- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #298702 przez emkapl84
DZIEN DOBRY DZIEN DOBRY!!!!
dziekuje za trzymanie kciuków!!!!pomogło!!!Natalka zasneła samiutka w łóżeczku o 20 i o 2.30 krótka 5 min pobudka na mleko i jeszcze spi!!!!!!!!zadnego wiercenia sie...plakania...no w szoku jestem!!!
anakol chyba masz racje nasze dzieci juz dorosły do łóżeczka i po prostu wola juz same spać niż u boku mamy czy taty....no mowie wam jestem w niebo wzięta!!!!żeby tak zawsze było!!!
oj własnie sie nudzi ale tyle godzin snu to i tak dla mnie jakas bajka!!!!
dziekuje za trzymanie kciuków!!!!pomogło!!!Natalka zasneła samiutka w łóżeczku o 20 i o 2.30 krótka 5 min pobudka na mleko i jeszcze spi!!!!!!!!zadnego wiercenia sie...plakania...no w szoku jestem!!!
anakol chyba masz racje nasze dzieci juz dorosły do łóżeczka i po prostu wola juz same spać niż u boku mamy czy taty....no mowie wam jestem w niebo wzięta!!!!żeby tak zawsze było!!!
oj własnie sie nudzi ale tyle godzin snu to i tak dla mnie jakas bajka!!!!
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu #298707 przez Dorciaition
Emka to cudownie! Masz juz dużą i dzielną Dziewczynkę.
Spała lepiej od Lenki
Ciekawe jak Nacia Anakol.
Sarna fajnie, że poszalałaś na zakupach
Fotki rewelacyjne. Dziel sie z nami ile wlezie. Lubimy zdjecia
Ta z Domisiem moja ulubiona.
Malinka no jak mężuś przygotował takie pyszne tosty to trzeba było zjeśc
Dziś to ja miałam koszmary. Śniła mi się ta Madzia biedna i pierwsze co to rano odpaliłam kompa żeby zobaczyc czy coś się wydarzyło nowego w tej sprawie.
znaleziono zwłoki! Pod gruzami, kamieniami! Jak tak można z własnym dzieckiem?
Spała lepiej od Lenki
Ciekawe jak Nacia Anakol.
Sarna fajnie, że poszalałaś na zakupach
Fotki rewelacyjne. Dziel sie z nami ile wlezie. Lubimy zdjecia
Ta z Domisiem moja ulubiona.
Malinka no jak mężuś przygotował takie pyszne tosty to trzeba było zjeśc
Dziś to ja miałam koszmary. Śniła mi się ta Madzia biedna i pierwsze co to rano odpaliłam kompa żeby zobaczyc czy coś się wydarzyło nowego w tej sprawie.
znaleziono zwłoki! Pod gruzami, kamieniami! Jak tak można z własnym dzieckiem?
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #298739 przez emkapl84
Dziś odwiedzaja nas znajomi, ktorzy jeszcze nie widzieli Natalki...może kupie jej jakis ladny ciuszek w koncu zasłuzyła...eh pewnie ja przechwalę i dzis będzie masakra w nocy muszę tez kupic jakies winko i upiec ciasto bo ta szarlotka miała byc własnie dla gości ale upiekłam ją wczoraj i mój domowy zarłok zostawił dwa kawałki z całej blachy ciasta
własnie słucham w DDTVN o Madzi...jejku jak mozna tak potraktowac swoje dziecko...w ogole tyle niewiadomych jest w tej sprawie....najgorsze jest to, ze dzidzia nie żyje...a dziś widziałam fotkę tej dziewczynki jak śpi przykryta kocykiem...jakbym Natalkę widziała..a moja siostra powiedziała mi ze ta Madzia podobno była na coś chora i rodzice potrzebowali kasę na rehabilitacje a nie mieli...kto wie czy to nie był powód dla którego ta matka zrobiła krzywdę dziecku bo w nieszczęśliwy wypadek naprawdę ciężko mi uwierzyć..
