BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #313993 przez vestusia
Dżem dobry wieczór.

Żyję, ale co to za życie :D

Spóźnione, ale najlepsze życzonka dla Igorka, no i dla Natalci :*

Ja Was teraz nigdy już chyba nie nadrobię :( Jestem wykończona :(
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #314017 przez Dorciaition
Mia Kacperek jest cudaśny :*

Lecę, zabieram się za prasowanie

Dobrych nocy życzę

Alanek[*] :(
12 lata 10 miesiąc temu #314086 przez Malina86
Hejka z wieczorka!

Moje dziecko juz spi, a ja zaraz chyba sie winkiem uracze, bo juz ze trzy dni nic nie pilam :lol:

Vestusiu cieszymy sie ze zyjesz, daj znac jak wizyta mamci przebiega.

Róża super, ze mebelki wybrane i Szymcio byl grzeczny na zakupach :)

Cos malo produkujecie Dziewczyny :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #314109 przez [email protected]
Dorcia-witamine D podaje się tyle ile lekarz każe-sprawa indywidualna, to witamine K się podaje do jakiegoś czasua potem juz nie trzeba
12 lata 10 miesiąc temu #314147 przez Dorciaition
Dzięki Dziewczyny za informacje odnośnie witaminy. Pediatra kazała więc dalej daje.

No no Malina 3 dnie nie picia. Jak dałaś radę? :silly: NA zdrówko!
U nas dziś bezalkoholowo. Za to jutro ostatni więc pewnie coś w siebie wlejemy ;)

Róża na pewnie, skoro tyle kasy mniej to warto.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #314172 przez kima
Joł Laseczki :)

Więc dokańczam posta, bo małż się Kubuniem zajmuje :)

Dziewczyny, zjadłam dzisiaj 2 snikersy, tak na ostatki - pamiętacie nasze snikersowe szaleństwo jak byłyśmy jeszcze w ciąży? :silly:

MIA być może te kupki to tak jak pisała Suari to biegunka? Myślę, że warto skonsultować się z lekarzem, skoro piszesz, że robi kupki co 3-5 minut. Dzieci bardzo szybko mogą się odwodnić. A Kacperek bossski :kiss:

DORCIA wyślę Ci parę loków i wyślę pocztą :kiss: hehe A co do tego co powiedziała położna to się nie przejmuj Kochana :kiss: To jest sprawa indywidualna każdej matki czy karmi czy nie.

RÓŻYCZKA też mam wrażenie, że piorę czyste ciuszki, bo przecież takie dzieciaczki wcale się nie pocą, tyle co pupa może troche podjeżdżać, ale ja i tak go biorę pod kran jak walnie kupsko :P A wybierania mebelków zazdroszczę :silly: My też się przymierzamy do wymiany mebli w dużym pokoju, bo w mieszkaniu, które wynajmujemy mamy nowe tylko w małym pokoju. A w dużym mam meble stare z domu moich rodziców, które zdążyły mi się już opatrzeć przez całe życie :P

My dawaliśmy do końca 3-go miesiąca wit D + K, a teraz dajemy www.google.pl/imgres?q=devikap&hl=pl&sa=...p=34&ved=0CFUQrQMwBQ 2 kropelki i kosztuje to na recepte chyba ze 3zł.

MALINA nie rób smaka na wino, ja chyba w abstynencje niedługo wpadne :P

Ja się bardzo cieszę, że mam moją mamcię niedaleko. Mieszkają 10min stąd. I już dużo razy zostawała z Kubusiem.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Laseczki, a Wy wracacie do pracy?

SUARI doczytałam, że Igorek jest w żłobku? Jak sobie tam radzi? I spóźnione buziaczki dla niego :kiss:

VESTUSIA rozwaliłaś mnie tekstem " Żyję, ale co to za życie " :laugh: :laugh: :laugh:

Ok idę zobaczyć jak sobie moje chłopaki radzą.

Wklejam Wam mojego czarodzieja - to jest kula różności i Kubuś z niej czaruje :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #314177 przez [email protected]
a ja tam wina nie lubie bleeee:/
no jeszcze moze białe słodziutkie ale no...wina nie lubie...
co nie zmienia faktu ze ZAZDROOOOOSZCZEEEE...chętnie poczułabym rauszyk:)
no...jeszcze tylko z 9 miesięcy i se golne A CO!!!

Kacperek słodziutki Mijo (a swoją drogą mój Domiś ogląda taką bajke-Mio Mao :P )

Róża-fajnie że mebelki kupione i że Szymcio dał rady

Malinka-dziekuję-tym razem bez sesji się obyło i na imprezy nie biore mojego sprzętu bo się boję, bo ja czpiot taki jestem i zaraz bym coś zrobiła albo posiała go gdzieś:/ więc tylko z kompaktowym śmigałam

Vestusiu fajnie ze zaglądasz...a mamuśka na długo przyjechała?
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #314184 przez Suari
Kima- nie !!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze nie chodzi do żłobka, ale będzie musiał iść, pewnie gdzieś od maja, nie chce mi się do pracy wracać i jego do żłobka oddawać :(

Malina- 3 dni nic nie piłaś ??? dziewczyno chcesz się odwodnić ? :silly:

Wit. D+K podawałam do końca 3-go miesiąca, a teraz już samą D.

Zobaczcie na to sztukatulka.pl/index.php/2012/02/20/mikrousmiechy/ :)
i jeszcze to www.mariamurrayblog.co.uk/beginnings-scheme/ małe cudeńka :)
12 lata 10 miesiąc temu #314188 przez [email protected]
O DŻIZAS!!! JESZCZE TYLKO 9POSTÓW I BĘDĘ ROZMOWNA!!! HAHAHa

Kimuś Niunio światacho heheh

i nie zapomni o mnie z tymi loczkami :( ja tez chce :(

I JA TEZ KOCHAM SNIKERSY!!!!!
podjadamłoj bardzo czeto :P
no teraz sie powstrzymuje bo alergeny eliminuje:/
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #314205 przez Suari
A to tak na zakończenie 4-tego miesiąca :)
12 lata 10 miesiąc temu #314228 przez Dorciaition
Ale mamy tutaj przystojniaków :) Cudnie chłopaki wyglądają.

Kima wyśle Ci mój adres :silly:

Kimuś fajnie, że mama bedzie się opiekowała Kubusiem. Mały będzie w dobrych rękach.

12 lata 10 miesiąc temu #314229 przez Róża
Właśnie, zdecydowanie za mało piszecie ;)

Dorcia Kochana, ja zapomniałam całkiem, ze jutro ostatki, z jakimś sokiem muszę zaszaleć :D

Kimuś, z tymi mebelkami to widzę, ze faktycznie mnie rozumiesz, my nowych mebli jeszcze nie mieśmy, w małym pokoju stoją meble mojego męża, które miał u siebie w pokoju, no i też mi się opatrzyły, w dodatku,że dwa razy przez jakiś czas tam przemieszkiwałam, więc dla mnie to naparwdę atrakcja, no i że po swojemu sobie poustawiam, podekoruje, jakieś dodatki, eh, cud miód i orzeszki :)

A Kubunio jest cudowny ;) :) :)

Ja wracam do pracy kochana, muszę, macierzyński do 10 maja jak dobrze pamiętam, później zaległy urlop m-c, i jeszcze zamierzam z puli nowego pociągnąć jak da radę do końca czerwca ... a potem niestety come back ;] musze się z kierem umówić jakoś w kwietniu pogadać, nie wiem czy zmniejszać etat żeby się chronić, czy miejsce na mnie czeka, bo u nas to wszystko się bardzo szybko zmienia, w grudniu mówili żebym szybko wracała, ale teraz już nie ma mojego dyr ;/

a teraz pytanie ode mnie, pewnie głupie ale co tam :)

Powiedzcie mi, w czym w czasie chrztu Wasze dzieciaczki były/będą trzymane w Kościele ... bo dawno na takowym nie byłam i pojęcia zielonego nie mam ... dawniej dzieci były w becikach, teraz mama mi mówiła, ze jak u nas były w niedzielę dwa chrzty to obydwie dziewczynki siedziały w fotelikach samochodowych ... nawet bym na to nie wpadła, i nie wiem co kombinować, żeby było jak trzeba :) pomóżcie :) ja naprawdę chciałam szukać jakiegoś ładnego becika białego, chociaż w sumie Szymcio będzie miał już prawie 4 m-ce ... nie śmiejcie się ze mnie, ale naparwdę nie wiem :)

:kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #314246 przez Dorciaition
Róża ja nie planuje w żadnych beciku trzymać Lenki do chrztu, tylko tak normalnie, bez niczego. Jeju nie wiem.

12 lata 10 miesiąc temu #314251 przez Dorciaition
Właśnie mamy pytałam. :) Mówiła, że bez niczego, bo LEnia już duża będzie. Też 4 miesiące.

Idę sprzątać i lulkać.

Dobranoc :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #314254 przez Suari
Malina- o 22 na jedynce jest film dla ciebie :silly:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama