyba wiekszosc dziewczyn urodzila wczesniej :) ale spokojnie nadejdzie taki dzien ze sie rozkrecicie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #152179 przez masuska
różyczka napisał:

czyli nie mam kily i żółtaczki jeszcze

To dobrze że nie masz:)

Witam się z rana:) Jakaś śpiąca jestem od dwóch dni. Teraz bym jeszcze pospała chętnie, ale szkoda mi dnia. U nas nic nowego się nie dzieje, więc marudzić nie będę:)

Dobrze mamuśki że piszecie. Miło tak wejść i poczytać co tam:) Hehe, żyję tym normalnie.
AniaW mój też się pyta co u dziewczyn:) Dużo mu o Was opowiadam:)
A z tym siusianiem to będzie ostro bo ja mam pokój na poddaszu i już widzę mokrą plamę nad przewijakiem:)

Z tym szpitalem to też mówią, że jak odejdą zielone wody to biegiem, jak czyste to od 3-6 godzin po, a jak skurcze to między 5-10 minut, ale radzą zostać w domu bo "w domu najlepiej"

13 lata 5 miesiąc temu #152209 przez kaska191919
Cześć:D
:) Aniawjuż sobie to wyobrażam jak Szymek patrzy ze zdzziwieniem :blush:
HobborGratuluję córeczki!! czekam na relacje z po bytu w szpitalu.
U Was dalej cisza??? chyba właśnie tak będzie że te dziewczyby z początku poczekają i wszystkie razem zaczniemy rodzić :)
Pierniczyk pewnie już ma dzidziolka. Ja jutro do gina nie mogę się doczekać :side:

13 lata 5 miesiąc temu #152220 przez masuska
kaska191919 myślę że Piernik to dziś na porodówce pod kroplówką leży.

Kurczę ja też się doczekać nie mogę jutrzejszej wizyty. Wreszcie skierowanie i może coś się zacznie, wymiękam ostatnio. Mały prawie wcale się nie rusza, muszę go pobudzać i tylko się martwię czy wszystko ok.

13 lata 5 miesiąc temu #152223 przez dorotas29
Kubuś też jest ostatnio leniuszkiem,a jak się poruszy, to podnosi mi się brzuch tuz nad pępkiem,bardzo nisko...
Piernikarczyk pewnie już działa....

13 lata 5 miesiąc temu #152225 przez kaska191919
Masuskatak jak któraś pisała ja też słyszałam ze dzidzia przed porodem się mało rusza, i właśnie mamy sie martwią często czy wszystko OK.
Mi mąż mówi ze już nie długo urodzę bo w domu wszystkie kwietaki kwitną, puszczają kwiatuszki owoce :)

13 lata 5 miesiąc temu #152230 przez różyczka
elo :)

Ale pospalam :lol:
u mnie leje....więc znowu nic sie nie chce robic jak taka pogoda wstrętna ....

a ładnie to tak sie smiac z ciążowego zaniku mózgu, hę? :lol: No nie mam kiły i żółtaczki i całe szczęście jesli by z tej strony spojrzeć hehehe :side:

Szkoda, ze od Pierniczka nie mamy żadnych wieści...taka jestem ciekawa co u niej...

Od samego rana już obżarłam sie muffinkami z czekolada (które pieklam w nocy) i drożdżówą z makiem az mnie zęby bolą od słodkosci :S

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #152238 przez masuska
a ja wcinam kanapki z serem, Różyczko. Nie mogę się powstrzymać:P

Kaśka coś z tymi roślinami jest. Moja siostra kiedyś zasadziła koniczynkę taką fioletową i długo długo nic się nie działo, już miała wywalić, a tu w dniu jej ślubu patrzy a tam zaczyna coś w doniczce kiełkować na początku sierpnia:)

Pierniczek da znać już po, więc Różyczka lapka masz mieć przy sobie cały czas!!!!

Kurcze Lucy nic nie pisze a ma mój numer. Może by napisać do niej. hmm, zaraz skrobnę coś:)

13 lata 5 miesiąc temu #152242 przez takajedna
Witam

Dawno mnie tu nie było, pamiętacie mnie jeszcze? :laugh: ale byłam na wyjeździe i nie miałam dostepu do internetu

Właśnie się biorę za nadrabianie, ale chyba zanim to zrobię to Wy zdążycie napisać jeszcze wiecej hehe

13 lata 5 miesiąc temu #152243 przez Oposek
Dziewczyny, a propos tego siusiania chłopczyków to jakaś firma wyprodukowała papierowe daszki, którymi się przykrywa przy przewijaniu siusiaka niemowlaka :lol: To się chyba "daszek na ptaszek" nazywa, możecie wpisać sobie w wyszukiwarkę i obejrzeć takie cudo. Normalnie czego to ludzie nie wymyślą! i kto to kupuje? niesamowite ;)
A swoją drogą Ania W fajna historia, zapomniałam wczoraj Ci napisać:)