Sarna no super foteczki....eh wszystkie byłysmy niezłe laski w ciąży nie ma co...
własnie słucham w DDTVN o Madzi...jejku jak mozna tak potraktowac swoje dziecko...w ogole tyle niewiadomych jest w tej sprawie....najgorsze jest to, ze dzidzia nie żyje...a dziś widziałam fotkę tej dziewczynki jak śpi przykryta kocykiem...jakbym Natalkę widziała..a moja siostra powiedziała mi ze ta Madzia podobno była na coś chora i rodzice potrzebowali kasę na rehabilitacje a nie mieli...kto wie czy to nie był powód dla którego ta matka zrobiła krzywdę dziecku bo w nieszczęśliwy wypadek naprawdę ciężko mi uwierzyć..
Sarna no super foteczki....eh wszystkie byłysmy niezłe laski w ciąży nie ma co...
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #298800 przez anakol
Witam z rana
Dziś sobota wiec pewnie znowu będą pustki
Madzia, tak jak Malina napisała, ja biorę Azalię.
Sarna, fajne te fotki. Pięknie wygladałaś Nie bałaś się brać Domisia na brzucho?
Wczoraj Natalka ładnie spała w łóżeczku, obudziła się dopiero koło pierwszej na karmienie. Wzięłam ją wtedy do łóżka i już spałyśmy razem. Później jadła jeszcze o 3.30 i 6.30, więc w sumie często. Chociaż dla mnie nie jest takie istotne, ile razy ona je, bo tak jak Wam pisałam karmię ją na leżąco i obie przy tym karmieniu zasypiamy wszystko co muszę zrobić w nocy jak się obudzi to wyjąć cyca Najczęściej to nawet jej nie odbijam. Tak że nawet jak je kilka razy, to ja się wysypiam. Za to ważne jest dla mnie jak zasypia, bo zwykle miałam z tym trzy światy, po prostu musiałam iść spać razem z nią, bo jak wstawałam to był płacz. Mam nadzieję ze to jest taka trwała zmiana i już będzie ładnie zasypiać w łóżeczku, tak jak dziś i wczoraj.
Dziś w nocy tak mi było nieswojo, cały czas ta Madzia mi przychodziła do głowy a sama byłam. No a rano słyszę, że ciałko znaleźli. Masakra.
Dobra, lecę na śniadanko póki Natalia śpi
Dziś sobota wiec pewnie znowu będą pustki
Madzia, tak jak Malina napisała, ja biorę Azalię.
Sarna, fajne te fotki. Pięknie wygladałaś Nie bałaś się brać Domisia na brzucho?
Wczoraj Natalka ładnie spała w łóżeczku, obudziła się dopiero koło pierwszej na karmienie. Wzięłam ją wtedy do łóżka i już spałyśmy razem. Później jadła jeszcze o 3.30 i 6.30, więc w sumie często. Chociaż dla mnie nie jest takie istotne, ile razy ona je, bo tak jak Wam pisałam karmię ją na leżąco i obie przy tym karmieniu zasypiamy wszystko co muszę zrobić w nocy jak się obudzi to wyjąć cyca Najczęściej to nawet jej nie odbijam. Tak że nawet jak je kilka razy, to ja się wysypiam. Za to ważne jest dla mnie jak zasypia, bo zwykle miałam z tym trzy światy, po prostu musiałam iść spać razem z nią, bo jak wstawałam to był płacz. Mam nadzieję ze to jest taka trwała zmiana i już będzie ładnie zasypiać w łóżeczku, tak jak dziś i wczoraj.
Dziś w nocy tak mi było nieswojo, cały czas ta Madzia mi przychodziła do głowy a sama byłam. No a rano słyszę, że ciałko znaleźli. Masakra.
Dobra, lecę na śniadanko póki Natalia śpi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez anakol.
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #298885 przez Róża
Witajcie
Co za noc, weszłam chociaż bałagan wkoło, ale musze się pochwalić pobudka 3:30 i tutaj awantura na całego, aż slyszelismy, ze któryś sąsiad telewizor właczył (upsss ) i zeszło nam prawie do 5 bo kupa nie chciała się zrobić, ale potem od 5 spanie do 8:30 w jakim ja byłam szoku jak spojrzałąm na zegarek a jaka jestem wyspana :D:D
Nio, to się pochwaliłam
Emkapl - widzę, że Ty też wyspana super
Cudna ta Michaśka, a te usteczka, faktycznie, słodziutkie
Sarna, cudne fotki rewelacyjnie wyglądałaś, i jaka sprawna to ostatnich chwil
To ja też Wam wrzucę fotki równy tydzień przed godz "x", bo mam dobry humor
mam nadzieję, że się nie obrazicie za zaśmiecanie forum
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tak pozował Szymek w brzuchu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co za noc, weszłam chociaż bałagan wkoło, ale musze się pochwalić pobudka 3:30 i tutaj awantura na całego, aż slyszelismy, ze któryś sąsiad telewizor właczył (upsss ) i zeszło nam prawie do 5 bo kupa nie chciała się zrobić, ale potem od 5 spanie do 8:30 w jakim ja byłam szoku jak spojrzałąm na zegarek a jaka jestem wyspana :D:D
Nio, to się pochwaliłam
Emkapl - widzę, że Ty też wyspana super
Cudna ta Michaśka, a te usteczka, faktycznie, słodziutkie
Sarna, cudne fotki rewelacyjnie wyglądałaś, i jaka sprawna to ostatnich chwil
To ja też Wam wrzucę fotki równy tydzień przed godz "x", bo mam dobry humor
mam nadzieję, że się nie obrazicie za zaśmiecanie forum
Tak pozował Szymek w brzuchu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Róża.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #298888 przez Malina86
Czesc Kochane!
Tez slyszalam o Maddzi, biedne dzieciatko..., a matka po prostu jakas wyrodna... Nie wiem jak tak mozna postapic z wlasnym dzieckiem. Strasznie mi szkoda malenstwa [*]
U nas nocka super, Misia zasnela przed 21:00, pobudka 4:00, 8:00, 11:00
emka super, ze i Twoja Natalka w koncu ladnie sypia, oby tak dalej!
Musze sie zaczac ogarniac, bo idziemy na imieniny do mojej mamy dzisiaj.
Różyczko i z Ciebie tez piekna ciezaroweczka Widze, ze dzisiaj u wszystkich nocka udana
Milego dzionka!!!
Tez slyszalam o Maddzi, biedne dzieciatko..., a matka po prostu jakas wyrodna... Nie wiem jak tak mozna postapic z wlasnym dzieckiem. Strasznie mi szkoda malenstwa [*]
U nas nocka super, Misia zasnela przed 21:00, pobudka 4:00, 8:00, 11:00
emka super, ze i Twoja Natalka w koncu ladnie sypia, oby tak dalej!
Musze sie zaczac ogarniac, bo idziemy na imieniny do mojej mamy dzisiaj.
Różyczko i z Ciebie tez piekna ciezaroweczka Widze, ze dzisiaj u wszystkich nocka udana
Milego dzionka!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 10 miesiąc temu #298921 przez luska
No z Hani to mała cwaniara heheh:)
Katka Oleńka jest prześliczna
Rózyczko a dziekuje do modelki to mi dallllleko heheh :)A co do zakpów to dla mnie mrozy są za duże.U nas dziś znowu -20 od rana ,teraz jest -16, nie jedziemy do moich rodziców bo jak ja wyjdę to mnie zatyka , jest tak ostre powietrze i siedzimy w domu
Docia ale ci kawał Krzys zrobił Mi sie wydaje , ze to jeszcze nie możliwe , żebyś była w ciąży za wcześnie na to , raczej nawet organizm by jej nie utrzymał.
Emka to trzymam kciuki:)
Kima moja tez mam jakis ślinotok , ale okropny.Musze jej chyba już śliniaki zakładać i do tego pcha piastki ale raczej nie zęby.Wolała bym żeby nie ma jeszcze czas
Malina no faktycznie minki mala superasne hehehe:)
Sarna superasno wygladałas
Emka fajnie , ze sie udało i Natka super spała
Ankol moje karmienie nocne tez tak wyglada:)
Na moje to nie był wypadek , musiałam myslec logicznie skoro tak ukryła cialo malutkiej.......poza tym tyle kłamstw.Ewidentnie sie chroniła ,czyli na logikę biorąc czuła sie winna ,a jak sie czuła to i na pewno cos w tym jest........
