BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #299459 przez kima
Hej Lsencje :)

Iva, fryzurka jest świetna, bardzo twarzowa, supcio wyglądasz :)

Ehh podłamałyście mnie tymi fotami, ja mam bardzo niewiele, poza tym pod koniec ciąży wyglądałam jak wieloryb i do tego miesiąc w szpitalu, także nawet nie mam co wkleić, zresztą nie chce Was straszyć :P

Suari Twój brzuszek to jeden z najzgrabniejszych, pamiętam, że Madzia też miała taki ładniuści brzucholek, zresztą wszystkie brzuszki są piękne przez wzgląd na ich zawartość :laugh:

Dorcia Ty w tej czerwonej kiecuszce z brzuszkiem to normalnie laseczka do schrupania :silly:

Vestusiasuper historia z fasolką, nawet mojemu P pokazywałam i mu się bardzo podobało. A tak wogóle to Twoja Zołzuchna strasznie do Ciebie podobna :)

Miałam wczoraj fatalny dzień - pralka się zepsuła i o godzinie wpółdo 12 w nocy musiałam prać całą zawartość (czyt. majty, skarpety - fuck!) prać w rękach żeby mi nie spleśniało w pralce, bo wszystko namoczone a bębęn się nie kręcić ;) mam nadzieje tylko,że uda się ją naprawić, a nie będzie konieczny zakup nowej, bo pewnie tysiąc w plecy ;)

Ale chyba w nagrodę stał się cud - Kubuś zasnął przed 23 a obudził się o 5,30 :ohmy: nigdy mi tyle nie spał :ohmy: zawsze w nocy cycek co 3 godziny - no czasem co 4, ale to naprawdę rzadko, a tu taka miła niespodzianka :ohmy: być może przez to, że w dzień wcale nie spał, tylko te jego drzemi takie 20-30 minutowe. Więc odespał chłopak :)

Ponawiam moje pytanie, bo ostatnio nikt mi nie odpisał, czy któraś z Was daje mleko Enfamil?

A tu mój Szkrab, który ostatnio skończył już 3 miesiące
Miłej niedzieli :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #299488 przez madziaska
hej hej :laugh:
Kurka ja tez zatesknilam za moim brzucholkiem, choc niedawno mowilam, ze wiecej w ciazy nie chce byc. Nigdy nie mow NIGDY ;)
No napatrzec sie na WAS nie moge, slicznie poprostu :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Olcia buziaki dla Natki z okazji skonczonych 4 miesiecy :kiss:
Kimus ja nie pomoge, bo na cycku caly czas tylko, Kubunio wymiata jak zwykle :kiss:
Batmanik trzymaj sie kochana :kiss: :kiss: :kiss:
Dorcia super butki mialas, chce takie na slub, tylko biale. Mam nadzieje, ze gdzies takie znajde...
A jesli chodzi o ten stroj na chrzest, to tez jestem zdania, ze za drogi. 300 zl na jeden raz to duzooo. Moja Hanka ma chrzciny w dniu naszego slubu, a z racji tego, ze sukienke szyje mi krawcowa, to Hani uszyje z tego samego materialu co mnie :silly:
Vestusia jak wiesz ja tez mam problem z ulewaniem i tym cholernym cofaniem. W nocy jak Hania spi rowniez nie chce jej sie odbic. Czasami pomaga jak wezme ja na swoja klatke piersiowa, ona lezy na brzuszku, wtedy przez sen uda jej sie odbic. Ostatnio spi z nami, bo tak strasznie sie boje, ze sie udusi przez ten refluks, wiec wtedy ja nie odbijam...

Iva fryzurka super!!!!! Ty taka mlodziudka, slicznie wygladasz :)
12 lata 10 miesiąc temu #299496 przez katka
witajcie ponownie
Madziaska wklejaj ile wlezie bo ja nie widziałam :lol: a brzuchalek super i miło zobaczyć jak wyglądasz
iva no super wyszła fryzurka
Kima ale super facet z twojego Kubusia a mleka nie podawałam
Batmanik ja po kłótni to bym nawet obiadu nie robiła
Emka moja Olinka to na pewno wyczówa kiedy jestem zdenerwowana jak sie wkurze to pije melise i małej i mi pomaga :silly:
A my własnie leżymy sobie z olinka w łóżeczku a chłopaki na dole gotują obiadek. Ciekawe co wymyślą bo ma być niespodzianka :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #299500 przez madziaska
Katka super, ze chlopaki gotuja :)
Mam pytanko do ukrywajacej sie kolezanki ;) Anda odkryj swoje oblicze, widze, ze juz od bardzo dawna nas podczytujesz ;) :)
12 lata 10 miesiąc temu #299508 przez katka
Anda No ja też zapraszam bedzie nam miło jak do nas dołączysz
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #299520 przez anakol
Cześć dziewczynki, ja tylko na momencik.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Brzuszki miałyście piękne - już to pisałam. Ja mam bardzo mało zdjęć z ciąży i w ogóle ich nie oglądam, bo wyglądałam jak Buka. Nie wklejam bo nie będę straszyć Was i siebie :laugh:

