- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
A Jakub to piękne imię Też myśleliśmy nad nim
Z tym szpitalem niefajnie miałaś, przykra sprawa...
Ale najważniejsze, że wszystko dobrze z Dzidzią I teraz do robotyyyy Czas Kubusia zdjęcie wkleić do naszej tabelki:) Czekamy na niego:)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Powodzenia!
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
tak sobie mysle ze bez Meza bym zwariowala. wszystko zalatwia, robi mi zakupy, a w weekend to on zajmuje sie glownie Pietruszka:) Odpoczywam:)
Jutro znow goscie, ale i jutro koniec imprezy na miescie, mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda i pojdziemy po balonik z Piotrem:)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
aga1040 - mamy ten sam termin
Dorciaition napisala
Dziewczyny cudne te Wasze maluszki. Gratuluję i powodzenia dla następnych mamuś Zazdroszczę, że już macie, a inne z Was będą miały na dniach swoje maluszki.
dziekujemy Ci serdecznie za gratulacje. to prawda, maluszki przecudne to co juz sa na swiecie a i mam nadzieje, ze naprawde ta reszta sie na dniach pojawi
masuska - jakiego Ty powera masz, o ludu jak czytam to widze ze juz w 200% doszlas do siebie, super babeczka z Ciebie
Aniu a jak dzisiaj z ta wysypka? codziennie sie taka sama utrzymuje? slodko musialo wygladac, jak tak Szymus usnal kolo Ciebie wtulony
ja czekam z niecierpliwoscia na powrot naszej kochanej RÓŻYCZKI.
Mam nadzieje Rózyczko, ze powolutku dochodzisz do sil i ze czujesz sie dobrze. Pewnie tego nie odczytasz teraz, ale wracaj koniecznie niebawem do nas. Czekamy na Ciebie i Bianeczke
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
ANIAW i RIKA prosze ucalowac Ole i Dominika od cioci Masuskiej:)
dziekuje Przyszla_mamo. Zobaczysz jak to lekko jest bez brzuszka:) myslalam ze bedzie mi brakowac kopniakow, ale nie. Maly dostarcza mi sporo wrazen:)
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzisiaj niedziela więc nie bardzo żeby coś robić. Ale jutro biorę się za sprzątanie, pranie i prasowanie. Więc może coś się ruszy samo. Mam nadzieje.
przyszla_mama a masz już jakieś objawy???
Mi czop odchodzi co jakiś czas ale to maluteńkie ilości z domieszką krwi. Na pewno po tej oksytocynie szyjka zaczęła mi mięknąć już do porodu ale nie mam pojęcia w jakim stopniu czy dopiero zaczyna odpuszczać... czy już jest w miarę gotowa.Rozwarcie przy przyjmowaniu do szpitala miałam raptem 0,5 cm. Nie wiem jak teraz bo czekam na wypis.
masuskaa ty jak często przytulałaś się z mężem przed porodem? Bo z tego co pamiętam to ty o tym wspominałaś. Czy myslisz że wypada codziennie?? hehe tak żeby oczywiście małemu nie zaszkodzić?
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
a mi chodzi o to tez ze Ty juz masz tyle energii w sobie do spotkan z ludzmi, wyjazdow itd. az milo sie czyta Mam nadzieje, ze ja tez szybko powroce do normy, bo ja tez krecona i wszedzie mnie zawsze bylo pelno, a terazzzzzzz... to naprawde jestem jak orka.. wielka, ogromna i wiecznie zmeczona
aga ja najaprawdopodobniej dzidzie bede miala we wtorek lub w srode, bo mam planowana cesarke. Maly ulozyl sie posladkowo.. a objawow nie ma ZADNYCH. jedyne co to delikatnie mi brzuszek opadl, a tak zadnego czopu, zadnego rozwarcia i zadnych skurczy.. Mysle, ze normalnie sporo bym przechodzila ta ciaze.. tyle ze dla mnie to zbawienie, bo w moim wypadku zle zeby akcja sie wczesniej zaczela..
3mam kciuki zeby u Ciebie sie ruszylo i zebys miala swoje malenstwo niebawem przy sobie. Tylko sie nie przemeczaj za bardzo. Tak troszke, zeby pomoglo a imiona oba ladne - i Bartus i Kubus
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mała własnie zasnęła sama na łóżku oczywiście nie w łóżeczku ze smoczkiem w buzi,najgorsze sa noce bo jestem tak zmęczona ze nie mam siły się z nią męczyć i uspokajać w łóżeczku...Wczoraj to nie dala mi sie wykąpać nogi ogoliłam do połowy heh
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Fajnie byłoby Was wszystkie poznać w realu,może się kiedyś spotkamy kto wie...
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
Ciasto sliwkowe wstawione, mam nadzieje ze wyjdzie
Lucy - bardzo Ci dziekuje za te slowa, bo ja wlasnie boje sie tego powrotu do formy po CC, tyle sie nasluchalam... a chcialabym miec sily dla mojego malenstwa.. ale Twoja slowa i innych mam z forum napawaja mnie optymizmem i sprawiaja ze wierze, ze bedzie dobrze
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Naprawde nie ma sie czego bac,trzymam za ciebie kciukasy