Ale mam syf w domu dziewczyny ratujcie Ale za miast ogarniac to ja was podczytuje , obiad byle jaki jest , bo jest......i mam lenia.No ale moze od pon juz sie skonczy remont u tesciow , miała byc 2 tygodnie a to juz ponad cztery sie wlecze.Ocipieje chyba........a tesciowka wkurwa ma jak nie wiem
Młoda jak mnie dzis obsrała , no masakra siebie , przewijak, podłogę , nawet dywanik w łazience mi legginsy i papcia :cheer:A teraz cwaniara lezy na lezaczu i próbuje zabewek trykać
Katka Oleńka jest prześliczna
Rózyczko a dziekuje do modelki to mi dallllleko heheh :)A co do zakpów to dla mnie mrozy są za duże.U nas dziś znowu -20 od rana ,teraz jest -16, nie jedziemy do moich rodziców bo jak ja wyjdę to mnie zatyka , jest tak ostre powietrze i siedzimy w domu
Docia ale ci kawał Krzys zrobił Mi sie wydaje , ze to jeszcze nie możliwe , żebyś była w ciąży za wcześnie na to , raczej nawet organizm by jej nie utrzymał.
Emka to trzymam kciuki:)
Kima moja tez mam jakis ślinotok , ale okropny.Musze jej chyba już śliniaki zakładać i do tego pcha piastki ale raczej nie zęby.Wolała bym żeby nie ma jeszcze czas
Malina no faktycznie minki mala superasne hehehe:)
Sarna superasno wygladałas
Emka fajnie , ze sie udało i Natka super spała
Ankol moje karmienie nocne tez tak wyglada:)
Na moje to nie był wypadek , musiałam myslec logicznie skoro tak ukryła cialo malutkiej.......poza tym tyle kłamstw.Ewidentnie sie chroniła ,czyli na logikę biorąc czuła sie winna ,a jak sie czuła to i na pewno cos w tym jest........
Ale mam syf w domu dziewczyny ratujcie Ale za miast ogarniac to ja was podczytuje , obiad byle jaki jest , bo jest......i mam lenia.No ale moze od pon juz sie skonczy remont u tesciow , miała byc 2 tygodnie a to juz ponad cztery sie wlecze.Ocipieje chyba........a tesciowka wkurwa ma jak nie wiem
Młoda jak mnie dzis obsrała , no masakra siebie , przewijak, podłogę , nawet dywanik w łazience mi legginsy i papcia :cheer:A teraz cwaniara lezy na lezaczu i próbuje zabewek trykać
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #298923 przez Aleksandra
Ja tu myślałam, że będzie z 5 strona tu raptem 2
Wczoraj padłam więc nic już nie pisałam. Dziś rano pojechałam do sklepu po słoiczki dla Natalci bo dzis z okazji 4-tego miesiąca zje pare łyżeczek jabłuszka Teraz kima po mlesiu, ale jak się obudzi to ja mile - mam nadzieję - zaskocze
Wczoraj padłam więc nic już nie pisałam. Dziś rano pojechałam do sklepu po słoiczki dla Natalci bo dzis z okazji 4-tego miesiąca zje pare łyżeczek jabłuszka Teraz kima po mlesiu, ale jak się obudzi to ja mile - mam nadzieję - zaskocze
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #298928 przez Aleksandra
Dziewczyny śliczne fotki
Skoro tak się chwalicie brzuchami to i ja się pochwalę. Dorcia wykorzystam cię ok? Wysłałam ci już na pocztę
Skoro tak się chwalicie brzuchami to i ja się pochwalę. Dorcia wykorzystam cię ok? Wysłałam ci już na pocztę
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Aleksandra.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #298957 przez emkapl84
to jakiś 6 miesiąc był...no wiem może jakoś brzuszka super nie było jeszcze widać ale cos tam już jest...a luty to miesiąc, w którym nasze maluszki pojawiły się w brzuszkach...ja sie 16 lutego dowiedziałam ze jestem w ciąży...mina mojego M bezcenna
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #298964 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #298967 przez Aleksandra
Nie chwaliłam się bo miałam bardzo mało takich zdjęć. Szczególnie w ostatnich miesiącach czułam sie jak wieloryb.
Emka ja przy tobie w 6-tym miesiącu wyglądam jak słonica
Zmykam kochane bo jedziemy do moich rodziców a później do znajomych. Miłego weekendu
Emka ja przy tobie w 6-tym miesiącu wyglądam jak słonica
Zmykam kochane bo jedziemy do moich rodziców a później do znajomych. Miłego weekendu
Moderatorzy: ilona