Madziaska, super to zdjęcie na trawie :) Mam podobne na plaży, jedyne, które jakoś toleruję, bo tak naprawdę kształtu nie widać ;)

Vestusia, ze swoim wyglądem teraz to chyba mocno przesadzasz! Pamiętam, że na tym filmiku, który wrzuciłaś byłaś przez chwilę pokazana i zwróciłam uwagę, że masz już taki ładny płaski brzuszek nawet jak siedzisz! Chyba jesteś bardzo wymagająca wobec siebie?

Co do odbijania, to dawniej większą uwagę temu poświęcałam, bo Natalce się ulewało. Teraz już jej się raczej nie ulewa. W dzień ją się staram odbijać, a w nocy to olewam bo ona mi się przy odbijaniu budzi, znowu zaczyna ssać, może znowu by ją wypadało odbić itd., cała zabawa od nowa. Poza tym ona czasem zaczyna popłakiwać przez sen, ja ją podnoszę i wtedy jej się odbija jak staremu chłopu :P Więc myślę, że w razie niemca da znaki i ją odbiję. Śpi koło mnie więc się budzę jak stęka czy popłakuje.

Kima, ja karmię cyckiem, więc nic o Enfamilu nie mogę powiedzieć.

Batmanik, dziewczyno, coś z tym musisz zrobić, nie możesz się tak denerwować. Żal mi Ciebie i przede wszystkim Waszych dzieciaków, one to wszystko czują a są za małe, żeby sobie z tym poradzić.
12 lata 10 miesiąc temu #299523 przez anda
Witajcie Kochane listopadowe mamusie :)
Na wstepie przepraszam Was ze tak bezczelnie podgladalam a napisac to nie byla laska ale jakos nie mialam odwagi a przyznam ze jestem z Wami wlasciwie od pierwszych tych najpiekniejszych dla nas chwil. Kurcze pisze i serce zaraz mi wyskoczy tak sie ciesze hehe. Teraz bedziemy czesciej sie spotykac, oj napewno bo juz jestem od Was uzalezniona od bardzo dawna.
Mojego synka Olafa urodzilam 16 listopada. Aaaa i mam na imie Ania.

[url=http://
]

12 lata 10 miesiąc temu #299525 przez katka
no witamy i całuski dla Olafa
Prosimy o jakieś zdjatka małego cudu
12 lata 10 miesiąc temu #299526 przez anakol
Witaj Anda! Fajnie ze wreszcie się odezwałaś :) Nie do wiary że czytasz nas od tak dawna a jeszcze nie pisąłaś :)
12 lata 10 miesiąc temu #299528 przez kima
No ja jak narazie też tylko na cycu, Kubuś na nim nieźle przybiera :)

Batmanik, jakoś się ułoży, życzę wytrwałości :kiss:

Anakol, ja jestem w podobnej sytuacji, coprawda P wraca na noc i nigdzie nie wyjeżdża, ale do pracy wychodzi przez 6 rano, a wraca po 19 ;) taki już chyba nasz los ;) a cały dzień z dzieckiem - czasami jest naprawdę ciężko ;) ale i tak bym się nie zamieniła :)

co do odbitki, to ja zawsze biorę Kubusia na beka, chyba, że w nocy zaśnie mi na rękach to wtedy żeby go nie rozbudzać to już nie.
12 lata 10 miesiąc temu #299531 przez madziaska
No witaj Anda!!!!! :) Juz dawno mialam w planach zaprosic Cie do nas :) Super, ze w koncu sie odezwalas. Pewnie znasz nas juz jak "łyse konie". W takim razie moze cos wiecej o sobie ;) No i nastepna Aneczka :)
12 lata 10 miesiąc temu #299536 przez anda
Ciesze sie tak milo mnie przyjelyscie :)
Tak jak pisalam mam na imie Ania, mam 27 lat i mieszkam w Norwegii i tutaj tez rodzilam. Zaraz postaram sie wkleic zdjecie mojego skarba :laugh:

]

12 lata 10 miesiąc temu #299540 przez madziaska
Czekamy na Olafka :)
Wlasni zajrzalam na swoj profil i dzisiaj dokladnie mija rok od mojej rejestracji :) Ale ten czas leci :)
12 lata 10 miesiąc temu #299548 przez anda

Olafek

]

12 lata 10 miesiąc temu #299551 przez anda

]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży