- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #298251 przez emkapl84
Katka załaczam forum a tu mi się takie wielkie oczyszka pjawiaja!!!!myslałam, że padnę taka sliczna!!!!1
Dorcia o matko!!!!ja bym tez zawału dostała z tym testem!!!
Nasza mała dziś oficjalnie idzie spać do swojego łóżeczka... czekaliśmy do 3 miesiąca bo chcieliśmy się nacieszyć obecnością maluszka w łóżko ale co za dużo to nie zdrowo....może będzie się jej lepiej spało w łóżeczku!!!!trzymajcie kciuki...poza tym gorzej to już chyba być nie może...
Dorcia o matko!!!!ja bym tez zawału dostała z tym testem!!!
Nasza mała dziś oficjalnie idzie spać do swojego łóżeczka... czekaliśmy do 3 miesiąca bo chcieliśmy się nacieszyć obecnością maluszka w łóżko ale co za dużo to nie zdrowo....może będzie się jej lepiej spało w łóżeczku!!!!trzymajcie kciuki...poza tym gorzej to już chyba być nie może...
Temat został zablokowany.
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #298446 przez emkapl84
wziełam sobie laptopa do sypialni...mała nakarmiona lezy w swoim łózeczku troche pomarudziła ale zasneła!!!!sama bez bujania i lulania....jejku czyzby to bylo az tak proste????zeby tylko sie nie obudziła....dam wam rano znac jak mineła nam pierwsza nocka we wlsnym lozeczku...buziaki
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu #298468 przez Dorciaition
No tak kreska I ale @ brak Brzuch boli, wiec moze się pojawi. Oby! Chyba nigdy w życiu nie marzyłam tak bardzo o okresie
Katka koniecznie pochwal się synkiem.
Emka trzymam kciuk z całych sił.
Katka koniecznie pochwal się synkiem.
Emka trzymam kciuk z całych sił.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #298469 przez kima
Hej,
Dorcia, to Ci stres zafundował mężuś, matko dzidziuś jeden za drugim to dopiero by było ja czasem nie ogarniam sprawy z jednym, co dopiero z dwoma takimi malotami
Mojemu Kubusiowi chyba idą ząbki, bo strasznie się ślini i ciągle piąstki z buzi a do tego straszna maruda ostatnio z niego.. ehh ciągle coś..
miłej nocki Laseczki
Dorcia, to Ci stres zafundował mężuś, matko dzidziuś jeden za drugim to dopiero by było ja czasem nie ogarniam sprawy z jednym, co dopiero z dwoma takimi malotami
Mojemu Kubusiowi chyba idą ząbki, bo strasznie się ślini i ciągle piąstki z buzi a do tego straszna maruda ostatnio z niego.. ehh ciągle coś..
miłej nocki Laseczki
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #298529 przez anakol
Jej, widzę że dziś się tu działo!
Dziecko śpi, więc biorę się do nadrabiania
Vestusia, Zuzia jest słodka. I słyszę, ze puszczasz jej Kołysanki-utulanki My też je mamy
Emka, ja dokładnie to samo mówiłam, że każda zdrowa matka dzwoniłaby na pogotowie i próbowała ratować dziecko, a nie wyrzucała ciałko. Myślę, że to nie tak że jej "wypadła", tylko może się wkurzyła na dziecko i uderzyła je, albo jakoś tak. Że musiała ją zabić i dlatego taki ciąg dalszy. Ale nie mogę już tego czytać. Jestem sama w domu i tak mi się jakoś dziwnie zrobiło.
Dorciu, nie mogę się napatrzyć na Lenkę! Boskie ma te usteczka Jakbym miała chłopczyka to już bym z Tobą ustalała jakieś mariaże
Fajne macie zdjątka.
Malina, mina Misi jest chyba nie do pobicia
Ja mam dopiero z następnego dnia, bo miałam cc, Przemkowi tylko na chwilę pokazali Natalkę i nie zrobił foty. A to na drugi dzień chyba większość widziała, bo było na fb i tu chyba też, ale wklejam. W każdym razie Natalka też nie była opuchnięta ani nic - nie wymęczyła się, po prostu ja wyjęli z brzucha.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vestusiu, super jest historia fasolki. Bardzo mi się podoba.
My planujemy latem posadzić drzewko dla Natalki, które będzie rosło razem z nią
Sarna, fajne masz te zdjęcia. Super wyglądałaś po porodzie, widzę że z Ciebie też laseczka A to Darusia tuż po porodzie też niesamowite.
Emka, Ty też masz fotę tuż po porodzie - super! Bardzo bym chciała następne naturalnie urodzić
Iva, Twoje też są super. Świetne jest to jak trzymasz Nadię taką malutką. I to ostatnie też jest rozbrajające Rozczuliłam się Szkoda mi że nie mam takich fot z Natalką, ale też że nie miałam z nią takich chwil - że nie mogłam jej naturalnie urodzić i mieć przy sobie, przytulać i karmić, takiej maluteńkiej.
Luśka, pięknie wyglądałaś w ciąży!
Co do limitu postów, to popieram!
Dorcia, Natalka ma te plamki czerwone tak jak twoja Lenka - na powiekach, na środku czoła i na karku. Te na twarzy już jej trochę zbladły, a ta na karku się trzyma, mam nadzieję że wszystko zejdzie.
To Ci Krzysiu stracha napędził
Ja to jestem baaardzo ostrożna - chociaż karmię piersią to już od dwóch miesięcy jestem na tabletach Bo chyba bym się pochlastała jakby mi się teraz drugie bobo przytrafiło (ale to pewnie jak my wszystkie)
Katka, Olinka jest PIĘKNA!
Kima
Ale poszalałyście multimedialnie dziś Ja nie mam aparatu na razie, więc nic nie wrzucę.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moja Natalka znowu usnęła w łóżeczku! I znowu bez płakania. Wzięła grzecznie smoczka i w 20 minut odleciała Wydaje mi się, że jak zasypia w łóżeczku to dłużej śpi niż jak ją uśpię cycem u nas w łóżku. Wczoraj spała parę godzin, później się przebudziła to ją wzięłam do łóżka. Dziś też już tak z godzinę śpi - dzięki temu Was nadrobiłam
Emka, może nasze dzieci już dorastają do bardziej samodzielnego usypiania? Co prada moją Natalkę muszę bujać ale to i tak postęp w porównaniu do cyca
Dziecko śpi, więc biorę się do nadrabiania
Vestusia, Zuzia jest słodka. I słyszę, ze puszczasz jej Kołysanki-utulanki My też je mamy
Emka, ja dokładnie to samo mówiłam, że każda zdrowa matka dzwoniłaby na pogotowie i próbowała ratować dziecko, a nie wyrzucała ciałko. Myślę, że to nie tak że jej "wypadła", tylko może się wkurzyła na dziecko i uderzyła je, albo jakoś tak. Że musiała ją zabić i dlatego taki ciąg dalszy. Ale nie mogę już tego czytać. Jestem sama w domu i tak mi się jakoś dziwnie zrobiło.
Dorciu, nie mogę się napatrzyć na Lenkę! Boskie ma te usteczka Jakbym miała chłopczyka to już bym z Tobą ustalała jakieś mariaże
Fajne macie zdjątka.
Malina, mina Misi jest chyba nie do pobicia
Ja mam dopiero z następnego dnia, bo miałam cc, Przemkowi tylko na chwilę pokazali Natalkę i nie zrobił foty. A to na drugi dzień chyba większość widziała, bo było na fb i tu chyba też, ale wklejam. W każdym razie Natalka też nie była opuchnięta ani nic - nie wymęczyła się, po prostu ja wyjęli z brzucha.
Vestusiu, super jest historia fasolki. Bardzo mi się podoba.
My planujemy latem posadzić drzewko dla Natalki, które będzie rosło razem z nią
Sarna, fajne masz te zdjęcia. Super wyglądałaś po porodzie, widzę że z Ciebie też laseczka A to Darusia tuż po porodzie też niesamowite.
Emka, Ty też masz fotę tuż po porodzie - super! Bardzo bym chciała następne naturalnie urodzić
Iva, Twoje też są super. Świetne jest to jak trzymasz Nadię taką malutką. I to ostatnie też jest rozbrajające Rozczuliłam się Szkoda mi że nie mam takich fot z Natalką, ale też że nie miałam z nią takich chwil - że nie mogłam jej naturalnie urodzić i mieć przy sobie, przytulać i karmić, takiej maluteńkiej.
Luśka, pięknie wyglądałaś w ciąży!
Co do limitu postów, to popieram!
Dorcia, Natalka ma te plamki czerwone tak jak twoja Lenka - na powiekach, na środku czoła i na karku. Te na twarzy już jej trochę zbladły, a ta na karku się trzyma, mam nadzieję że wszystko zejdzie.
To Ci Krzysiu stracha napędził
Ja to jestem baaardzo ostrożna - chociaż karmię piersią to już od dwóch miesięcy jestem na tabletach Bo chyba bym się pochlastała jakby mi się teraz drugie bobo przytrafiło (ale to pewnie jak my wszystkie)
Katka, Olinka jest PIĘKNA!
Kima
Ale poszalałyście multimedialnie dziś Ja nie mam aparatu na razie, więc nic nie wrzucę.
Moja Natalka znowu usnęła w łóżeczku! I znowu bez płakania. Wzięła grzecznie smoczka i w 20 minut odleciała Wydaje mi się, że jak zasypia w łóżeczku to dłużej śpi niż jak ją uśpię cycem u nas w łóżku. Wczoraj spała parę godzin, później się przebudziła to ją wzięłam do łóżka. Dziś też już tak z godzinę śpi - dzięki temu Was nadrobiłam
Emka, może nasze dzieci już dorastają do bardziej samodzielnego usypiania? Co prada moją Natalkę muszę bujać ale to i tak postęp w porównaniu do cyca
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #298625 przez Malina86
Witajcie wieczorowa pora
My bylismy na zakupach i odebrac mojego laptopa z naprawy. Niestety juz nawet w Superpharm Bebilon kosztuje 42,99zl wiec chyba juz nogdzie nie bedzie taniej.
lusia pieknie w ciazy wygladalas i Aurelka sliczniutka od pierwszych chwil.
emka i anakol oby Wasze Natalki pieknie dzis spaly
Dorcia, ale Cie Krzysiu zrobila na szaro hehe, ale mysle, ze jakby faktycznie byly dwie kreski to pierwszy by zemdlal
Katka Olinka jest mega sliczna dziewczynka!
Chyba znowu bede miala koszmary bo sie tak objadlam... Malz mi zeobil tosty z salami, zoltym serem, mozarella, cebulka, slodka papryka i sosem czosnkowym Chyba zjadlam z piec, popilam Redsem oczywiscie i zdycham Ło jejku...
Co do miny Misi to faktycznie miala oryginalna i chyba nie byla zadowolona, ze ja wyciagneli Potem jak poszli tacie pokazac to byl ciag dalszy minek, jak sobie zaraz zainstaluje wszystkie programy na kompie to wrzuce foty. Te minki to jej do dzis zostaly
O, a tu dalsze minki Michalinki jak wywiezli ja tacie pokazac
My bylismy na zakupach i odebrac mojego laptopa z naprawy. Niestety juz nawet w Superpharm Bebilon kosztuje 42,99zl wiec chyba juz nogdzie nie bedzie taniej.
lusia pieknie w ciazy wygladalas i Aurelka sliczniutka od pierwszych chwil.
emka i anakol oby Wasze Natalki pieknie dzis spaly
Dorcia, ale Cie Krzysiu zrobila na szaro hehe, ale mysle, ze jakby faktycznie byly dwie kreski to pierwszy by zemdlal
Katka Olinka jest mega sliczna dziewczynka!
Chyba znowu bede miala koszmary bo sie tak objadlam... Malz mi zeobil tosty z salami, zoltym serem, mozarella, cebulka, slodka papryka i sosem czosnkowym Chyba zjadlam z piec, popilam Redsem oczywiscie i zdycham Ło jejku...
Co do miny Misi to faktycznie miala oryginalna i chyba nie byla zadowolona, ze ja wyciagneli Potem jak poszli tacie pokazac to byl ciag dalszy minek, jak sobie zaraz zainstaluje wszystkie programy na kompie to wrzuce foty. Te minki to jej do dzis zostaly
O, a tu dalsze minki Michalinki jak wywiezli ja tacie pokazac
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #298681 przez [email protected]
lusia-ale pięknie wyglądałaś!!! mofeleczka z ciebie!!! a brzuchol jaki wieeeelki miałąś heheh
malina-padam taksmieszą mni fotki coreczki:)
roza-wszedzie sa jeszcze przeceny, bylam dzisiaj:)
kupiłam bluzo-marynarke, cholera wie co to wlasciwie jest, bluzke, sweter, szalik i skorzane rekawiczki dostalam gratis:P
kupilam jeszcze sukienke w HM ciut chyba za mała...więc od jutra koniec z pierniczkami...nie wiem jak ja przezyje:( ale w poniedziałek pojde do niemiec do HM moze bedzie 38 to sobie wymienie:P kuzynka ma taka kiecke i na niej ona wisi i to bardzo ladnie wygląda:P
miałam wiecej Wam odpisac ale nie pamietam
ktorejs z Was dzieciaczek się tak fajnie przewrócił
i Olcia ma takie mega oczka
i Ivy Nadia jakiego zeza zrobiła:) hahah
jutro deiut imprezowy mojego Domisia-ide z nim na 10 rano na bal karnawałowy...ale znając dzikusa bedzie sie bał i uciekał, on nie lubi hałasu wiecgłosnamuzyka moze go wystraszyc alo tłum ludzi, tego tez sie boi:/
tez Wam przypomne moje fotki z ciąży:)
grzywka juz odrasta i juz zapuszczam...juz jej nie lubie...
ale fajnie mi sie wspomina
te fotki robilismy jakos kilka dni przed porodem i mielismy z przy tym mega ubaw:D
dobra juz Was nie mecze
ale ja tak bardzo kocham zdjecia i lubie sie nimi dzielic:P
no dobra to juz ostatnia:P
malina-padam taksmieszą mni fotki coreczki:)
roza-wszedzie sa jeszcze przeceny, bylam dzisiaj:)
kupiłam bluzo-marynarke, cholera wie co to wlasciwie jest, bluzke, sweter, szalik i skorzane rekawiczki dostalam gratis:P
kupilam jeszcze sukienke w HM ciut chyba za mała...więc od jutra koniec z pierniczkami...nie wiem jak ja przezyje:( ale w poniedziałek pojde do niemiec do HM moze bedzie 38 to sobie wymienie:P kuzynka ma taka kiecke i na niej ona wisi i to bardzo ladnie wygląda:P
miałam wiecej Wam odpisac ale nie pamietam
ktorejs z Was dzieciaczek się tak fajnie przewrócił
i Olcia ma takie mega oczka
i Ivy Nadia jakiego zeza zrobiła:) hahah
jutro deiut imprezowy mojego Domisia-ide z nim na 10 rano na bal karnawałowy...ale znając dzikusa bedzie sie bał i uciekał, on nie lubi hałasu wiecgłosnamuzyka moze go wystraszyc alo tłum ludzi, tego tez sie boi:/
tez Wam przypomne moje fotki z ciąży:)
grzywka juz odrasta i juz zapuszczam...juz jej nie lubie...
ale fajnie mi sie wspomina
te fotki robilismy jakos kilka dni przed porodem i mielismy z przy tym mega ubaw:D
dobra juz Was nie mecze
ale ja tak bardzo kocham zdjecia i lubie sie nimi dzielic:P
no dobra to juz ostatnia:P
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez [email protected].
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej