- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie była u mnie położna, bez zapowiedzi, ale fajnie, bo zapytałam o wszystko, no i dowiedziałam się jeszcze że (tu AniaW odpowiem na Twoje pytanie) jutro mam wizytę na 20ta i lekarz ma mi dać skierowanie. Co się dowiedziałam od położnej to w niedzielę mój lekarz ma dyżur i pewnie będzie mnie chciał w niedzielę położyć a w poniedziałek kroplówka, bo do 12.07 mój lekarz będzie w pracy, a później urlop. Położna mówiła że Ordynator chce porodzić te wszystkie swoje pacjentki jak najszybciej żeby z wolną głową na urlop jechać
No to chyba wszystko:) Ciuszki pokazałam te co mam przygotowane na ubranie maluszka po porodzie i powiedziała że na pewno nie za ciepłe. O wyprawce gadałyśmy, o zwolnieniu lekarskim i chyba to wszystko. No ciśnienie mam podwyższone ostatnio, ale jest ok.
Ech, ale się naładowałam. Dziewczyny jak macie w swoim mieście sklep Textil Market to są tam kocyki polarowe za 4,75 dziś się wybiorę obejrzeć, a taki zwykły to mi się jeden przyda, no i może jakiś ręcznik bym dokupiła.
www.textilmarket.pl/files/gals/2/420.jpg
Młody coś się ożywił On lubi obcych. Zawsze jak jestem przy obcych to szaleje:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- Otrzymane podziękowania: 0
Masuska ale Ty będziesz miała necika w szpitalu? Bo się za Tobą zatęsknimy
I kto będzie tabelkę uzupełniał?
takajedna z tymi spacerami to dokładnie wszystko zależy od pogody
Kiedyś kiedyś to zalecali 2 tyg kwarantanny i tylko "werandowanie" (wiesz takie trzymanie dzidziusia przy otwartym oknie) itd
Teraz jak ładna jest pogoda to od razu można iść na spacer (jak z dzidziusiem i z mamusią wszystko ok )
Wiadomo, że jak będziesz obolała to nie będziesz miała w głowie pchać się z wózkiem w świat
Jak ja się pytałam w szpitalu o to wychodzenie powiedzieli, że nie ma przeciwskazań do wychodzenia od razu na spacerki. Wiadomo nie w samo południe tylko raczej popołudniu, żeby nie ugotować dziecka
A i jeszcze nie ma co wychodzić na 10minut, bo to nie opłaca się nawet szykować Tylko od razu godzinka - dwie
My jeszcze niestety na typowym spacerku nie byliśmy
Zanim się ogarnęlam w domu po powrocie ze szpitala to znów trafiłam do szpitala a teraz beznadziejna pogoda i pada od kilku dni
Ale jutro mam nadzieję, że się już uda wyjść z dwoma bobasami, bo pogodę już zamówiłam a i w przychodni mam wizytę
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Wiecie co Dziołchy, dziś taki ładny termin na poród- 7.07! Żadna się nie chce rozpakować?
A niech mnie ktoś oświeci, bo już kilka razy miałam pytać, jak wyniki pisemnej matury naszej Riczki? bo nie wiem, czy już pisała, a się teraz nie dokopię...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Moja córa ma 02.02
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
O Rice wiem,z innego forum,na którym obie się udzielamy i tyle,ot, zadna tajemnica
Mam nadzieję, że Rita nie obrazi się,jak to przeczyta....
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
A od rana was podczytuje ale mialam takiego dola i wzasadzie dalej mam ze nawet pisac nic mi sie niechcialo Teraz sie troche przemusilam zeby skrobnac 2 slowa
Lucy GRATULUJE CORECZKI I CZEKAMY NA FOTECZKE
Rika nam sie tez nic nieodzywa ...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Ja to się nie nastawiam, bo z pierwszym dzieckiem, to i tak pewnie urodziłabym po połnocy, nawet jakbym teraz zaczęła;) (a mam nadzieję, że nie zacznę, bo leń mnie dopadł i wczoraj nóg nie ogoliłam, zamierzam dopiero dziś )
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Lucy Gratulacje i tak oto kolejna mamuśka ma swojego skarbka przy sobie
Green nie dołuj się i nie płacz zacznie się na pewno w najmniej oczekiwanym momencie
My też jeszcze 2 w 1 9 dni do terminu, chyba mi się wody sączą bo co ubiorę czyste majtochy to zaraz mam całe mokre
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
W dodatku przypalil sie mi obiad
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z tego co pamiętam to Rika zdała maturę bez problemu, ale pewna nie jestem.
Dorotas, z ta tajemnicą to jest tak że ja mam wszędzie szpiegów:) Hehe. Nie doczytałaś, bo pisałam wcześniej że mam numer do Lucy i że miała się odezwać. A że już się nie odzywała tydzień to napisałam eska.
Niestety internet będę miała w szpitalu tylko jak ktoś mi przyniesie lapka i to też tylko na trochę A w komie nie włączam bo mam na pieńku z T-mobile, tylko przejęli Erę i mam ich dość. Ale Różyczka napisze jak będę już po:)
A i tu moja prośba. Jak któraś urodzi jak nie będę miała dostępu do neta to bym prosiła o przesłanie info na PW, tak jak mi wczoraj Oposek napisała:)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj to mi sie chce typowo ryczec , niepamietam zebym miala choc 1 taki dzien przez cala ciaze ?...
W dodatku przypalil sie mi obiad
Spokojnie kochana, hormony i nerwy związane z tym terminem, rozumiem Cię. Będzie dobrze:) Po burzy zawsze wychodzi słońce:)
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...