Dorotas, Masuska dzięki za informację o tych wodach, na pewno się przyda. ja faktyczne będę dzwonić wcześniej, żeby zapytać chociażby, jak z miejscami na porodówce, bo różnie może być. W razie czego mam szpital awaryjny, który nawet bliżej jest i znieczulenie za darmo na żądanie, więc może nie będzie tak źle.

kaska191919 niezłą mąż ma teorię, oby się sprawdziła;)

Mój synek to też leniuszek i też muszę Go pobudzać, żeby zobaczyć, czy się rusza. Ostatnio w ogóle budzę się w nocy niespokojna, zjadam coś małego albo napiję się soku, czekam aż młody się odezwie i idę dalej spać ;) A dziś miałam kiepską noc, wstałam rano z mężem i tak się zastanawiam, czy jeszcze chwilę nie dospać...

13 lata 5 miesiąc temu #152254 przez masuska
A już myślałam, takajedna, że urodziłaś:) Tak w skrócie to wybierałyśmy łóżeczka turystyczne i karuzele, dziewuchy pokazywały brzuchy i kąciki dla maluszków. Piernikarczyk od wczoraj w szpitalu, dziś Agito, a ja mam nadzieję że jutro też, ale pewnie w poniedziałek. A i Lucy też w szpitalu już prawie tydzień.

No i mamy dwa dzidziulki, proszę zerknąć w tabelkę:)

Oposku, ten daszek, hehehe, nie wiem po kiego, a niech sobie dzieciak poleje na tatusia:) Zawsze trochę śmiechu będzie. Bo na mamę nie musi:P

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #152260 przez różyczka
Takajedna oczywiscie, ze pamietamy i nie znikaj na taj długo bo potem widzisz ile za karę trzeba nadrabiać :blink:

Masuska no to Lucy ma Twój nr i tak NIC??? Jezuuu mam nadzieje, ze okay u niej i dzidzi bo ona już dosyc długo sie nie odzywa, tzn. wiadomo...moze leżeć z tym nadciśnieniem ale równie dobrze mogli zrobić jej już cesarkę, hmmmm :unsure:

Piernik ma mój nr i tez nic od wczoraj- ale wybaczymy jej jak pokaże zdjecie Nikosia, co nie? :)

Słuchajcie u mnie jest tak z krzakiem, który zasadziła moja ukochana mama, która zmarła gdy miałam 14 lat -to jedyny kwiat, który mamy w ogrodzie bo ja nie znoszę pielić wiec wszędzie rośnie trawa i tuje albo choinki. A ten krzak został z sentymentu, czasem jest ścinany az do samej ziemi prawie ale ciągle odrasta i w dodatku kwitnie zawsze z "jakiejś okazji" - tzn. np. moje urodzinki a to koniec października! - wygląda to dosyć dziwacznie bo na dworze zimno, wieje, leje najczęściej a tam piękny duzy pachnący kwiat róży :) Zawsze tylko jeden :)
No ale teraz to maminy krzak przeszedł samego siebie - w oczekiwaniu na Bianeczke (tak jak sobie to tłumacze oczywiscie) zakwitły pierwszy raz aż 4 wspaniałe okazałe egzemlarze. Córka to zauwazyła bo one tak nagle urosły i zakwitły w ciągu 1 nocy i przybiegła po mnie żeby mi pokazać...normalnie sie poryczałam...
Cos w tym jest chyba :laugh:

13 lata 5 miesiąc temu #152265 przez takajedna
Hobbor, Iwanek gratulacje!!! :)

Widzę, że zdjęcia są pod tabelką, fajny pomysł

Dzięki masuska za podsumowanie bo sama nie dam rady, ale od teraz juz będę znowu na bieżąco :) widzę, że dalej w podwójnej wersji :laugh: a nie wiem czemu Ty tak mnie przerażasz przez to ze mi się w głowę wbiło, że też tę luteinę brałaś, a teraz jesteś już przeterminowana i boję sie ze to samo mnie czeka
U mnie cisza, spokój, nic się nie dzieje, chociaz i seksik jest, i sprzątanie, i spacery i to długie na miasto... :dry:

Jeszcze dwa tygodnie do terminu a ja już wariuję, to co będzie później :)

13 lata 5 miesiąc temu #152268 przez Viszka11
czesc babeczki:)

HOBORRGRATULACJE WITAMY ADUSIE NA SWIECIE!!!

Brzuszki macie CUDNE!!
Grenn-ale ci sie brzus obnizyl...

dzis troszke lepiej sie czuje bo taka sliczn pogoda sie zrobila
Chorupsko ospyszcza mojej Rodzince...pogada extra...sie zrobila tylko sie cieszyc

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 5 miesiąc temu #152273 przez różyczka
DASZEK NA PTASZEK hehehehe :lol: :lol: :lol:
no zsikam sie ze smiechu :lol:

Takajedna - 2 tyg. do terminu wiec czym Ty sie denerwujesz kobieto? :) Wyobrax sobie, ze ja mam termin na 30 dopiero!A dziś 7! :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka